O nas, jak se mame ;-)

30.08.2011

Ahoooojky holky!!!!
Jakpak se mate? Dlouho jsem tady nebyla!
Byli jsme na dovolene a pak v Londyne na svatbe. Tyden pred odletem jsem tedy myslela, ze ten let letadlem nepreziju a hlavne jsem se bala, jestli pak holcicka bude v poradku. Muj doktor me ujistoval, ze tehulky zvladaji i cesty do ny, tak proc bych to nezvladla a napsal mi i certifikat pro jistotu (je povinny od 28tt, ale nechtela jsem se na letisti hadat v jakem tt tehu jsem, protoze tady v italii zadne tehotenske prukazky nedavaji). No a musim vam rict, ze ten let byl uplne v poho, mala sice kopala hrozne, ale alespon jsem vedela, ze je vse ok. Jinak citim se vyborne a mam uz 7kg navrch!!!!!!!
Tedy vubec nevim jak, ale behem okamziku to slo nahoru!! do 20tt jsem mela +2kg a pak se to rozjelo, ale ja jim uplne stejne!!!! fakt hruza!!! Byla jsem na mini ko a mala vazi uz 800g :-D Mame uz i jmeno: Cristina Adele, tak piste piste, jaky mate nazor a taky jak se budou jmenovat ty vase ;-) Jinak ta moje je pekna dablice!!! Neustale sebou sije, ale ne jen kopance, ale se mi zda, ze se i prevaluje, protoze mi vyskakuji zvlastni utvary na brisku, je to fakt sranda!!!! Uz se nam to krati, prosincovky, uz nam zbyvaji plus minus 3 mesice!!!!!!!!! Ja zacinam plasit, ze nic nestihnu. Uz nejake oblecky mam, ale fakt malo oproti vam co jsem si tu cetla a postylku a prebalovaci pult jdeme objednat za tyden, zbyva kocarek u ktereho si absolutne nevim rady!!!!
Mooooc vas zdravim
pa pa mooona

Ahojík. Téda to jste šikulky :one: že jste zvládli letadlo. Jinak to jméno je krásné, moc hezké :one: . S výbavičkou taky ještě nejsem moc daleko, ikdyž se nám to krátí. Kočárek už máme sice asi od mého 4 měsíce, ale chybí nám postýlka a pultík s tím si zase nevím já rady :? tak uvidíme. Tak přeju hezké těhulkování :€O: :a:

In reply to by fufinka1804

Ja jsem mela tu firmu, ktera tady dela ten nabytek pro mimi mela vybranou jeste nez jsem byla tehotna :s: maji totiz krasnou vylohu a kdyz jdes kolem, to by bylo, aby si ji nikdo nevsimnul! Ale ten kocarek to bude boj... fakt nevim, kde zacit... Hezke tehulkovani i tobe :a:

Ahoj to jsi dobrá,žes to zvládla... :one: bych se taky bála..ale možná lepší letadlem nez busem,to mi stačí když jedu jednou začas nějakým co skáče a vibruje a ještě ty naše český dálnice.. :jawdrop: hrůza..Ale netušila sem,že se může cestovat letadlem až do 34 tt,jak tady nědkdo psal..
Jméno máte moc pěkný..My budeme mít Jasmínku :€s€:

In reply to by verunka24

Byla to fakt pohoda tim letadlem, taky jsem z toho na zacatku mela strach. Ale treba moje kamaradka v tehotenstvi litala porad i v tom prvnim trimestru, protoze hlavne nevedela, ze je tehotna a prave litala i ty zaoceanske lety a nic ji nikdy nebylo. Do toho Londyna je to ale fakt kousek, je to hodina a pul letu. A myslim, ze prave british airways te pusti na palubu az do 36tt.
Jasminka je taky moc krasny jmeno!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Sandro!!!!!! Na zacatku, kdyz jsem jen sem tam citila pohyby, tak to bylo stejny. Vzdycky jsem rikala manzelovi, sahni sahni, hybe se! A ona pak schvalne nic :s: Ale ted to je nekdy fakt sranda, se mi vybuli boule a ta boule putuje po celem brisku!!!! Muze to byt hlavicka, zadecek nebo pesticka, jsem premyslela, ale fakt sranda az to nekdy vypada jak vetrelec :metal: Sara byla taky na nasem seznamu, ale pak jsme chteli mit Adelku po manzelove babicce, na kterou byl hodne fixovany. Me se Adelka hrozne libi a chtela jsem ji, ale manzel rikal, ze se tady Adele moc uz nedava, ze je to takove zastarale jmeno, ze ji nechame jako druhe jmeno a tak byl boj o to prvni, nakonec to tedy bude Cristina Adele. Uz se hrozne tesiiiiim az tady bude!!! Nemuzu se dockat!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To bude v pohode, neboj!!!!!! Ja se na to tesim, protoze to bude konecne moment, kdy uvidim nasi dcerusku!!!! Je teda pravda, ze ted asi delam hrdinku a az se to bude blizit, takhle presvedcena asi nebudu :s: ale leti to, vid? uz nam chybi 3 mesice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja uz taky za chvilku budu zacinat sedmy mesic!!! neuveritelne, treti trimestr je tady!!!! Taky bych si mohla pohnout, ale mam ted cely mesic zkousky, tak taky nemam moc casu na nakupy...

Ahoj kočko,
to je skvělé, že jste v pořádku :) !!!!No hele říká se, že jaká jsou miminka v bříšku, tak na světě to bude opak a můžu za sebe potvrdit, malá byla v bříšku strašně hodňoučká, ale teď řádí jak černá ruka. Jako nezlobí to vůbec, je milionová, ale je to strašná ďáblice....furt se směje a blbne a kdybys ji viděla, když má po ruce hračky :C]]: , to je tornádo....:).
Jak jsem Ti už psala, jméno je nádherný !!!!!!!!! :qu: :qu: , moc se těším na nějaké fotečky :), kdy přesně máš termínek ? S těma kilama si nic nedělej, já přibrala 18kg a dole mám 21kg :) a jsem půl roku od porodu :). Ale mám co shazovat, těhu jsem už začínala s lehčí nadváhou :(, tak je stále co dávat dolů.
Jááááááj, jak já Ti tu Itálii závidím, tak strašně bych někam jela....letos jsme se nedostali nikam, dodělávali jsme byt, budeme kupovat autíčko...furt něco....ale chybí mi moře, strááááášně :).
Tak se opatrujte, rodinko, papa a budu se těšit na nové zprávičky !!!

In reply to by Damicka

Ahojkyyyyyyy!!!! No to mi prave taky hodne lidi uz reklo, ze kdyz je takhle aktivni v brisku, ze to pak bude hodne miminko. I mamka mi rekla, ze ja jsem byla uplne stejna. Ze jsem v brisku hrozne kopala a pak jsem byla hodna a po nejakem tom mesici, jsem spavala celou noc. Tak uvidime!!!! Ale jestli bude po mem manzelovi, ktery je prave hyperaktivni, tak to se mam na co tesit :s: Hlavne si nekdy rikam, aby se tam nejak nezamotala do te pupecni snury!!!! A aby se ji treba nechtelo na svet driv, kdyz tak radi!!!! Muj termin je podle ms 16.12., ale podle ultrazvuku 8.12., tak se uvidi, hlavne se ceka, co bude s tou moji placentou, jestli se posune nahoru.. Jsem mooooooc rada, ze jste takhle stastni a ze si uzivate te vasi dablice ;)

To je dobře, že jsi zvládla let v pořádku. Také mě to zajímá, páč budeme v lednu dělat svatbu (budu asi 6 měs) a ráda bych jela naposledy na dovolenou ve dvou... Myslíš, že to bude ok??
Jinak samo moc gratuluju a užívej těhulkování :-)

In reply to by těhulka-smíšek

No ja jsem ted taky na konci sesteho mes a letela jsem pred 10 dny. Zajdi si pred planovanou cestu k doktorovi a ten podle tveho prubehu tehu, ti rekne, zda je to ok. Jestli jsi nemela zadne komplikace, je to v poho, ale pro jistotu bych se VZDY poradila s lekarem. No a pak az budes kupovat letenku, precti si od te dane letecke spolecnosti podminky o preprave tehotnych. Ve vetsine pripadu je povinny mit od 28tt od doktora certifikat nebo potvrzeni, ze jsi v pohode a v kondici pro prepravu letadlem. Vetsina spolecnosti prepravuje do 34/36tt u jednoho mimi a do 32tt kdyz bys cekala dvojcata. No a jak jsem psala, byla jsem z toho vyplasena, ale probehlo to uplne v pohode ;-) Hlavne si vyber zemi, kde je dobra lekarska pomoc, kdyby jsi treba behem pobytu mela nejaky problem. A asi bys chtela do teplych krajin, vid? Tak si vyber zemi, kde nemusis absolvovat ockovani.

In reply to by mooona

Super!!!! Moc děkuju za užitečné rady. To mě nikdy nenapadlo, že by třeba mohli dělat problémy a s tím očkováním máš taky pravdu. Zatím je to "daleko", ale už se zkusím podívat na podmínky a tak.
Díky za rady!!! :-) A přeji pohodový zbytek těhu a zdravé miminko :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky