Těhotenský test

13.01.2011

Ahoj snažilky, těhulky i maminky... Máte některá z Vás zkušenosti s GS mamatest testem? Moc Vás prosím o radu. Dnes ráno jsem si ho dělala a vyšla mi jedna čárka klasicky a ta druhá byla taky jasně znatelná, ale zdá se mi, že strašně daleko od té vrchní. Byla až v tom sváru, kousíček od čárky pro hladinu moči. Myslíte, že něco vyšlo špatně nebo jsou to // ? Mám pocit, že když jsem byla poprvé těhotná, čárky byly téměř u sebe... nevím :r: Moc děkuji za veškeré reakce :a:

Určitě testni znovu a uvidíš že dam budou krásné dvě //....Já jsem si taky dnes dělala mamatest a je tam jenom slaboulinká druhá čárka,myslíš že to může znamenat těhu nebo musí být jako ta druhá?

ahoj mamatest je super...me nikdy neukazal falesne i presto ze jsem mela cystu..ukazal // az sem byla opravdu tehu (ted) :) nejak nechapu to ze pises ze je carka jinde..jetli jsou tam dve....tak jak na obrazku v navodu tak....kdyz tak hod fotku...Lůca

Jestli je jen o kousek posunuta ,muze to byt vyrobcem..,ale pokud tam na bilem testovacim prouzku je i // Tak gratulujiii .. ja ji tam taky nasla :\x: :\x: :\x: Kdy jsi mela MS?? ja naposledy 16.12 a dnes ma :( teda snad neprijde
Nemas fotecku??

In reply to by Beruska.179

Když ona ta čárka je až pod tou folií, není na testovacím proužku, je zhruba tam, kde proužek končí a začíná ta folie, nechápu to! Tak to Ti moc moc gratuluji ;) Já jsem poslední MS měla 13.12. a od té doby zatím nic. Dnes si ještě někoho pošlu pro další test, tohle byl poslední :s: Chtěla jsem si test vyfotit, ale foťák stávkuje, tak snad až přijede přítel :///:

ahojky:-)já zas s ním nemám dobré zkušenosti,již několikrát jsem měla // a těhu jsem nebyla,...tak nevím já snad už věřím jen na krevní testy,..máš zpoždění?ale přesto ti držím pěstičky,aby to bylo :cc):

In reply to by Dendýsek

Ahojky... při prvním mimi mi vyšel několikrát krásně a těhotná jsem byla, ale teď to nechápu... Staré testíky z prvního těhu jsem si našla a čárka je opravdu úplně jinde :r: Mám zpoždění, dnes to je druhý den. Moc děkuji :)

ahojky, mamates me nikdy nezklamal, jestli je cara ruzova, tak myslim, ze je to na dobre ceste, podivej se na navod k pouziti, je tam nakresnleny test, tak to zkus porovnat a nebo zkus pro jistotu druhy. Drzim palce, at to dopadne dobre:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky