2denní nemoc?

26.02.2011

ahoj holky, měly někdy vaše děti jen 2dny nějakou nemoc? Malá měla ve středu hrozný kašel a rýmu, večer měla 38,3, ráno to samé, šli jsme k doktorce (od té doby co jsme skončili v nemocnici se zánětem průdušek chodím raději včas). Dostala Fenistil kapky na noc a prý na horečku ji mám dát čípek, nebo sirup. čípek jsem dala večer. V noci bez teplot, celý den bez teplot a dnes už ani nějak nekašle. Tak co to jako měla - to fakt nechápu :n: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsem to zakřikla. Malá má teď dávivý kašel. Kašle fakt škaredě. Dávám jí kapky Kaloba, na noc Fenistil kapky. Jestli to trochu nepoleví, tak zítra či pozítří pomažeme k doktorce. Nechci, ať jí to zase sedne na průdušky. Máte nějaké zkušenosti s Kalobou?

Syna měl párkrát nejakou dvoudení virozu a malá měla jeden den 38, na noc jsem jí dala číprek a druhý den jí nic nebylo. Ani u Dr jsme nebyli.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, právě že malá měla imunitu na pytel. Každou chvíli byla nemocná. v 6,5měs byla v nemocnici, o vánocich měla angínu, a furt nějaké nachlazení a teď najednou 2dny a klid.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka