Mela bych dotaz

11.04.2011

Chtela bych se zeptat holky vy co jeste kojite davate nektera uz kasi .Malenu byly 9.4 uz pet mesicu.Ted se mi je to tak 4 dny budi po hodce a pul a chce jist myslim vecer kdyz ho dam spat pak vstava vetsinou az pul 3 a pak v sest.Vcera mi sel spat ve ctvrt na 8 a vzbudil se v pul 9 a pak v 11,a pak vstaval v pul 4 a pak v 6.Myslite ze mu mam zkusit kasi.Musim se priznat ze dcery mi po kasi nespaly dyl.Predem dekuji za odpoved.

Ahojky, nám bylo 5. měsíců minulý týden a malou jen kojím. Také se mi některé dny budí častěji nebo i přes den častěji přikládám. Ale kašičkama to neřeším, hlady mi neřve! Řešila bych to, až bych musela kojit po hodině, to už by asi bylo horší:-(((
A začneš od ukončeného šestého měsíce zeleninku? Já už se na to těším:-)))

In reply to by Jackie_

aranka mas prvni ditko kdyz se tesis na prevadeni na jinou stravu.Nic ve zlem ja mam totiz doma jeste dve holky a i bez prikrmu mam pradla az nad hlavu a vareni taky.Pak je to totiz daleko vic prace jak s vareni tak spranim.No jinak jsem zjistila ze hlady to taky neni protoze jeden den je takovy a druhy uplne v pohode.Jsou to proste lumpici.Zatim se mejte.

In reply to by aranka

Neee, je to moje druhé dítko, obě holčičky!!! Malá teď moc věcí nezašpiní, tedy jedno bodyčko a jedny dupajdy denně. To jí dávám čisté, neblinká a ani moc nekajdí... Praní mi nevadí, to pere pračka a pak hodím prádlo do sušičky a usušené poskládám, nežehlím!
Těším se, že bude nějaká změna s malou. Kojit chci i dál, ale od půl roku bude už čas na zavedení zeleninky:-) Jen kojení je pohodlnější, to je jasný.:-)

ahojda, zrovna jsem si říkala, že sem dám stejný dotaz :-) malýmu bylo v pondělí 5 měsíců a taky se mi budí dost často v noci, volala jsem si k doktorce a prý je to normální, je možný, že máme třeba míň mlíka, ale to bychom museli kojit třeba po hodině a to by byl už problém, a v noci to prý může být jen to, že miminko nás chce vidět, chce cítit naši blízkost...my máme ještě jeden problémek nebo není to problémek, ale nedudáme...tak že někdy by určitě stačil dudák a byl by klid, ale takhle já mu musím dát prs a pak usne...no uvidíme, možná je to opravdu jenom takové období...

In reply to by Alča 574

aranka je dobre vedet ze ma nekdo stejne starosti.Mas asi pravdu ze nas jen ty nase zlaticka potrebuji.Maly ma jeden den takovy a druhy onaky.A ze bych mela malo mlika tak to ani nahodou ,mam totiz obraceny problem.Mleka je zebychmohla delat na zamku kojnou.

Ahooj..Podle mě to hladem nebude.Mě malej začal dělat to samý.Trvalo to tak měsíc.Myslela jsem si že mu začínají zuby.Ale taky ne.A najednou to přestalo.A zase spí.Asi nějaký špatný období.Nebo si jen vyžaduje pozornost.To je můj názor..Verča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka