Takže sem napsala adminovi ať založí klub "Zářijky 2011"

27.12.2010

Ahojky,napsala jsem o založení tohoto klubíku.Mockrát děkuju adminovi...Vím že ještě mnozí zvás neví že budou rodit v Září 2011.Já už to osobně vím..Jsem v 4+4(5tt) tak kdo pravděpodobně tuší že by měl mít Tp v záři tak se můžete přidávat do klubu...Zatím nebudu dělat seznámek...Počkám až nás tu bude víc.Hned jak nás tu bude víc se pustím do toho...

Ahojky ještě nevím jestli budu patřit do září ( termín mi vyšel ke konci září, ale ještě jsem nerodila na termín vždy přenáším).Ani nevím jestli se nám to :|-|: vůbec povedlo, ale asi ano. Poslední menzes jsem měla 19.12. Tak jsem uplně na začátku. Testovat budu až později. Už jsem měla 2 mimoděložní, tak se ještě neraduji. Jinak mám už 3 děti. Nejstarší bude 17, syn má 10 a nejmenší je loňská květinka je jí 8 měsíců. První dvě děti jsou z prvního manželství. No a manžel si přeje dvě a já jsem přiněm , aby měla malá ským vyrůstat a hrát si. Musím si co nejdřív odstranit dělohu tak proto se snažíme tak brzo a už nejsem žádná mladice a ještě když mívám mimoděložní tak se ty šance snižují.Jak bude vše pokračovat dám vám vědět. Zatím přeji pěkné těhulkování a držím pěstičky všem budoucím maminkam i těm které se snaží. :a:

Ahoj hoky, tak já patřím taky k Vám :\x: :\x: :\x: . Všem Vám moc moc gratuluji :qu: :qu: :qu: Poslední MS byla 4.12., poprvé jsem testovala na Silvestra a měla jsem krásný dvě čárky :dance: . Už měsíc jsem objednaná u dr. na tento pátek, takže to měnit nebudu a uvidíme, co mi řekne, to bych měla být 4+6, tak jsem zvědavá, jestli něco uvidí. Právě chci taky vyloučit mimoděložní - jelikož už jedno za sebou mám (2007). Doma máme 2-letou Natálku, o jedno miminko jsme přišli v červenci, přestalo bít srdíčko. Bylo nám doporučeno půl roku čekat a teď jsme tu ;)

In reply to by mikeska

Jé to by bylo hodně pěkný, kdyby to vyšlo ;) Je Ti blbě? Mě při Natálce bylo, ale teď mi zatím blbě není, jen jsem víc unavená a vydržím spát klidně 10, jako třeba dneska, ještě že Naty spinká celou noc :s: Než jsem šla v červenci na tu revizi, tak to jsem trpěla, bylo mi ráno zle jak psovi, ale teď prostě nic. Bože, doufám, že to není mimoděložní.

Ahoj, tak mě taky dneska vyšel test, poslední MS jsem měla 23.11, termín porodu by byl 1. září a jsem teď asi 5+5. U doktora jsem zatím nebyla, asi pak termíny a počty upraví. Doma mám 19 měsíčního raráška a dva puberťáky (15 a 13 let). Samí kluci. Zdravím, Hanka

Ahojky, tak mě včera ukázal \\. Dnes čekám ms a snad nedorazí :-) Poslední MS byla 4.12. tak že bych byla 4+0tt. Už mám doma 22 měs. dcerku :-) a moc by si přála miminko... Nějaká kalkulačka mi spočítala porod na 10.9.2011 Já jsem narozená 1.9. a manžel 8.9. tak je to fajn :-)

Ahojky, tak mě včera ukázal \\. Dnes čekám ms a snad nedorazí :-) Poslední MS byla 4.12. tak že bych byla 4+0tt. Už mám doma 22 měs. dcerku :-) a moc by si přála miminko... Nějaká kalkulačka mi spočítala porod na 10.9.2011 Já jsem narozená 1.9. a manžel 8.9. tak je to fajn :-)

Ahojky, no doufám, že mi to potvrdí zítra dr. Ale dali jsme si pod stromeček to nejkrásnější .) jen se bojím... Dělala jsem si 2x test a jsou tam dvě // ale né úplně tmavé, taky jsem je dělala 2 den Vynechané MS..... :))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka