Neuvěřitelné

17.05.2011

Ahoj holky, jak už jsem psala předtím, tak po 3 dením špinění jsem šla na krev a hcg bylo 6,6U/l norma je do 5U/l. Takže slabě pozitivní. Volala jsem doktorovi a tam se domluvila, že když :spid: nedorazí, tak příjdu v pondělí. Jenže dorazila, jeden den jsem krvácela, další den špinila a pak nic. Takže podle mně dorazila, tak jsem k :*8*: nešla. Dnes jsem měla zase divný tlak na hrudi a jelikož jsem minule zkolabovala a potratila hned na začátku. A EKG bylo vpořádku, tak jsem zas na vše zapoměla. Ale moje maminka právě prodělala 30 hodinový infarkt, přesto měla EKG normální a tlak také. Po rtg ji převezli do Olomouce a tam, řekli ifarkt přes 30 hodin a cévy 2 ucpané. Jedna prý po dávném ifarktu, o kterém jsme ani nevěděli. Jedna nešla v srdci nešla zprůchodnit. Mamince se, ale ulevilo po zákroku. No a tak řekla, ať jdu radši na rtg jestli náhodou také něco nezanedbali u mně. Ale trvala na tom, ať si udělám těhutest. Jelikož teta měla ms 6 měsíců v těhotenství a já u syna také jednu slabou ms měla. No a já koukala jak puk :00: test pozitivní. Jela jsem koupit digitální a taky :s: . Volala jsem zas :*8*: a mám přijít zítra. Můj doktor tam nebude, ale doktorka snad taky poradí. Jsem vystrašená jak malá ....už, aby byl zítřek, ta nejistota je hrozná.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jak jsem slíbila, že se dnes po kontrole u ozvu....No tak na ultrazvuku neviděla vůbec nic a to opravdu pečlivě pátrala. Vzala pro jistotu krev, protože testy i výsledek ze čtvrtku hcg 6,6U/l jsem vzala sebou ukázat. Po 12 hod. jsem volala a výsledek je hcg 95 U/l. Mám přijít znovu za týden, jestli se tam něco objeví a nebo bude mimoděložní. ..Kdybych začala zase špinit nebo krvácet mám přijít hned nebo do nemocnice. Ale i přesto jsem byla příjemně překvapená z paní , taková mladá a tak pečlivá a opravdu lidská...Doktor Zdráhal už ordinuje jen v Olomouci. A Tempír tam dnes zrovna nebyl. Takže nejistota pokračuje, doufám, že budou příště lepší zprávy. Holky všem přeji rychle, ať hlásíte dálnice na testech. A těhulkám klidné těhulkování. Maminkám zdravé dětičky.

In reply to by fiona

koukam na tvuj prispevek a mocinky drzim palecky aby ti to vyslo!!!Kup si alespon kyselinu listovou a zobej ji 1denne-pomaha s rustem plodu.Moc moc moc drzim pesti pro stesti at mas pri pristi kontrole na utz viditelny drobecek :-) urcite to vyjde.Ja otehotnela aniz bych mela menses-2 mesice mi vynechala.Taky jsem se bala ze to nemuze vyjít no a jsem v 10tt.Dej vedet,myslime na tebe.Lucik

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kéž by, jsem z té nejistoty docela smutná. Po roce snažení, by to byla opravdu radostná zpráva.

Fionko,gratuluji a přeji ať s tebou i s mimi vše v pořádku!!!!
Jinak já měla u třetího těhotenství ms až do 6 měsíce,těhu mi zjistily až ve 23 týdnu-byl to šok :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takže si zjistila, že jsi těhu až když si cítila pohyby ??? A to jsi neměla žádný příznaky ???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jééé, no tak to muselo být skvělý :s: . :qu: :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to byl šok,co? :s: Ale zase je někdy výhody než 10 měsíční těhotenství :s:

ahoj, to vypada na dobrou zpravicku...budu drzet pesti..jinak, moje teta mela ms take nekolik mesicu po otehotneni, takze vubec nevedela, ze tehule je..myslim, ze to neni az tak neobvykle...tak tfuj tfuj :-)

ahoj, tak ja ti tehu preju, mne se u druheho tehotenstvi stalo, ze po 14dennim zpozdeni a 2 negativnich testech (moc a krev - hcg=0), ta "ms" dorazila, byla normalni (tak asi 4 dny). No a o mesic pozdeji mi dr. oznamil, ze jsem v 10.tt.......... :? Takze je mozne vse. :a:

In reply to by Principessa

Jo četla jsem tvůj příspěvek nedávno ;) . Skvělé, jak přeskočit pár týdnů. Malou máš moc pěknou :one: . Minulý týden jsem měla duchy na testech, ale digitální byl negativní. A ta krev byla jak u mimoděložního. Tak jsem si oddychla když dorazila, že to mimoděložní nebude. No a teď toto :s: :00: .

jééé,tak to moc držím palečky!!!Myslím,že můžeš být těhu,někdo to tak má,že je těhotný i přes proběhlou MS.Jen MS je kratší a méně intenzivní.Jestliže je embryo usazené vysoko a dobře,tak je možné,že se udrželo :)

In reply to by fiona

ale ne,určitě to má cenu.Někomu vycházejí sice falešně pozitivně,ale je to spíš vyjímka :) taky se mohlo stát,že třeba jsi těhu byla a embryo odešlo s MS a teď ještě přetrvává v krvi zvýšené HCG a proto ti to ukazuje test pozitivní.Ale já myslím,že máš velkou šanci,tak snad se to povede ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka