Zábrana na velkou postel, malý (4,5m) spí v mojí posteli

22.05.2011

Jelikož mi moje dítě (4,5m) spí jenom v mojí posteli, tak budu muset sehnat nějakou zábranu než se začne přetáčet. Prosím, nepiště mi, že ho mám dát do postýlky, já ho tam stejně nedám. Jenom potřebuji vymyslet, jak zabránit tomu, aby mi z velké manželské postele nespadl. Co třeba něco takového http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=657972. Máte někdo zkušenosti? Nebo jinou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak muj malej spal snámi v posteli od miminka ...tedy tak nějak to střídal nějakej čas býval i v postýlce :one: zábranu nikdy nepotřeboal bud byl u zdi vedle mě a nebo v prostřed a jinak než sem šla spát tak jsem k němu dávala s rolovanou peřinu nemělšanci se přes ni překulit :c: od 16měs spí sám v posteli ve své v pokojíčku a zábranu nemáme vadila by mi pořád si pro mě chodí vnoci :€z€: a musím kněmu na chvilku lehnout nikdy nespadl už je zvyklý ;) je to na tobě,ale nedovedu si představit spát ze zábranou v manželské posteli :s:

In reply to by Tez

Jak starý je malý? Víš, jestli, až se můj malý dokulí k té zábraně, jestli nebude mít tendence ji nějak přelézat. Tak jak má být asi tak vysoká. Nadruhou stranu ji chci sklopnou, jak bych jinak chodila do postele, že.

In reply to by omites

Samovi budoouu dva roky za týden, ve velké posteli spí od 15měs. Ta naše sklopná je, ale neklopíme ji, já to teda ani neumím, to manžel. Naše dítě, kdyby chtělo, přeleze ji, ale má to zakázaný, tak to nedělá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka