Snad už to vynde

26.06.2011

Ahoj, dlouho jsem tu nepsala jelikož jsem byla dost špatná stoho že už nám to 2x nevyšlo.. Vicemeně jsem už myslela že se nikdy nezadaří. Jak bych začala v uterý jsem byla na gyndě že už mám dva týdny bolesti podbřišku.. Dr mě udělala utrazvuk a napsala antibiotika, že to vypada na zánět. Stím že od dálšího měsíce mě nasadí léky na ovulku. A kdybych do půl roku neotěhotněla tak že musíme na umělé oplodněni. Domu jsem pišla u brečená a neštasná. Vpátek jsem měla ms, ale mrška nedorazila tak jsem si udělala těhu test a //. A teď jsem stoho celkem pak jelikož mám strach abych miminku neubližila těmi antibiotiky které jsem brala. Zitra jdu k Dr. tak uvidím.. Holky, ženy myslelete na mě ať už nám to konečně vynde.. Jak říka manžel do třetice všeho dobrého..

Všem co se snaží o mimi přeji ať už brzo vidí take //.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Drzim ti pesticky a jsem presvedcena, ze do tretice to vyjde!!!Ja jsem dvakrat spontanne potratila, v 10. a v 6.tydnu, a ted mi vedle v pokojicku spinkaji 4,5 mesicni dvojcatka :c:
Ja jsem mela prvni ultrazvuk hned jak jsem zjistila, ze jsem tehotna, nic tam jeste neslo videt, o tyden pozdeji tam byla fazolka a o mesic pozdeji, v 9.tydnu tam byly dve srdicka!!

Neztracej nadeji a hlavne se snaz nestresovat kvuli tem ATB, nekdy se berou ATB i v tehotenstvi, kdyz je zeny potrebuji a maji zdrave miminka!!!
Budu na Tebe zitra myslet a dej nam pak hned vedet!
Hanka

In reply to by hanabanana76

Ahoj, tak po dnešní naštevě gyndy, stejně nic nevím. Poslední menstruaci jsem měla 27.5, ale na ultrazvuku nic není videt ani gastační vaček nic, jen mám zvětšenou sliznici což prý muže znamenat začatek těhu. Napsaly mě duphaston a na kontoru mám přijít 11.7 tak sem zvědavá .. Já mám fakt nervi na pochodu. Miminko moc chceme, tak doufám že jsme se neradovaly předčasně

Píšeš že v pátek měla být ms, ale nedorazila, tak to se ani nediv že tam paní doktorka nic neviděla a ty bolesti mohli už naznačovat těhotenství, protože v těhu skoro každé mamince bolí bříško . Na ultrazvuku jde až kolem 5-6 tt vidět gestrační váček, tak že vážně nic nemohla poznat. Tak držím pěstičky, aby léky neuublížili a bylo vše ok. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky