darecek?

23.06.2011

Ahojte, prcek bude mit za 14 dni dva rocky a ja porad nevim, co mu dat. Vsechno, co do ted dostal ho zajimalo nejdele 14 dni. Ma hromadu hracek, se kteryma si temer nehraje. Muzete mi prosim poradit??? S cim si vasi dvouleti prcci hraji nejradeji????????? Diky a hezky den.

Ahoj tak našemu prckovi budou 2 v září. A u nás jednoznačně vede sekačka na trávu. Mame rodiný dům se zahradou, takže malý pořád jen seká. :qu:
Ale co mu koupíme jiného taky nevím. Myslím si ,ale že ty koloběžky a větší odpichovadla jsou pro děti tak od 3 let.Nedokážu si na tom malého představit. :00:

In reply to by lucyas

Ahojky, odrazedlo mame. Kolobezka nevim, myslim, ze je na ni malej, ale slapaci auticko uz nas taky napadlo, blby je, ze tady, kdy bydlime by nemel moc moznosti, kde sni jezdit.
Mooooooc dekuji za odkazy.
Hezky den.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, velkou postel dostane prcek pozdeji, asi az na podzim. Vysava semnou taky moc rad, nebo lepe receno rad vypina vysavac, kdyz vysavam. :-) Vysavac je dobry napad. Lekarsky kufrik ma -teda- mel a asi nekde mezi hrackami bude - strikacku ma ve vame.
Dekuji.

Tak my máme dva roky v srpnu a už mám zavařenou hlavu od přemýšlení - asi to vyhraje Duplo zoo anebo kuchyňka (máme holčičku) a nějakou knížku. Jenže to duplo asi koupí babička s dědou, druhý mají nové naušničky a co my to netuším. Snad někdo něco hezkého a i užitečného poradí :-)

In reply to by veja

Koukala jsem na to Duplo Zoo a asi je to dobry napad. Lego mame, ale zatim jen kosticky. Ja jsem jeste premyslela nad nejakym malym stanem. On se rad schovava do "domecku", zatim mu jej delam z dek, takze by ze stanu mohl mit taky radost.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vodni strikacku mame! Na zahrade sni docela radi a strika po nasem psovi. ja bych chtela hlavne neco, s cim si vyhraje doma. Nalepky jsme zatim neporizovali, protoze zatim nebydlime ve svem. Cokoladky myslim zaberou vzdycky a u kazdeho prcka. Takze, soude podle toho, jakeho mame doma raracha my, tak uspech mit zarucene budes. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka