Jsem s rozumem v koncich! :-( :-( aneb prvni MS po laparoskopii nedorazila.

14.04.2011

Ahojte, tak jsem tak trosku s rozumem v konci! :-( 15.3. jsem byla na laparoskopii kvuli mimodeloznimu tehu (trapne se opakuji, ze? ;) ) Na kontrole u sve dr. jsem byla 30.3. Ta rekla, ze je cyklus nastartovany a folikul ma 20mm. Nedalo nam to (touha po diteti byla silnejsi), s manzelem jsme porusili zakaz styku a po ovulaci 1.4. na to vleteli. :€m:
Od 1.4. do 10.4. jsem uzivala, (jako kazdy cyklus) Duphaston. Mam trosicku problem v tom, ze se mi odlucuje delozni sliznice predcasne, a bez Duphastonu bych spinila uz od 17DC.
13.4. mela tedy MS prijit. Jenze neprisla. Normalne hned po dobrani Duphastonu, az do pocatku MS (ty tri dny) spinim a MS prichazi na minutu presne. Tentokrat nespinim a nemam ani jiny pocit nadchazejici menstruace.
Samozrejme jsem si delala testy (mamatest10), vsechny jsou negativni. Takze to nechapu. :€}€: :€}€:
Myslela jsem si, ze duphaston MS vyvola vzdy, od toho snad je, nebo ne?????
Zapomnela jsem jeste napsat, ze jsem u jineho dr. (moje dr. neordinovala) byla pred tydnem jeste jednou. Mela jsem pocit, ze mam nejaky zanet. Dr. udelal utz a rekl, ze delozni sliznice je zvysena a k menstruaci dojde. Tak kde kurna (prominte mi ten vyraz) je?????? :bulva: :bulva:
Normalne se povazuji za pragmatika. Nikdy jsem nemela potrebu se testovat 3x denne tyden pred menstruaci, ale musim priznat, ze jsem docela rozhozena a na test jsem curala uz nekolikrat. :€Ss€:
Dekuji za odpovedi.
Hezky den.

Ahojte! Tak MS prisla v sobotu v noci. :-) Doufam, ze se zadne dalsi zpozdeni konat nebude a mrska jedna pro priste bude chodit, jak ma! :-) ..... nebo se jeste lepe na hezky dlouho nedostavi vubec! :-)

To víš, psychika je sviˇa :(
Buď máš prostě jen zpoždění z nervů nebo tam mimís někde je, jen testy ho ještě neodhalily. Neměla jsi ani dušíka?
Ještě vydrž, den zpoždění nic není, řešila bych to tak po týdnu ...
:k: :a:

In reply to by Budlii

Ahojky, nejake otlaky na dvou testech byly, ale myslim, ze o dusiky neslo. Ten otlak se zobrazil az delsi dobe.
Ja sice nejsem stresar, ale uz je toho na me za posledniho pul roku vazne moc a nerviky se zacinaji projevovat. V cervenci mi konci rodicovak a porad nevime, co dal. :-(
Ach jo.
Dekuji a preji hezky den.

In reply to by miha

Tak uvidíš, buď prostě jen dorazí se zpožděním nebo ty otlaky mají svůj význam ;) Když tak po pár dnech zopákni testík, pokud bude negativní, je to jasné, pokud pozitivní, tak taky :dance:
Pěkný večer, či spíš dobrou noc! :a:

In reply to by Budlii

jo jo, jina varianta tady neni. :-)
Dneska je test zase negativni. :-( Takze uz to prdim a dalsi test si kupovat nebudu. :-) V pondeli zavolam dr. a zeptam se co dal, pokud se pres vikend mrska nedostavi, coz asi nebude. :-)

In reply to by miha

Neblázni, psala jsi že jsi byla 30.3 u doktorky folikul měl 20mm, on praská ve velikosti 18-22 tak ovulace mohla nastat jak 31.3. , tak i 1.4. na testy je ještě docela brzo, záleží i kdy se vajíčko uhnízdí. Takže testy nemusíš mít hned 14 dní po oplodnění pozitivní.
Jestli mrška nepřínde do 3 dnů, tak si spíše těhu. Pak si udělej testy a jestli nebudou pozitivní zajdi si na odběr krve.Aby náhodou coš v tvém případě nechci strašit, protože jsi tím prošla nebylo zas mimo. Vtom případě hned těhu testy aspoň já nemívám pozitivní až později. Přeji hodně štěstíčka. :a: :a:

In reply to by Eliza2

Ahojky! Dekuji za stesticko, urcite ho potrebuji. :-) Trosku jsem nepochopila ten druhy odstavec. Myslis tim, ze u mimodelozniho tehotenstvi vychazeji TT pozdeji?????
Je mi jasne, ze tysty nemuseji byt pozitivni hned, proto taky prdim na to, abych si je delala kazdy den a stresovala se jeste vice. Flintu do zita samozrejme zatim nehazim! :-)
Jeste jednou dekuji.

In reply to by Eliza2

A co BT, měříš? Protože tam si můžeš nejlíp potvrdit vše najednou - ovulku, případné zahnízdění a časné těhu! Četla jsem, že pokud se BT drží nahoře 18 a víc dní po ovulaci, jde pravděpodobně o těhotenství! Navíc tt u někoho ukazuje dřív, u někoho později, takže zatím neplaš a nedělej předčasné závěry ;)

In reply to by Budlii

Ahojky! BT nemerim. Dr. rikala, ze kdyz uzivam clostik a duphaston, tak jsou vysledky mereni nepresne a nemaji zadnou vypovidaci hodnotu.
Zaver jsem si zatim samozrejme zadny neudelala. Jen jsem se vybodla na to, abych si kazdy den delala test. Uvidim v pondeli. Zatim se u me nic nezmenilo, MS porad nikde, bricho ani krize neboli, nespinim, prsa me boli jen nepatrne. :-)
Hezky vecer a dekuji za podporu!

In reply to by martina2105

Ahojky, to urcite udelam. Zatim vyckavam. Moc si preji, aby se na testiku zobrazila carka. Namlouvam si, ze je to vlastne teprve 14 dni od ovulace a HCG zacina stoupat asi desaty den, takze se carecka muze jeste zobrazit, no ne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Kacenko, jo jo. To je mi jasne. Pockam do pondeli. :-)
Co tve testiky????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Drzim palecky, at vam to vyjde. Nacasovane to mate hezky, jen co je pravda. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka