Snazilkam, tehulkam i maminkam

29.10.2010

Ahojky Holky, jsem tady nova, ikdyz ne ve snazeni! Miminko "vyrabime" bez vysledku necely rok a pul. Se snazenim jsme zacaly zaroven s mou sestrou, chtely jsme mit mimca zaroven. Sestra ma sesti mesicniho syna. Kdyz prideme k nasim na navstevu, mamka se me porad dokola pta, kdy se i u me docka nejakeho vnuka? Desne me tim stve. Jako by to slo lusknutim prstu. Pritel ji vzycky rekne, ze mame jeste casu dost.
Po pul roce snazeni dr. zjistila, ze mam nedostatecnou funkci zluteho teliska - delozni sliznice se zacne odlucovat driv a zabrani oplodnenemu vajicku v usazeni. Uzivam duphaston, ale i tak ke konci cyklu spinim. Pritel zatim na zadnem vysetreni nebyl - pry kdyby se nam to nepodarilo do dvou let, tak pujde. Sice mi zatim nic nerekl, ale posledni dobou citim, ze ho to snazeni uz desne unavuje. Pracuje v Rakousku, byva tam cca tri tydny v mesici, doma byva o vikendech, pak ma jeste tyden volno, snazi se sice to volno smerovat na ovulaci, ale ne vzdy to jde.
Menstruaci bych mela dostat v nedeli. Nikdy to nevydrzim a zacnu testikovat ctyri az pet dnu predem. Jsem asi testikovanim posedla a asi uz uplne magorim. Vim, ze po deseti minutach je uz test neprukazny, ale ja na nej dokazu koukat klidne dve hodiny. A taky si dokazu vsugerovat, ze tu druhou carku vidim, bud je pod "povrchem" nebo vidim naznak te carky. Mate to nektera taky tak, nebo blbnu jen ja???????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...dekuji, ale neni co obdivovat, musim se s tim poprat. Ale je pravda, ze hoooodne slzicek ukáplo :-) ted ty hormony se mnou tak cloumaji, ze mam opet nakrajicku :-( ale k veci...... Ja na ten porad Sama doma, taky zrovna koukala, neni to moje Dr. , ale to same mi moje Dr. rekla taky :-) Ale je pravda, ze jsem ten cyklus uplne vypustila a ono to vyslo. Ale kazdy rika neco, zeptej se kterehokoliv psychologa a rekne ti, ze psychika souvisi s neplodnosti, a pisou to i tady na internetu :-) tak nevim sama co si mám o tom myslet. Drz se a uvidis, ze to jednou vyjde, a stejne necekane a jako u me :-) moooooc drzim palce

In reply to by Ágnes

To mas pravdu, psycholog a psychiatr ti rekne neco jineho.
Zatim jsem to nedokazala "vypustit" z hlavy, nemyslim na to tak prvnich 10 dni cyklu, pak se to stupnuje, kolem ovulky to ma prvni vrchol, pak na to zase tak moc nemyslim, no a od 10 den po ovu po nemstruaci jsem uplne marna. :-)
Taky se drz, uzivej tehulkovani a at je tva RS bez atak!!!!! :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moooooc dekuji za odpoved, hodne mi pomohla. Jsou nejake www zamerene na Mojzisovu metodu? Nejak nechapu, proc ti sestricka rovna kostrc pres zadecek?????
Ja taky hlidam syna od sestry, mam ho moc rada a straslive rada se snim mojam. Mamka tvrdi, ze si ho pry privlastnuji!
Taky Jana :-)

In reply to by jannach

ráda, že Ti moje odpověď pomohla, Janičko. Neboj, taky se dočkáme...... Webovky s Mojžíšovou metodou je hodně, ale mi to doporučila moje gynekoložka a napsala mi doporučení do nemocnice u nás, kde je rehabilitační oddělení a taky tam ty sestřičky dělají tuto metodu. Zkus se jí zeptat. V žádném případě nedoporučuju cviky cvičit sama podle internetu, a to mi taky v nemocnici potvrdili,to není dobré, je vždy dobré to 1x za měsíc zkontrolovat, zda se cviky cvičí správně a hezky ti to vysvětlí.....Já nevím, jak to napsat, ale já si vždy musím na lehátku kleknout, opřít se o lokty a vyšpulit zadeček. No hrůza, vycházejí ze mě hrozné zvuky!! Ale sestřička říká, že to jde z pochvy a to je moc dobře, že tím se to vše uvolňuje a to je moc dobře. Sestřička mi do dupky dá ruku a hýbá tam tou kostrčí a tím se i uvolňuje pánevní dno. Hodně to využívájí maminky před IVF, aby to bylo vše uvolněné a vajíčko se pěkně uhnízdilo. Snad jsem ti to dobře vysvětlila.
Jinak maminka se asi taky trápí když vidí tebe utrápenou, ale v žádném připadě si malého nepřivlastňuješ. Máš jen v sobě tolik mateřské lásky a nemáš ji prozatím komu dát....Píšu prozatím, protože vím, že se dočkáme - všechny!!!! Někdy jen tomu našemu miminku musí pomoc pání doktoři.....
Janičko, opatruj se, přeji Ti hodně hodně síly, nemá cenu psát, nemysli na to a podobné věci, které mi okolí radí... my tady všechny holky víme, jaké to je...... Já ti přeju tu sílu a hooooooooodně sluníčka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papa Jana

In reply to by janda

jsi doopravdy zlaticko! Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc dekuji! :s:
No, mamka ma asi tak trosicku pravdu, stve me, ze neni muj! :-) :-)
Drz se! Drzim palecky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka