dnešní kontrola

18.02.2011

tak se hlásím po dnešní kontrole a monitoru,ach joo,..už od včerejší noci mám bolesti,každou chvilku mi tvrdne bříško,prostě jsem dvě noci nespala,nemůžu dýl sedět,ležet,nic...i na monitoru jsem měla kontrakce,ale na prohlůídce -- nicccc,CS 2,na porod to dle dr. nevypadá :( :( já byla zklamaná..je to 14 dní nazpět,co mělo mimčo dle utz 3000g a dnes to samé,taky 3000g..tak už tam asi ani nějak neroste..já na dr. jak už jsem ztrápená,jak mě všechno bolí,chodit můžu skoro jen s podpěrou,,a ona na to nic... vydržet,jestli dojdu příští pátek tak teprve pak se domluvíme na vyvolání,pač mám těhu cukrovku...ale to by mě poslala až 40 týden a víc,což je 28.2. v pondělí :( jestli by mě mělo teda břicho takhle bolet ještě víc jak týden,tak teda nevím :r: :r: a ještě mi paní dr. řekla,že mám počítat s tím,že to vyvolávání může trvat 3-4 dny :devil: :devil: ach jo... co já bych za to dala aby to přišlo samo a co nejdřív :r: :r:

Já teda osobně nevím, co je na tom pravdy, ale kámoška na tom byla podobně jako ty. Také pořád bolesti a porod pořád nic, tak se naštvala, doma vzala hadr a kýbl s vodou a začala vytírat chodby v paneláku a pak vytřela i byt. Jen prý dovytírala, tak jí praskla voda a do 5h od odtoku vody se jí narodila Nelinka :-). Tak třeba když taky zkusíš "předjarní úklid," tak se to rozjede samo a bude to :-). Každopádně držím palečky.

In reply to by Katy - kacax

Holky já v sobotu poumývala okna v celém baráku a povyměňovala záclony,povytírala,povysávala,...zkusím snad to vše znova,i když nevím jak by mi to šlo při nynějších bolestech :r: vydím to max. na horkou koupel (opět),,já fakt nechápu jak můžu mýt takový bolesti s téměř žádným nálezem :\/: :\/: co ještě zkusit...unavená jsem jak v noci nespím :€h: bože bože :a: :a:

In reply to by Hany_85

Hm, tak bohužel víc ti neporadim, já když rodila Domču, tak sem žádný bolesti neměla v den termínu mi dopoledne začala odtékat voda a ve 2 v noci jsem měla ještě těhotenský nález (úplně zavřená) a kontrakce po 5 min. Druhý den v poledne mi řekli že musim na císaře, protože sem se vůbec neotvírala a začala sem mít zánět.
Jedině zkusit najít na netu nějaký cviky na uvolnění jestli se dá něco najít.
Držim palce ať je ti líp. :one:

Je to hrozny ten konec co?ja taky sotva lezu,uz jsem pro to taky udelala vsechno :*O*: cerveny vino,vana,a nic,tem nasim mimiskum se u nas proste libi,ve stredu uz jsem byla na kontrole v porodce v bohunicich,tam me dr.rekla opet ze kazdou chvili,ze uz pristi navstevu uz asi nestihnem,ze prijdu urco driv,kecaji...jeste k tomu mam 18mes mimi,jsem sama doma,manzel v praci,kdyby neco tak by dojel,je to hrozny ani nemuzu nikam vylezt aby me to nekde nechytlo,vsichni me stasi ze to druhy jde rycle:))tak doufam ze to stihnu,to chce klid zachvilu budeme met mimi u sebe,tak to vydrz :€): kde budes rodit?divam se ze si taky jihomoravsky pa

In reply to by zuzicka

budu rodit ve Znojmě,mám to nejblíž,a při prvním jsem byla velmi spokojená :one: jinak já taky se snažím vše dělat aby to bylo,např. :*O*: každý den,piju maliník poctivě 3 krát denně od 35. týdne :( ach jo,akorát ještě to červené víno vyzkouším..ale při těch bolestech co mám nemám chuť vůbec na nic :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka