množství jídla za den

09.04.2011

Ahoj maminky,
tak opět dneska už z druhou prosbou. Jak to teď mají vaši prďolkové s jídlem? Mě příjde, že ačkoliv všude čtu, že kojení případně UM by stále mělo být v jídelníčku na prvním místě, u nás to tak není.
Mareček si ráno trošku popije ode mě (není to ani 5 minut), pak kolem deváté, desáté do sebe nalije švestkový nektar zředěný s vodou, na oběd má zeleninový příkrm a 150 ml Nutrilonu, pak zase něco na pití, kolem 4 kojíme a pak v sedm má kašičku, kterou dřívé zapíjel MM, ale teď už nechce, takže čaj nebo čistá voda. Je to takhle špatně?
Jak jste na tom vy? Nechci, aby nějak strádal. K Mudře jdeme až ve středu.
Děkuji

Ahoj Markét, tak já nevím, ale podle mě když mu to vyhovuje, tak je to v pořádku. My sice dáváme jen kašičku na noc a jinak mlíčko (MM), ale podle toho jak to píšeš, tak to bude u vás v pohodě. 2x denně kojíš a má Nutroš, takže to bude v pořádku. KDyž tak se zeptej dr. - teĎ tam někdy jdete,ne? Nebo už jste byli?

tak mi příkrm zatím je na oběd ,dá tak 100g a zapije 100 Beba a když má jo hlad tak na večer kaši a tu si taky zapíjí mlíkem :€\€: zkoušela jsem čaj a nic , prostě mlíko :///: celej tatík ten dá taky denně litr :s:

my jsme natom nejak podobne rano si da 120ml beby pak tak za 3-4hod toje kolen 10h ma kasi pak zase za 3-4hod mleko120ml a nekdy dostane za hodku banan pak dostane zase za 3-4 hod bebu 120ml a pak kolem osme vecer zemaky s pesnidavkou-kasicka nam na noc nestacila tak to davame ne obed a samozrejme taky behem dne cajik.Takze si myslim ze nestrada me dokonce rikala dr ze ony nekdy ty deti si dokazou sami nasadit takovou svoji dietu-od moji kamaradky mala nepije mleko od 6mesice a kdyz si da tak jen rano a to uz ma 9mesicu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky