Kočárek Espiro

02.10.2010

Viděla jsem ho ve skutečnosti a je naprosto užasný až na ty barvy látek, nemá žádne vzory a já chtěla vzorovaný . Ale na to,jak je velká ta korbička ,tak je naprosto lehký !!!! http://www.kocarek.cz/kocarky-Espiro-KombinovanekocarkyEspiroEnzoEvo201…
Já chtěla něco jako tenhle http://www.udvouberusek.eu/detail.php?zbozi=1016552

Co myslíte ???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee ten je takový co já chci akorát od jiné firmy,tak ho hned zkusím najít na netu !!!

In reply to by Tinkapletinka

My se na něj koukali nejdřív na výstavě v Praze v Letňanech a pak sme ho koupili přez aukro.A pán supr.Byla s nim skvělá komunikace a kočár přišel PPL snad do tejdne.Koukni do mýho deníku,mám tam pár fotek :) sem se na aukro koukala a dokonce tam mají nový vzory :( kdyby tam byl předtim ten růžovej s černym tak bych ho brala radši než tenhle s kolečkama.Komplet kočár i se sedačkou stojí 7000 nebo 8000 teď přesně nevim,můžeš si vybrat jestli 4 kolečka nebo dvě daný do jednoho.Třeba si ho tam vybereš,na aukru je snad nejlevnější z celýho netu :)

In reply to by zuskaa23

Tak jsem si ho našla na tom aukru , akorát tam je ta cena sice nejnižší,ale jen proto,že si musíš dokoupit i pláštěnku i deštník zvlášt a v jiných obchodech už je to v ceně. Tak stejně vyjde na 8250kč. No každopádně já potřebuji neutrální barvu , takže stále vedou kolečka :C]]:
Koukala jsem na tvůj blog , tak malá je překrásná a ta houpačka je bezkonkurečníííííííííííííííííííííííííí ! Blahopřeji k princezně . :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já právě šla do toho SAM BABY protože je to jako velkosklad a kočárku celkem málo a ty ceny dupaček astronomické !!!! Akorát ten výběr je velký , to je fakt. Jinak je fakt, že za hranicama to taky sekají ty ceny jako blázen bo jsou lidé shnilí jed kousek dál. Mě se moc fajn nakupuje v té Bielsko Biale,už tam vše znám a taky v Czehowice Dedice hned za ní. Jsou tam na rynku až o 1/3 nižší ceny než v Těšíně.
No prodavačky to je fakt děs ,ale tady http://www.olik.cz/ jsem narazila na majitele a fajn prodavačku a byli strašně fajn a to vycítíš,že je jim fuk co koupíš , jen aby ses vrátila. Byla jsem moc spokojená.

In reply to by Tinkapletinka

No kočárků tam měli v té době, kdy jsem já hledala, snad nejvíce, na prodejně, co kde bylo... A blbec jsem se nechala ukecat, a koupila kočár, který pak na netu prodávali o 2500 levnější, nebo s autosedačkou v ceně-za tu sumu co já koupila bez sedačky... V PL jsme byli i dál, ale zdálo se mi, že mají jen asi 3 typy kočárků a konec...
V tom SAM BABY jim bylo jedno, že jsem tam nakoupila najednou za 10 tisíc, nu co, hlavně že koupila, ale nakecaly mi takové kraviny...a já až pak po 3 měsících nějak zjistila, že to, co jsem koupila, vůbec nebylo tak výhodné a o užitelnosti ani nemluvím.... No už vím, že tam prostě NE. Ten odkaz-díky za něj, ale ceny taky celkem vysoké...oproti některým obchodům.ale kouknout se to dá. Já jela do Špalíčka, kukat na TAKO kočárky, ale měli v tu dobu nějaku inventuru, nebo dovolenou, či co, vím, že bylo zavřeno... Ale jak budu něco shánět, vím kam zajet... Díky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Noooooooooooooo ty jsem taky pěkné a jsou dokonce ještě o 500 asi levnější než ten Espiro. Akorát já chci jed koupit přímo k výrobci,,tak počítám z velkoobchodní cenou. Jak říkám,mě chybí jen ty vzorované látky. Jsem se zamilovala do těch koleček barevných :C]]: a pastelových barev :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky