stupátko se sedátkem

22.11.2010

Ahojte, nemáte někdo zkušenost s tímto stupátkem se sedátkem http://www.petto.cz/produkt/sedatko_a_stupatko_ke_kocarku_cerne nebo jeslti můžete doporučit jiny... mě se jiné nepodařilo najít. v březnu se nám narodí druhé mimi a Matyášek bude mít 15 měsíců....nechce se mě kupovat sourozenecký kočár....

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Karolinka 2.11

A vyplatí se to? Pokud máš dobrej kočárek, prodáš ho a přičteš 3 a půl tisíce za tu divnou věc (kterou si mimochodem nedokážu představit na českým chodníku, nebo jak zdolává obrubník), tak za výslednou cifru už možná seženeš starší sourozeneckej kočárek, ne?
:) No, představila jsem si tam tu naši prďolu a i kdyby se tam vešla na šířku, tak by se to pod ní složilo, má 15 kilo už teď(17m) a ani na tom výše uvedeném sedátku bych ji neudržela ani svázanou :/ Celkově si nedovedu představit mít k ní ještě malý mimčo, normálně před váma smekám!

In reply to by vood

noo já nechci starší a ani sourozenecký kočár...nevim jak dlouho bude karolinka chtít sedet v kočárku a co pak??budu jezdit sourozeneckým s jedným dítkem??A sourozenecký kočár je buď co se mi envejde do výtahu nebo na miminko nevidím :? a tohle hezky složím a může jít třeba sama.Karolínce byly dva a jěště nemá ani 14 kg .a vozí se ráda proto budu pořizovat sedátko... sama si řekne že si chce hačnout do kořárku...už je novší verze je do 20 kg a jsou ruzne barvy a provedení...100% o něj pujdu .Jinak je moc samostatná a miminko jsme chtěli jěště dřív jenom nevyšlo tak bude v únoru .Já mám bráchu o 8 let mladšího a nikdy bych nechtěla mít děti daleko od sebe!!! je to strašné vůbec jsme si nerozumeli a doteď moc nerozumíme (je mu 15) :00:

In reply to by Karolinka 2.11

Aha, tak jestli už jí byly 2 roky a další teprve čekáte, tak touž je celkem v pohodě a sour. kočárek by byl fakt spíš na obtíž :) Mě hlavně děsí předsava novorozeněte a třeba toho 15měsíčního prcka :) Tam bych si pořídila kočárek pro 2 děti, pak ho prodala a koupila rovnou menší sporťáček pro jednoho, až bude starší chodit samo (je chodit a chodit, že jo :) ). Jinak ani ty to nemůžeš takhle brát :smich: já mám sourozence 3, ztoho 2 prťata a ten nejstarší je o 3 roky mladší než já. Dokud jsme bydleli pod jednou střechou, nenáviděli jsme se s tím starším, prťata jsem měla a mám ráda jsem měla ráda, i když jsou spíš jako moje děti. Prcci jsou od sebe rok a je to mezi nima snad ještě horší. Věkem to není :) Možná, že až bráchu pustí puberta, ještě tě mile překvapí :) u nás to tak bylo. Pár let jsem ho tahala z každý bryndy anemohlamu přijít na jméno a najednou jsme nejlepší kamarádi.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nikdy jsem Karolínku v kočárku nemusela ani poutat ráda se vozí ...každé dítě je jiný to nemůžeš takhle brát!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka