Rada nad zlato

09.05.2011

Ahoj spolutěhulky!
Potřebuji poradit co mám dělat s tchýní... :oci: Čím víc se mi blíží datum porodu tím víc je na mě "přilepená" a stará se o to co by nemusela. Příklad z víkendu: Bydlíme na vesnici a do města to máme 20km v týdnu chci jet na přednášku o porodu a pak na kafíčko s kamarádkou, cesta autobusem nepřipadá v úvahu tak chci jet autem. Tchýňka mi oznamuje, že si vezme dovolenou a že jede se mnou. Na to já opáčím, že chci jet sama... no jo, to jsem neměla, tchýňka se urazila... :one:
Takových podobných situací, kdy se tchýňka uráží zažívám v poslední době spousty. Nebo když má dobrou náladu tak uráží mě nesmyslnými výroky. Jsme sousedky a vidíme se tedy téměř nepřetržitě. Moc si to její urážení zabírám a trápím se těmi slovy skoro týden... :shocked: Uvědomuju si, že to pro miminko co nosím pod srdcem není dobré, ale nedokážu si poručit... :puzzled: Neznáte nějaký zaručený recept jak házet podobné věci za hlavu? :#o:

Ahojky, já sice patřím do červenecčátek, ale nakoukla jsem i sem a zaujal mě tvůj problém s tchýní... Já mám zase opačný problém.. Tchýně bydlí taky hned vedle, ale kdyby se o mě alespoň z poloviny bála tak, jako ta tvoje, tak skáču radostí do stropu.. Podle ní jsem jejímu synáčkovi zkazila život, protože on měl na víc, než se zakopat s takovou nějakou.... Navíc mám problémové těhu a měla bych co nejvíc ležet.. To je zase něco pro ni, protože jsem k ničemu, nic neumím a ještě si vymýšlím, simuluju a nic nedělám, ona žádné takové problémy neměla a nikdo neměl a jenom já jsem zase něco extra. Její chudáček synáček musí na takovou nějakou dřít a makat a ona si doma leží a ani pomalu nenavaří atd atd.. Neustále dostávám přednášky o tom, co správná žena a manželka dělá a co nedělá a jak by to měla dělat a co chlap v domácnosti nesmí, protože to je povinnost jeho ženy a podobně. Buď ráda, že tě má tchýně ráda a i když je to otravné, tak si toho važ. Pořád lepší, než poslouchat věčné výtky a připomínky.

verim ze ma strach o vnouce i o tebe,ja sem trochu z razantnejsich takze kdyz by mi rekla ze si vezme dovcu a ze jede semnou tak bych ji asi rekla ze nevidim duvod proc by si ji mela brat a ze JA jdu s kamaradkou na kafe tak vevim co by tam delala,jestli chce poslouchat cizi reci??
moje rada?ja bych ji proste rekla ze chci trochu klidu a soukromi,ze se bat nemusi ze ji das vedet kdyby neco ;)
hlavu vzhuru a mysli na to jak budes sama/s kamoskou s kocarkem jezdit ,jak asi vypada a pod a to proste pust z hlavy
:a:

Ahoj kocko...;-)..nestresuj a bud v klidku..ja si zazival neco podobnyho....od meho 6,mesice tehu jsme bydleli s "tchynkou"...a po porodu jeste 7 mesicu, lezla mi strasne na nervy, porad nam klepala na dvere, s otazkama..jako proc malej place, za chvili zvnovu a znovu, porad bylo neco....ale potom jsme se odstehovali a konecne jsem byla v klidu...;-)...i kdyz ona je veliky zlaticko, milacek, ale tohole se nedalo vydrzet...v tehu jsem byla strasne nervni a po porodu to bylo jeste horsi...ach ty hormony...:-D....takze doporucuji ohleduplne tchyni rict, jak se co ma a jak by sis to a to prala a nebo rekla manzelovi at si s ni promluvi, ty potrebujes a budes potrebovat klidek....tak papa a preju klid a ohleduplnou tchyni...;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka