Holky máte někdo koupací kbelík?

02.03.2011

Přemýšlím ,že ho koupím.Kamarádka to pořád vychvaluje :€}€:K oupila jsem lehátko do vany takové z umělé hmoty s přísavkami proti skluzu ale to je asi pro větší děti ,tak máme látkové lehátko,klasika,jenomže tam není úplně ponořený,v tom kbelíku si prý pěkně hoví :qu: tak to asi zkusíme. :a:

Já ho chtěla, ale pak přítel někde vyčetl, že to není pro mimčo přirozený a že se tam vlastně posazuje dřív, než umí samo sedět, což zatěžuje páteř a ta se tím nějak křiví, či co :devil:
Je to asi nároz od názoru, jako u všeho. Já bych ho chtěla už kvůli tomu bříšku. Malá by tam byla ponořená hezky v teploučku a na bříško by jí to rozhodně pomohlo. Bojujeme s kolikou už 4tý den a je mi jí hrozně líto. Ale přítel je neústupný, kyblík zavrhl a máme prostě smůlu :r:

In reply to by Šáruška2

Já kyblík mám a musím říct, že miminko tam vlastně nesedí. Vznáší se ve vodě - jen občas se trošku dotýká dna nožičkama a zadečkem. Ale rozhodně tam nesedí... ani to moc nejde - ta vodička tolik nadnáší. V kyblíčku je rád, akorát je problém, že se tam špatně um ývá. Chtělo by to mít tři ruce - dvě na držení a třetí na mytí. Ale jde to nějak zvládnout. My taky teď hodně bojujeme se prdíkama, ale bohužel kyblíček mu od nich neulevuje. Myslela jsem si, že se mi tam vyprdí nebo dokonce vykaká do vodičky, ale nic se nestalo. Nechceš manžela ještě nějak přesvědčit a dokopnout do kyblíkování?

miminka se v kyblíku pěkně vyprdí,jsou tam schoulený jako v bříšku.Přiznám se,že u prvního dítka jsem se bála a neuměla koupat ve vaničce :00: .Ted u druhýho ale taky radši máme kyblík.Když dítě ještě nedrží hlavičku,chytím ho jemně pod krkem,ted ve třech měsících spíš jistím pod zadkem.V pěti měsících si pamatuju,že tam dcera seděla jistě a bezpečně prakticky sama,i když jinak ještě neseděla.Hodím sem fotky,jo?Normálně do blogů,jinak to ještě neumím :///: Využili jsme ho dost v létě na zahradě.Dceři bylo pět měsíců a byl to její první bazének.Do velký vany jsme myslím přešli až když jistě seděla.A protože jsme vesničani a zahradníci,kyblík jsme využili na sbírání ovoce,dělala jsem v něm rybízovou a bezovou štávu a dcera v něm koupe plyšáky,sama si do něj i ted v pěti letech vleze.Já do něj vytahuju prádlo z pračky a celkově může pak fungovat jako úložnej box.Ale máme skoro tříměsíčního kluka,tak je zase v plným nasazení. :a:

In reply to by Kristl

Souhlasím :metal: Já ho taky mám a mám i pro jistotu vaničku. Kpupali sem ho na MB abych neměla drahý kybl na podlahu ,ale musím říct , že mi ukázala PA koupání v něm a vypadá to suprově :one: Ono stačí držet jen bradičku nad vodou , takže jako když ten krček dáte mezi ukazovák a prostředníček oběma rukama . Malý hýbal celým tělem a je to dobré i pro motoriku. Sedět tam nesedí ,protože jej voda nadnáší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taky se chystám to využít v létě v kempu místo bazenu , pokud to malý zvládne . Slaná voda nadnáší ještě víc, tak se zeptám jestli jí tam můžu dát :€Ss€:
Koupala sem jen jednou protože jsme měli problém s pupkem a zase se nám to vrátilo. Taky pak pošlu foto :a:

ho nemame,v tehu jsem o nem uvazovala,ale pak jsem to nejak vypustila a ve vanicce se Abi libi,tak uz to neresim.. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

my ho měli jakoby na ruce položeného, jakoby seděl na dlani, nevím jak to popsat. Ale většinou říkají, že se drží jakoby za krček, ale to jsme nezkoušeli. už si nepamatuji jak dlouho jsme ho používali ale bylo to pár měsíců určitě.

tak já ho měla a když malej odrostl popučovla jsem ho potom všem známým, takže jsem ho v podstatě vůbec neměla doma. Malej nesnášel koupání ve vaničce, měl prdíky, v kyblíku se mu děsně líbilo. Věčně vyřáchanej. Pohoda. Nedám na něj dopustit. :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky