SRAZÍK V BÍLKU I S DRAHÝMA POLOVIČKAMA ;-)

22.03.2011

Tááák, milé únoračky.
Právě jsem mluvila s paní Krajíčkovou a zarezervovala nám celý penzion (dle jejích slov) na víkend na přelomu dubna a května. Tzn. od 29.4 - 1.5. 2011

My můžeme jet teda oba i s taťkou, jak vy, zbytek??? Počítám s Dančou a Jančou a co Bára??
Hanka, Oli, i Raduška, vy asi nebudete moct, že?? Leni psala, že to maj daleko..........

Pište, pište, ať nás jede co nejvíc ;-)

Pište termíny, co se vám nejvíce hodí. Mě je to vcelku fuk, taťka si stejně bude muset vzít dovolenou, ale ty první dva víkendy většinou jezdí s klukama na chajdu. Každopádně mám v plánu mu vpálit termín a ať se pak zařídí ;-)
Danča říkala 20.-22.5, ale může se přizpůsobit
Bára se taky přizpůsobí,
Janča taky
Leni taky......

A dál????

TAKŽE HOLKY, ZATÍM JE NÁS PĚT RODIN. DO NEDĚLE (PONDĚLÍ DOPOLEDNE) POTŘEBUJU VĚDĚT, KDO NA TUTY JEDE A ZDA SE VÁM HODÍ TERMÍN OD 20,5,-22,5,. AŤ MŮŽU ZMĚNIT TERMÍN V BÍLKU, PŘÍPADNĚ ZAJISTIT JINÝ, VĚTŠÍ PENZION!!!!!!!!!!!!!!!!!

mY JEDEME NA 100%, HODÍ SE NÁM TENHLE TERMÍN, NEBO O TÝDEN DŘÍV, POZDĚJI UŽ NE, TAŤKA SE VČERA DOMLUVIL, ŽE TEN DALŠÍ TÝDEN JEDOU S KLUKAMA DO JESENÍKŮ A POTOM UŽ MÁME BRATRANKIÁDU.

jo koupačka ,jo :O až tam hupne 16 lidí tak snad tam nějaká voda zůstane :s: ..........já asi plavky zapomenu doma :s:
no motorku můžem vzít ,to bude rachot až tam začne řádit 5 odrážedel :€Ss€:
já bych to s jídlem viděla tak že ten pátek at si každý něco vezme z domu ,každý dojedeme nějak jinak tak někdo bude obědvat po cestě ,a na večeřu by mohli být ty fondy ,děti snad odpadnou brzo a my zasednem a budem fondovat masíčko :#o: :a\|: :hu:
v sobotu oběd bych viděla grilovačka na zahrádce ,doufám že bude krásně nebo aspon aby nepršelo nebo to může být i pozdní oběd ,třeba na oběd uděláme polívku a odpoledne něco ugrilujem,takže se zasitíme i na večer :-) a když bude pršet tak můžem zase fondovat ;) a v nedělu dojíme co zbude a stejně pojedeme v poledne domů :-)
tam bych asi do hospody na oběd nešla ,jak píšete loni se na nás moc netvářili :-(
co kdo nakoupí to bych asi taky řešila pozdeji :c:
ted jsem si vzpoměla že jsem měla Barunce poslat odkaz na ty fondy :€z€: Baru už letím :-)

Holky ještě mě napadlo že by jsme mohly vzít dětem motorky bude to prča 5 dětí nebo kolik nás pojede na motorkách :s: Jen by chtělo kdyby někdo měl dvě aby vzal pro Soničku at to nemusí Barča tahat vlakem.

In reply to by Barče

Baru nafukovací ne ,ale máme fabku v kombíku,takže kufr je veliký :€Ss€: :€Ss€: A to auto a motorku v poho hodím i na zadní sedadla :)
Plavky ?Další věc co přibude na seznamu :metal:
Pište pište co vše ještě,já nemám potuchy co tam je a co tam není......

In reply to by Barula

My máme takovou stříbrno pískovou :€Ss€:
Ale prd tlustá ....
Možná ani počasí na koupáni nebude a navíc mě na ten víkend vyjdou ,,,ty krásné dny,, :€[€: teda pokud už nebudu těhu :€): takže já se koupáni asi taky nezučastním ,ale děti s chlapamy byse mohli vyblbnout aspon budou pak třeba v poledne nebo večer krásně spinkat :)
A co se týče jídla ,tak jsem natom jak Danča ;) V pátek at si každý něco veme (stejně asi přijedem každý jinak)a večer bysme mohli udělat to fondy,:)
V sobotu,na snídani třeba něco přivezu-stačí napsat co ,na oběd bych dala polívku ,nebo špagety (to my mužem ,a děti to mužou taky )na večer bysme si udělali to masičko venku ,a dětem dáme taky nebo jím dáme něco jinýho,večer mužou jít kluci do hospudky a my mužem si udělat sýrové,čokoládové fondy a klábosit :)
A neděle zase nějaká snídaně a obět ...to záleží v kolik se pojede domu :)
Jinak klidně mužu upest bábovku a nějakpou buchtu,třeba pro děti ke svačině....

Ahoj Holky ,souhlásím s níže napsaným :)
Já nevím jak to tam minule bylo,ale klidně něco k obědu,večeří snídaní svačině vemmem.
Asi bude nejlepší když to někdo nakoupí a pak se to rozpočítá:)
Já bych mohla vzít pečivo,chlebá,kafe,nějaké dobrutky na večer,marmeládu,minerálky ....prostě takový ty nekazici se věci,pojedem přeci jen asi tech cca 4-5 hodin tak abyseto nezkazilo ;)
S masíček souhlasím ,klidně muže být na oběd nebo i večer bysme si ho udělali.
Takže jsem k dispozici,stačí napsat co mám vzít a bude :)

Holky tak nám ten termín vyhovuje zatím nic nemáme.Jen nevím jestli Marek dostane na ten den dovču.Pokud jo tak přijedeme už dopoledne a pokud ne tak až k večeru.Jinak by asi pak bylo dobré domluvit co kdo přiveze třeba za jídlo .Ten obchod je na prd tak at máme co jíst a vařit.

In reply to by Barula

super. Určitě dovču dostane ať si to pořádně užijem.
S tím jídlem to by chtělo vyřešit co budem celý víkend jíst. Klidně bysme mohli u nás udělat velký nákup a pak by se peníze rozpočítali a hotové.
Tak šup šup s nějakým návrhem. Nejspíš dorazíme hladový, takže by někdo dobrý kuchtík co jede autem mohl udělat kotel omáčky ať se nadlábnem hned po příjezdu. Nebo si zajdem na jídlo do restaurace?
K večeři by mohli být vuřty s chlebem. ráno pečivo se sýrem a salámem. Oběd ???? Večeře??? Snídaně opět pečivo???? A poslední nedělní oběd před odjezdem. :)

In reply to by Barče

Mňááááám masíčko. tak super. To určitě zas dopředu naložíte a bude večeře nebo oběd.
Ale chtělo by to nějak pořešit...jasně že je ještě čas a my klidně uděláme velký nákup, protože v tom mini obchůdku nic moc nekoupíme.

In reply to by janča a adélka

To by určitě chtělo, ale řešila bych to až tak za ten měsíc ;-)

Maso vezmeme, řezník nám ho i zavakuuje a naloží, s tím se počítá, to je jasné ;-)

Ráno bych to řešila chlebem, nebo buchtama. Na oběd se mi s 5ti prckama nechce, a kor tam, bylo vidět, že na to nejsou vybavení......Ale stačilo by se odbýt špagetama, to můžou i děti, ne?? A pak jeden den to maso, klidně až na večeři a k obědu polívku hustou??
A v neděli jsme jeli v poledne, nebo tak nějak, ne???

In reply to by Barče

No tak super když se toho masíčka vezme víc, tak by bylo na dvě jídla a hotové. Jo v tý hodpůdce nebyli moc šťastní jak nás viděli. :)
Já se tak těším že bych chtěla už jet. :) Zrovna je tak krásný víkend snad nám taky vyjde počasíčko. :)

In reply to by Barče

Jasná celý víkend budem na masu a dětem uděláme krupičku a hotové :)
Jo bude nás zásobovat bramborama a tím co nám bude chybět. Hodná to paní. :)
Adélka usnula, tak háčkuju a čučíme na film. :)

Dobrý den, paní ...........,
vím, jak se těžko domlouvají dva lidé, natož 5 rodin,.ten původní termín vám stornuji a od 20. května do 22. je tu volný celý penzion, tak ho můžete mít, všechny 4 pokoje, rozmístit se musíte podle sebe. Tak pokud se dohodnete na tento termín, dejte vědět, zatím vám ho rezervuji.
Zdraví

Hotové, vyřízené. Je to domluvené na ten květen. Tohle mi napsala paní Krajíčková

In reply to by Barče

jůů to je super :qu: tak snad se tam všichni nějak namačkáme ;)
placení bude asi až potom ,určitě jako loni
holky s tím odjezdem se přizpůsobím vám ,teda počítám s tím že Martin dostane dovolenou a vyrazíme taky nejak dopoledne ,taky jsem si říkala že by Kubík spal v autě
Baru kdyby jste jeli už zase tak brzo ,tak bysme klidně mohli jet taky dřív at tam nejste sami ,když vyjedem ráno tak jsme tam za hodinu a půl a to by asi hned nespal,no je mě to asi vcelku jedno nemáme to tak daleko.......
však se ještě nějak potom domluvíme ;)

In reply to by Barče

Jůůů supr :C]]: :C]]: :C]]:
Barunko děkuju za zamluvení :)
A Baru jak s placením?mám ti poslat penízky na učet ?nobo to zaplatíme až na místě ?
Jo a holky v kolik by se asi tak jelo?Já jen že my pojedem tak 4 hodiny určitě,a + nějáká přestávka,M. to asi neodřídí v kuse,není zvyklý řídit tak dlouho,a Kristiánek mi asi taky takovou cestu najednou nedá :(
Tak jsem myslela že my bysme vyjeli asi tak kolem 11,dojeli do cca Olomouce -dali si pauzu(po cca2 hodinách cesty)-a jeli zase dál a Kristiánek by mi v té ,,druhé etapě cesty,,i krásně spinkal.V Bílku bysme byli asi tak kolem 4 :)

In reply to by lenacko

Leni to byste jeli tak dlouho ?? jo je mě jasný že asi nějakou přestávku budete mít ,ale ta cesta to vycházelo podle mapy na necelí 3 hodinky,ne ?? pokud se nepletu :-) jako žeby jste jeli 5 hodin ,ty brdo
a Kikčo ti dřív v autě neusne ??? mě by teda Kubas usnul ,ale zase spí jen tak půl hod :-(
takže byste vyjeli kolem 11 ,to bude zase dobrý čas že nebude takový provoz a třeba dojedete i dřív :-) tak určitě tam už budem tak vás budem čekat s otevřenou náručí :c:

In reply to by Dana Medková

Dani právě že nejkratší dobu to na mapách ukazoválo 3.15 a M. v navigačce to ukazuje 4h a nějaké minuty:(
Tak nevím :#o: Plus nějaká přestávka ,tak to dělá cca 5 hodin :)
Mě právě Kristiánek moc v autě nespí,nebo spíše nevím ,když jedem k našim tak to máme 15 minut ,a pokud jedem na nákup tak 30 min a to on mi neusne,tak nevím?
Ale asi vyjedem v 10,at kdyby náhodou usne dřív a večer at jde i dřív spát :)
To tam budem kolem té 3 :)
http://maps.ovi.com/?cid=nokiamaps-fw-ilc-ovisuite-acq-na-ovisuite-g0-0…

Jdu kouknout na skype a domluvit teda nový termín v Bílku, ja????

Danča a Barča mi k tomu nic nenapíšou??

Barů nám je to v podstatě jedno:)Takže na 100%jedem taky :D
Sice má maka narozky a o týden dřív Martin ,ale navadí to se oslavi potom :)
Takže my se přizpusobíme vetšině :)

ahojky holky. Po dlouhé době jsem zase tu. My ještě nemůžeme nic slíbit jestli pojedeme nebo ne, ale zcela určitě by to bylo bez drahé polovičky (prosím neptejte se proč) jen nevím jestli mi to fakt vyjde. Ráda bych vás všechny zase viděla.

ahojky holky. Po dlouhé době jsem zase tu. My ještě nemůžeme nic slíbit jestli pojedeme nebo ne, ale zcela určitě by to bylo bez drahé polovičky (prosím neptejte se proč) jen nevím jestli mi to fakt vyjde. Ráda bych vás všechny zase viděla.

In reply to by X-PA

Ahoooooooj. Taky jsem na vás myslela, ale říkala jsem si, že když už jsi v pracovním procesu....... Ali tak my se s holkama domluvíme na termínu a dáme ti vědět, ju?? To už by pak snad nebyl až tkaovej problém, kdyby jelo o jeden a půl človíčka víc ;-)

A co jinak?? Jak se daří?? Minule jsi říkala, že s chlapem nemůžeš jet, bo by neměl kdo venčit pejsky, ale to asi nebude ten problém :|€|: . Tak snad si to brzy vyřešíte a bude líp.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju za odkaz jdu ho zkouknout :)
A naštudovat at tam trefíme :D

Leni sice psala že to mají daleko ale jedou ,teda pokud se nic nezmění :)
Mám asi nejvíc vyhovuje datum 20-22.5 :)Ale klidně ji jiný my máme víkendy volné takže se přizpusobíme :)
Volno si tatka tak či tak některý pátek vzít bude muset :D

Ahojky. My můžeme každý víkend. :)
Myslím že toho 20-22-5. nebude moct Hanička.... Doufám že písne a nějak to vyřešíme ať jedeme opravdu všichni.
Paní musíš napsat že potřebujem celé patro ať se tam vejde. Jůůůůůů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka