příkrmy-kolik??

15.04.2011

Holky kolik by toho zeleninového jídla mělo půl roční dítko spapat aby jsme nemusely dokrmovat mlékem??

já to teda zatím nechávám na niky nikdy jsem to nevážila ani neměřila kollik toho je odhadnu to misky a to většinou bez problémů sní.dneska jsem to zvážila a mělo to kolem 120 ml ale je to různé a mlíko ji nedávám jen když si řekne.Dá si třeba za hodinu dvě a jde spát.řídím se hodně podle niky ne podle tabulek a vše funguje na 1 :-)

In reply to by helisek

Aha, tak to já teda vážím každý hovno a ještě převažuju, když něco zbyde, abych přesně věděla, co snědla a ještě si to píšu :-)

In reply to by lusylu

ty jsi blázen :-) tak to já ne :-) dnes jsem to vážila když jsme se o tom bavili a oběd snědla porci v misce měla 150 odpol necelou přesnídávku takže to vychází že jí průměrně 120-150 ml jídla,mléko nevím nemám pro ni váhu :-)

My jíme tak 160g na příkrm. Začali sme na 30, pak 70, pak 125 a te´d sme se dopracovali k 160-170 :-) Ale každé miminko je jiné. Vždyť i v tom mlíku jsou velké rozdíly, kolik které vypije :-)

Četla jsem, že plná zeleninová dávka by měla být 150g-..ale samo se k tomu dojde postupně. Docela dobré rady jsem si vytiskla na kojeni.net (nebo tak nějak)

Příkrmy nás čekají až az půl druhého měsíce. Ale zrovna dneska jsem to trochu študovala. Byly tam různé recepty a kolik čeho se tam dává napš. na jednu nebo na tři porce. Můžu ti nějakej opsat. Každopádně mají sníst to, co snědí s chutí a pak už se nemají nutit, aby nebyly překrmené a neměly zažívací obtíže. Ale taky se tam psalo, že některé děti stále vyžadují po příkrmu i kojení, a pochopila jsem, že nikoliv z důvodu, že by měly ještě hlad, ale prostě z důvodů citovejch, prostě to prso ještě nějakou dobu potřebují a některé ještě poměrně dlouho. Nebo ty nemyslíš mateřské, ale umělé mléko?

In reply to by Any

Tak ta moje kdyby měla sníst jen to co sní s chutí tak nesní nic!Ale chápu,píšeš že ještě nedáváš příkrmy.My teda máme příkrm teprve třetí týden ale je a bude to boj,ale to my s pitím bojujem už dlouho,takže každé dítě to má jinak...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka