Rodičovák

17.11.2010

Ahoj mamušky, potřebovala bych poradit, protože jsem zmatená ohledně škrtů v oblasi rodičovského příspěvku. Malá bude mít v březnu 2011 2 ročky, protože jsem šla s jedné rodičovské rovnou na druhou, neměla jsem možnost vybrat si délku a šla jsem automaticky na 4 letou variantu. Nevíte, jak to teď budou vyplácet, zda ještě budu do dvou let malé pobírat 7800 nebo už to stáhnou od ledna 2011? Děkuji moc za odpovědi :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, pokud se nepletu dostáváš 7600, ne 7800 a nevyplácí se do 2let dítěte, ale do 21m věku dítěte. Tzn., že pokud tvoje malá bude mít v březnu 2 roky tak od ledna už budeš dostávat jen 3800kč, protože v lednu dovrší 21m věku dítěte..
Teda tak jsem to pochopila já. Já mám červnového prcka (narozen 2009) a u nás je to beze změny, protože máme dítě starší než 9m...

In reply to by Janicka Panda

Všem, kteří mají po novém roce dítka starší než 9m se pro ně nic nemění a rodičák by jim měl doběhnout tak jako předtím..všude to píšou jinak, takže je možné že i já jsem to špatně pochopila..tak uvidíš, co ti napíšou ostatní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka