peg perego sí

10.02.2011

Prosím,nemate nekdo zkusenost s tímto kočarkem? http://www.babycar.cz/katalog/kocarky/golfove-hole/polohovaci/produkt/p… moc se mi libi ale u nas ve meste je nikde nemaji,zajimalo by me jestli maji opravdu jen 7kg a co ty kolecka? dekuju za kazdickou zkusenost

Ahojky,my ho máme taky a jsem max.spokojená..od téhle značky mam i sportak a nemůžu si ho vynachvalit..jinak malá má 20 m a vejde se mi do sička i s fusakem..

Ahojky, my je máme a jsem naprosto spokojená! Opravdu jsou lehoučké, krásně se s nimi jezdí, dokonce i horší cestou. Koš toho uveze taky dost, i když se zdá že ne. Složený je za pár sekund, a po složení se vejde snad všude :-)
Máme přesně ten z odkazu, já tedy můžu jen doporučit :)

In reply to by SabiM

vypadaji fakt krasne....ja mam skoro 7 mesíční holcicku s 9 kg a 74 cm,proto jsem se ptala na ten prostor.videla jsem totiz dost golgek co byli strasne uzky.....tak bojim bojim abych nekoupila blbe a ani jsem nenasla na netu stranku kde by uvadeli vnitrni rozmery tohoto kocarku.....myslis ze bych te mohla poprosit o zmereni hloubku a sirku sedu a dylku zad....nemusi to byt hned,ale treba v prubehu tydne,a jestli se te nechce tak neva :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky