Zklamání

04.08.2011

Ahoj holky, ráda bych se mezi vás přidala jmenuji se Alča a je mi 24 no vlatně zachvilku 25 :)... mám za sebou půlku vyšetření v gennetu v Praze zjistili mi syndrom COP, dostala jsem proveru, abych měla prav. MS... a abych se dostala k problému ani po těch lékách jsem to nedostala volala jsem své doktorce, že mám takový problém, že MS nedorazila, ale ta je na dovolené.. tak nezbylo nic jiného než zavolat do gennetu tam hned šup na krev... takový naděje jsem si dělala ... a nic... manžel už tomu říká AKTA X .... je mi tak nějak smutno... už se snažíme přes rok a žádná změna.... k lepšímu ....

Ahoj Alienko :a: , tak Tě mezi náma vítám. I já vím, jak je to :O těžké. My se s manželínem snažíme :*O*: rok a půl. Mně je 36 let a bydlím v Praze. A odkud jsi Ty? Já jsem začala na doporučení mojí gynekoložky chodit do CARu "GEST". Cca od listopadu jsme začali s vyšetřeníma :00: ( horm. profil, i jiné z krve, imunologie, spermio, já taky podstoupila průchodnost vejcovodů a v únoru jsem už věděla, že manža je v pořádku, ale já mám neprůchozí vejcovody a taky horm. profil není nej. :jawdrop: AMH a FHS. Jinak vše v pořádku. Tak jsem začala podstupovat IVF, protože u nás by to jinak nešlo. Po dobu 8 dní jsem píchala injekce, ale pak mi to doktor stopnul, že to nejde, že na to nereaguju. Řekl mi, že vlastní děti mít nemůžu, :r: jen s darovanýma vajíčkama. Byl to šok, pobulela jsem si a nevěděla, co budu dělat dál...Po radě spousty holek jak tady, tak z okolí jsem od tamtud odešla a jela za vyhlášeným lékařem do Olomouce, dr. Macháčem :one: z Reprofitu. Vzhledem k mému věku, není času na zbyt, jsem chtěla to nejlepší, co je a kdo je.
Máme za sebou první konzultaci a vyšetření a tenhle doktor je prostě člověk na svém místě :C]]: . Má na to jiný názor a chce za každou cenu, pokud to půjde, abych měla své vlastní dítě. Takže čekám, co bude dál. Tak hlavu vzhůru, všechno jednou dobře dopadne, jen bohužel někdo má tu cestu delší a více trnitou a někdo zase snažší. Ale důležitý je ten cíl :cc): . Moc mi pomohlo, když tak čtu příběhy holek tady, že to, co si některé prožily a prožívají, že je to hrůza :€\€: , ale každá bojuje dál :qu: a věří, že to vytoužené štěstíčko potká i ji. Určitě i my se dočkáme a budem si psát o jiných, milejším věcech :°O°: ...

Ahoj snad tě moje zkušenost malinko uklidní.
My se snažíme 17 měsíců, antinu jsem vysadila asi v 17 letech a od té doby mi nechodila MS, takže jsem každý měsíc musela chodit na vyvolávačky a ani to nezabralo, takže jsem chodila na dvojitou dávku vyvolávačky a ty už zabraly,ale dr. říká že mi je nemůže dávat do nekonečna.
Navíc mi zjistili, že nemám ovulaci, byl mi nasazen clostibegyt, otěhotněla jsem,ale o mimi jsem přišla v 11tt, takže jsem zase na začátku, a už je to od revize 3,5 měsíce a pořád žádná ms, teda jedna jo, ale po dvojité vyvolávačce :-(
Jednou jsem šla za dr. ale byla nemocná a tak mě vzal jinej dr. já mám totiž soukromou a je jich tam víc :-)
A ten mi řekl, že MS není důležitá, že to budeme brát jako kdybych to normálně dostala 28DC, a zárověn to budu brát jako 1DC, takže jsem léky nasadila, ale najednou jsem to dostala :-( takže jsem vůbec nevěděla, co mám zase dělat :-( , a ještě jsem zapomněla napsat, že mi zjistili vadu krve a budu si muset celý těhu píchat do břicha heparin a i celý šestinedělí. Takže je to taky veselí :-) Ale pro mimi vše že ? :-)
Oni s tebou určo něco udělaj a ikdyby ne, tak ten doktor mi říkal, že teda MS není třeba, což teda nevím, ale přece je to doktor, který vlastní soukromou ordinaci a provádí operace u apolináře, tak snad tomu rozumí.
Snad se mimi brzo dočkáte :-)

In reply to by pavlinka77

no ani mi o tom nemluv dneska jako na potvoru MS dorazila chodí si jak chce... mě čeká v září nebo v říjnu nějaké sono HSG a pak se teprve uvidí co se mnou budou dělat.... taky mám nemocnou krev... genetiká vada Leidenská mutace - mám to po mámě ta už prodělala několik tromboz, takže mám stejné vyhlídky jako ty.... doufám, že senám všem brzo zadaří..... :)

In reply to by Alienka

taky mám leidenskou mutaci, jsem ráda, že jsem našla člověka, který je na tom stejně, né že bych ti to přála, ale určitě chápeš jak to myslím :-)
Podle mě ty problémy s MS souvisí stou vadou krve.
Držím palečky a urči dej vědět.
Hlavně hned co ti vyjdou // na testu, tak utíkej pro heparin, mě na tuto vadu upozornili až když jsem byla v 8tt a už bylo pozdě mimi umřelo a vůbec umřít nemuselo, dr. to věděla dřív a říkala, že mi ani mimi žádné riziko nehrozí :-(

In reply to by pavlinka77

Chápu tě, mě taky opakují, že to bude v pohodě... ikdyž moje máma to taky nevěděla do svých 38 a má 2 děti ... všechno měla bez problémů... já s leidnem jezdím na karlák jednou za rok na krev a testy ... mám od tamtud i kartičku pro další doktory co dělat v případě zlomenin, otehotnění, létání letadlem atd... držím nám všem palce ať se brzo zadaří :)

In reply to by Alienka

Jj taky tam chodím :-) a tu průkazku taky, jsem ráda, že jí mám u sebe, ale vadí mi jak je hrozně velká, nosím ji u OP a často jí podávám místo občanky :-)
Tobě taky držím palečky :-)

ahoj vítám tě tu my se snažíme už 2,5 roku a ted nás čeká vyšetření u jirky a jáma pco takže mě se MS zpožduje takže mi v pondělí píchli vyvolávačku a ted čekám kdy to dostanu a nasadili mi clostík jirku v září čeká andrologie tak jsem na to moc zvědavá ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky