Dnešní poradna

11.11.2011

Ahoj holky, tak hlásim výsledek dnešní poradny. Pan doktor mi řekl, že mám malé bříško, a přitom mi každej říká kam rostu :€Ss€:
Dělal mi i ultrazvuk, s tím jsem nepočítala a byla jsem moc ráda, že mimíse zase po měsíci vidim. Dobrá zpráva je, placenta se vysouvá nahoru :one:
Tlak si měřim doma, páč u dr ho mám vysokej a na interně mi řekli o tom mém syndromu bílého pláště :C]]: Takže doma normoš tlak 118/65 :O
Jo taky jsem dostala ten vytouženej kufřík, takže tolik dnešní poradna. Jo a na velký ultrazvuk jdu 28.11., tak uvidíme co se v bříšku schovává. Tak vám přeji příjemný den a pohlaďte :€O:

No vidis, mne zase rekla doktorka na kontrole v 15.tt, kde jsem vzala ty speky, ze preci jeste nemuzu mit tak velky bricho :O to jsem z ni byla docela vyvalena. Nevim jak na to prisla ...uzivej si tehulkovani :a:

Ahojky..Gratuluji k dobrým výsledkům,je dobře že je vše tak jak má být :) ....pohlad pupík a příjemný den :a: :a: Lucka

Dobre zpravy jsou vzdy skvele :) A jaky kufricek jsi dostala? Ja jsem v 19 tt a zadny jsem nedostala :( Ja mam tlak ok, jen jsem pry chudokrevna, tak mi predepsal doktror nejake zelezo. Uzivate to taky nektera? Mejte se a brisku ahoj :)

In reply to by Speedo

Ahoj, no jsou to ale nervy vždycky čekat na další kontrolu :-) pak velká úleva, že je vše ok. No ten kufřík se jmenuje prenatal box a asi ho nedávaj všude. Já ho dostala u prvního kluka, takže mi bylo divný že mi ho u zápisu do poradny nedala sestřička hned, dala mi ho až na třetí návštěvě :-)

Gratuluju k dobrým zprávám :) :one:
A k tomu tlaku, myslim, že ty hodnoty, který vy tu uvádíte, jsou vesměs v normě ;) Nejsem si jistá, jestli napíšu správný hodnoty, ale norma by měla být 110-140/65-95 :)
Hlavní je nestresovat (říká ta pravá :€Ss€: ) ;) :€O:

Ahojky, tak to je super! My jdeme na kontrolu 2.12. a 6.12. na další screening, tak jsem taky zvědavá, co a jak. Potom jdeme na FECHO hned 9.12., takže minimálně 2krát uvidím prďolíka malého.
Jinak, já jsem naposledy měla tlak 113/55 a to mi příjde, že si srdce buší, jako bych měla syndrom bílého pláště. Asi ho mám, ale opačný, příště tam sebou seknu :c: . Někdy se mi po ránu udělá mdlo :|€|: .
Tak se držte, papa Gabka a bobci

Ahojky tak to je skvělé, samé dobré zprávy :-) S tím tlakem jsem na tom úplně stejne, doma norma do 130/80 a na gyndě i 169/100, ale měla jsem také hoto Holtra a bylo to OK, tak mi musí na gyndě věřit :-)
Mějte se krásně

Ahojky, tak to je dobře,že jste v pořádku a placenta se šplhá nahoru :) ... S tím tlakem to mám úplně stejný jako ty. Doma 110/60 :D a u doktora 131/80 :D ... Tak si se dočkala kufříčku to je dobře, můžeš pročíst brožurky :D .. A na velký UZ se taky moc těším,ale na ten se musím obejdnat tak za 14 dní :)
Papa a opatruj se :)

In reply to by ppajinka

Ahoj :) Tak Pájí tlak 131/80 je úplně v normě. Jak jsem psala níž tak mě u gynekologa vyskočil i na těch 164 :? Takže stres dokáže své. Ať jsme všechny vpořádku a užíváme těhotenství, páč to tak rychle uteče a pak už jen kolotoč :/;x:

Krásné zprávičky, gratuluju. Taky mám ten syndrom. Takže si měřím doma tlak a uvidíme, co na to můj kardiolog. :-)
Pohlaď pupíka. :-)

In reply to by cichulka81

Děkuju :) No můžu ti říct, že kvůli tomu tlaku byla pěkná hoňka :\/:
Na kardiologii mi dal dr Holtera na 24h a ten mi ukázal doma normální hodnoty, tak mi můj gynekolog řekl, abych si měřila tlak doma a vždycky jsem mu to nahlásila. Je to lepší, a jsem hlavně klidnější. V úterý jsem byla u mé obvodní a ta mi měřila tlak a měla jsem normál 130/80, páč jsem to vůbec nečekala a bylo to měření dobré. Na gynekologii na to vždycky čekám a stresuju se jakej zase bude a pak vylítne. Tak ti přeju ať ho máš vpořádku. :a:

In reply to by Darja

Moc děkuju. Taky přeju, aby ten vysokej byl max u toho gynekologa. ;-)
Bohužel moje měření není tak růžové. Dr. mi po holterovi sdělil, že mám normální vysokej tlak. Pohybuju se na hranici toho vysokého. Poslední dobou mi hodně skáče. Mívám hodnoty jednou kolem 120/70 a pak třeba 135/90 a nebo 110/70. Uvidíme, jak se k tomu postaví kompetentní člověk. :-) Zatím to pan doktor nebude řešit přes prášky, a to jsem ráda. Snad mi to vydrží až do konce těhotenství.

In reply to by cichulka81

No já bych řekla že tlak 135/90 je normální ne? Mě když dr na gyndě změřil tak jsem měla i 164/75, a přesto ho mám normální. Mám doma i kvalitní tlakoměr, takže výsledky jsou přesný. Ráno mám max 126/65 a během dne mi klesne až na těch 110/64 cca. No tak se nestresuj, bude to vpořádku. páček :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka