Maminky, přijmete mě ?

27.03.2011

Přeji všem krásný, ikdyž trochu zamračený den :€s€: :€s€: . Jmenuji se Soňa a doma mám dva velké kluky (letos 19 a 16 let) a holčičku Amálku, které byly v prosinci dva roky. Teď se nám stala taková "neplánovaná nehoda" :€O: . Původně jsme si mysleli, že tři děti opravdu stačí, ale příroda rozhodla za nás. Ikdyž bylo miminko neplánované, rozhodně je chtěné a moc se na něj těšíme. Triple testy i první sreening byly OK, přesto jsem, pro jistotu, kvůli věku byla i na odběru plodové vody. Pro výsledky a na velký ultrazvuk jedeme 6.4., tak to už nějak vydržíme. Dneska jsem 18+3 tt a cítím se skvěle. Tak snad bude všechno v pořádku a všichni doma doufáme, že to bude holčička, aby se nám to trochu vyrovnalo. :girl: Vzhledem k tomu, že u kluků jsem 4 měsíce zvracela a do oběda nestrávila ani čaj, a u Amálky jsem byla naprosto v pohodě a nic mi nebylo, pevně věřím, že mě můj instinkt nezklame, protože teď mi taky nic nebylo. :C]]:
Mějte se všechny moc hezky, pohlaďte bříška :€O: a užívejte konečně jaro :k: . Soňa

Ahoj, vitej mezi nama a preji pohodove tehulkovani :-) to je prima, poridit si mimi i kdyz jsou starsi deti uz odrostle :-) takovou "nehodu" meli i nasi a mne se narodila segra, kdyz mi bylo 17 :-) dnes je ji 14 a za chvili bude delat chuvu memu mimcu :-) taky bych jednou chtela mit velkou rodinu, preji jen vse dobre :-)

Ahojky, vítám tě. I já čekám 4 mimčo, děti mám ve věku (letos 17,11 let) dcerce je 10 měsíců a jsem v 15tt. Přeji krásné těhu a tu holčičku :a: :a: :a: .

In reply to by Eliza2

Tak to ti taky gratuluju :\x: Ale ty to budeš mít podstatně těžší, než já. 11 let je ještě docela málo a začíná puberta :€m: a 10 měsíců to je ještě miminečko. Bude to záhul, až se ti mimi narodí, ale děti jsou dar. :€O:

Ahoj, tak ti moc blahopřeji k miminku. Já mám talé termín v srpnu a čekáme třetí mimi i když trochu neplánovaně ale moc se těšíme. Tak držím palce aby ti bylo dobře i nadále a vše bylo v pořádku. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka