Vyšetření srdíčka

13.12.2010

Ahoj holky :a: ! Tak dnes jsme byli objednané na echo, kvůli hraniční hodnotě triplle testů. Z genetiky stále čekám na výsledky, ale už je to čtrnáct dnů. Tak si myslím, že kdyby něco, už by volali. A srdíčko je holky naprosto v pořádku :h: :h: :h: !!!!!!! Konečně výborná zpráva. Od těch tripllů jsem byla špatná, pak ta genetika, která nemusí nic znamenat, jak mi vysvětlil můj dr., obsah střev se mění každé dvě hodiny. Stačí aby se mimi víc napilo plodové vody a už se jim to nezdá. Ale bylo mi řečeno, že většinou mimi s vvv má nemocné srdce. A to my máme ukázkové. Tak ještě ty výsledky a budu nakupovat, jak šílená :metal: !!!! Zatím okukuju, to jooo, ale nakupovat jsem si zakázala. Tak se holky opatrujte, držte nám palečky a i my dvě s Natálkou Vám přejeme hodně zdravíčka :heart: !!!! Pohlaďte mrňousky :a: papa

Tak to vypadá, že je vše ok. Až budeš mít výsledky, tak se s radostí vrhni na nákup oblečků ;) Já čekat holčičku,tak nakupuju jak divá, je toho spousta. Ale protože budeme mít druhého chlapečka, tak mám celkem zásobu po Adámkovi a hlavně v obechodech toho pro chlapečky tolik není :-(

dobre zpravicky
jen to upresnim my mame VV a mame srdicko v naprostem poradku ;) ono to neni az tak smerodatne,spis mel dr namysli asi dalsi(pridruzene)vady na organech,kdyz je jedna tak se predpoklada ze je i druha :a:

In reply to by martina2105

Samozřejmě vím, že to neznamená, že je určitě vše ok. Jen jsem tím chtěla říct, že toto je vyloučeno a s tím i určité další možnosti. Člověk musí doufat, že až mimi vykoukne na svět, bude vše v pořádku. A, že jsem tak smělá, jakou vadu má tvůj brouček? Pokud je ti to nepříjemné a nebudeš o tom chtít psát, nebudu se zlobit. Díky za komentář, mějte se moc hezky!!!!

In reply to by Zuzi K.

jojo vsak si rozumime jen sem to chtela upresnit :)
ma omfalokelu to jsou organy mimo brisni dutinu-jsou v pupecni snure,hrozily vady srdce a"vylucovacich"organu+vlastne vady vsech organu co byly ve vaku,
kdyz nema spatne srdicko tak prezivaji v 70%,kdyz ma tak je to 30%,samozdrejme je to o tom jak je vada velka a jakou peci dite dostane a jestli nejsou dalsi vady ty jsou asi 40-60%pritomny,jestli je donosene,je to strasne rozsahle.
my ji meli velikou a i prez to ze sme nemeli zadne dalsi vady tak nam davali jen 70% ze to prezije,nektere dny to bylo na hrane ale jak zacal jist tak ,den za dnem to bylo lepsi a lepsi a za 3t po narozeni(operace)sme byli doma :one:
bylo a bude to narocne ale nelituji ani jedne vteriny :a:

Zuzi, tak vyborne! Jsem moc rada, ze jsi dostala takove dobre zpravy! A taky myslim, ze z te genetiky by zavolali, kdyby neco, nebo si tam zkus zavolat, at uz mas klid?! Drzim palce at je i nadale vse v poradku, mejte se s Natalkou krasne, pa!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka