slimex

04.10.2011

ahoj holky, před časem tu byxla diskuse na slimex, že si ho některá koupila. Chci se zeptat jaký jsou výsledky a kde se dá sehnat a jestli někdo neví za kolik?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Penny

no tak sem tam psala a hned mi odpověděli. Tkaže platíčko 10tablet 300+poštovné. Ptala sem se jak dlouho by se to mělo brát aby to mělo aspoň nějaký účinek a prý aspoň měsíc. Tak to je 900. No teď sem začala cvičit a trochu se krotit v jídle tak uvidím. Jestli neuvidím nějaký pokrok tak to možná zkusím. Ale docela ráda bych vyzkoušela to zmražení. Nevím jak se to přesně jmenuje myslím že kryolipolýza

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no prave jsem tam psala dotaz jestli se to da kombinovat...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

toto mi napsali Dobrý den,

Ano mohou se kombinovat s antidepresivy,ale radši bych je po dobu užívání Slimexu vysadila jestli je to možné.Cena je za 10tablet 300kč poštovné.V příloze vám posílám fotečku jak tabletky vypadají.

Přeji hezký den

jeste jsem napsala psychiatrovi online tak uvidime co napise on jinak neboj ja nejsem tak nezopovedna abych si nejdriv vsechno nezjistila nez neco zacnu uzivat ;)

na netu se dost prodává, ted nevím kterí stránky ale když to zadáš do vyhledavače tak ti to vyjede, ale ena je drsná platíško 10ti tablet za 300kč, tak je lepší si jít zaběhat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka