ivf a hladina hcg v krvi popř více četné těhotenství ??

08.12.2010

Ahoj holky chtěla bych se zeptat co jste po ivf zda je možné po 1. kontrolním odběru vědět zda je tam jedno nebo dvě mimi .. hladina hcg mi vyšla na 641,3(mlU/ml) a zítra jdu na 1. ultrazvuk.. a už se nemůžu dočkat ....a hrozně by mě to zajímalo protože zavedly 2 embria.. prosím o radu .. děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hani tak jsem chvíli hledala... ale našla... 13ET/17DPO hodnota Hcg 502, 21ET/25DPO hodnota 9 306 ... po té druhé hodnotě už bylo víceméně jasné, že je tam toho víc... řekl mi to doktor hned, jak kouknul na výsledky... Pak to na UZ jen potvrdil ;-)

In reply to by Carrinka

jejda to je ale moc velký nárust bývalo ti už špatně? :-D a dělala jsi si ještě pře druhou kontrolou ttest? mě vychází obě čárky stejně výrazné ....já to přepočítávala a je to 20 den po oplodnění .. takže pokud řekne 26 den hodnotu kolem 9 000 tak to budou nejspíš dvě ?:-D

In reply to by hanuskrivakova

já zvracela do 20 týdne denně... ze začátku celodenně a celonočně... byl to horor... jsem nemohla ani zvednout hlavu z polštáře... žila jsem jen na suchym rohlíku zapitym Cocacolou... nic jinýho nešlo jíst... a někdy ani to ne ://:

Testy jsem si dělala pořád... snad ještě měsíc po prvním... oni už pak víc netmavnou, ale spší se ti ukáže druhá čárka rychleji ;-)

Jsem zvědavá, kolik jich tam nakonec teda budeš mít ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka