Dm utokem a jde se balit

02.02.2011

Tak jsem vzala utokem DeeMko,musim rict ze maji celkem dobre slevy na pemprsacky vyrobky,hned jsem vzala plinky a ubrousky...a sobe hygienicky veci do porodky a uz jdu konecne balit tasku...porad o tom jen mluvim a kde nic tu nic...a tatinek uz se zacina nervovat takze uz musim :-D . Mejte hezky den maminy a pupici.

To je super zpráva :one: a nakoupila si vše co si sháněla ? co vše sis kupovala ? Já mám DM tady blíž ale jaksi tam moc nechodím ale čtu že má dobrou kosmetiku na vlasy tělo atd. Co sis teda pořídila ?

In reply to by denisa9191

Ja si nakoupila spis pro radost, ubrousky na prdelku maj v akci 3+1 od pemprsek za 150kc, pak sprchac a sampon a plinky.a pak jsem schanela co nejlevnejsi prebalovaci podlozky, a ty jsem sehnala v bille za 70kc,coz je pekna cena...a ja mam radost :-D ja drogerie ale miluju.

V DM taky strašně ráda nakupuju, mají tam fakt prímový věci, minulý týden jsem si tam taky koupila věci do porodky, miluju tu jejich značku Balea :qu:
Já už tašku sbalenou mam, jen tam musím ještě přihodit ty papíry důležitý, oddací list a tak...
Postýlku už jsem si taky načančala a nemůžu se dočkat :||): :cc):
:a:

In reply to by Kajula

Je to si muj clovek,baleu taky miluju,za par kacek a fakt spokojena,a voni,tak presne od ni jsem si koupila veci do porodky...ted taky premejslim co vsechno sebou sbalit,to je horsi jak na dovolenou :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja to mam par metru,takze v dm radim porad a sbiram body jak diva...ale na balee jich moc nenazenu :-D ja mam nastesti seznad co do porodky takze balim podle nej,zatim do skrine ale pak to nahazim do tasky.

In reply to by Kajula

To vis ze jo,tak snad napisu vsechno,ten seznam ted nemam u sebe a jsem lina pro nej jit :-D . Takze : balik plen,hyg.ubrousky pro mimi i pro sebe,terciky do podprsenky,2x kojici podprsenku,3x noc kosile, jednorazovy kalhotky,poporodni vlozky,zupan,pantofle,hyg,potreby,bepanten,ponozky,normalni kalhotky...to urcite neni vsechno ale ted na rychlo me dal nic nenapada.jo a lahev s vodou a nejaky susenky,kdyby to na me prislo v noci a ja pak mela hlad a vnoci mi nic nedaj,to radej i na predporodnich kurzech.

a jak je tatínkovi :~!:
Mě už zbývá jen potýlka.Asi se na to vrhnu sama,to bych měla zvládnout.DM je dobrý,taky tam nakupuju,když se tam dostanu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka