Holky jak jste se cítily po Hamiltonu?

14.09.2010

holky dneska jsem byla na kontrole v porodnici,prý otevřená na 2 prsty,doktorka mě tam trochu prohhmátla-nevím jestli přímo Hamilton ale příjemný to nebylo.
Teď mám na vložce trochu krve,a nepravidelně mi tvrdne břicho a bolí u toho podbřišek taky citím bedra.
Myslíte,že by to už mohlo přijít - jsem 40+2 a nebo to je jen následek vyšetření a zase se to uklidní?
Děkuji za rady a názory :)

ahojky mamco,jeee ty uz jsi tak daleko,uz mas za chvili rodit co???
myslim na tebe a kamcu jak uz se asi tesite,a on k porodu........me delaly Hamiltona pri obou holkach a rekla bych ze byl pro mne horsi nez samotny porod,fuj,jeste ted mne rozboli podbrisek,kdyz si na to vzpomenu,po Hamiltnu to muze prijit hned ale taky nemusi,drzim palecky,......myslim na tebe.....

já myslím, že to je po tom zákroku a že se to pomalu rozjíždí, ale můžeš rodit opravdu třeba až zítra či pozítří, jestli hamilton pomohl :)

ahoj alísku prcek ti teda dává pěkně zabrat. takže už přenášíš? :00: přeju ti aby se ti to už konečně rozjelo a mohla si rodit, musí to být už unavující to čekání kdy už to příjde co? :) Tak at je to co nejdřív nejlépe abyste jeli do porodky ještě dnes. :)

In reply to by kika22

no už dva dny přenáším,to víš mám v bříšku klíšťátko :) čekání je na nervy lehce ale já jsem si tuhle řekla že to nebudu řešit a dneska jsem byla mile překvapená že už jsem na dva prsty :)
děkuji za podporu a teda doufám že už nebudu čekat dlouho :) měj se hezky a pozdravuj bříško :)

In reply to by Alísek

Neboj určitě už to příjde každou chvíli a jak je ti ted?? bolesti už ustaly nebo ne? A zkoušela si se naložit do horké vany?? třeba to pomůže. ;) A kolik malý váží? snad to nebude obřík ale malé miminko a hlavně bezproblémový porod. :) Ani nevíš jak ti závidím. Já jsem v 30.týdnu a někdy už mám pocit že jsem těhotná snad dva roky :///: strašně se to vleče už bych taky chtěla rodit ale musím vydržet, taky se dočkám ale ještě celých 10týdnů :00:

In reply to by Alísek

prosímtě mnou se raději neinspiruj, mě začaly nepravidelný a pak k večeru už pravidelný, ale pak mi frajeři řekli, že porodní cesty asi nebyly moc připravený a po píchnutí vody, epidurálu, megadávkách oxytocinu jsem stejně skončila na císaři... myslím, že fakt hodně holkám začínají kontrakce jako nepravidelný a až pak se zpravidelní, kamarádka rodila teď minulý týden, den po Hamiltonovi a naprosto v pohodě a taky měla nejdřív nepravidelný. tak moc moc držím pěstičky,aŤ se to krásně nekomplikovaně rozjede a máš mimiska brzo u sebe

In reply to by barbusacek

ale důležitý je že jste pak byli oba v pořádku :) no mě to trvalo od půl třetí do půl sedmý nepravidelně,teď mi to břicho už netvrdne jen mám při chůzi tlak v podbřišku jak je tam malej nacpanej a dost mě bolí jeho pohyby chvílema.
tak jsem trošku zklamaná že se to zastavilo,jsem myslela že se to rozjede a pojedeme :)

In reply to by Alísek

neboj, ono to co nevidět přijde :-) já měla celý těhotenství na houby a konec to završil, ale i tak si věřím na sourozence, takže ono se to i tak dalo přežít, ale samo nikomu už to po mě nepřeju :-) mě teda malýho pohyby bolely poslední měsíc furt, přišlo mi, že mi musí prasknout břicho a tlaky při chůzi jsem měla celý těhotenství, takže jsem ani těm kontrakcím moc nevěnovala pozornost, ale já byla v nemocnici, druhý den mi měli porod vyvolávat, tak mi večer natočily monitor a říkaly, že tam jsou hodnoty už na porod, ale tak za hoďku potom už jsem to poznala, takže neboj, určitě to nakonec poznáš a když si nebudš jistá, tak se taky nic neděje, moje máti chodila kolem porodnice s bráchou hodinu než jí praskla plodovka, páč se bála, že bude za blbku, že to ani nepozná a bylo to už druhý dítě :-)

In reply to by barbusacek

si se mnou asi hraje,teď jsem měla 4 tvrdntí,po 4,3,5 minutách,no já budu taky tápat asi ale kolem porodky asi chodit nebudu :)
no ty pohyby občas stojí za to,nahore kde má zadek nebo záda,tam jako by se mělo provalit břicho a pak dole ručičkama :) ale dneska je to dole horší ani nemůžu normálně chodit jak tam je.
no tak třeba ještě v noci teď :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky za opověď :) tak to jsi měla super že to takhle zabralo.Já už jedu od půl 3 nepravidelný kontrakce,asi teda kontrakce.třeba 4 jsou po 3 minutách a pak se to začne prodlužovat až třeba na 8,taky byla jedna 18.taky malej boxuje jak divej chvilkama až vykřiknu.
tak nevím jeslti radši do porodky nezajet

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a teď byly zase 3 kontrakce ale taky si mylím že by to mohlo být tím jak se tam malej napne,ach jo,kdyby prdla voda bylo by to jednodušší :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že musím do porodky :) tak tvrdnutí ustalo ale malej mě dole boxuje až to fakt bolí.ale jinak asi nic,ach jo :( no uvidíme v noci třeba :)

mě ho dr. dělal ve 38 týdnu 14 dní před termínem kvůli tlaku. Říkal, že by bylo dobré, kdybych porodila dříve, že to mimču nedělá dobře. CS jsem měla 4 a říkal, že neví, jestli to zabere, že jsem ještě skoro úplně zavřená...... mě to teda nebolelo :-) Bylo mi úplně dobře.......nic se nedělo a druhý den začla odcházet hlenovka. 4tý den jsem porodila

In reply to by Janča24

děkuji za odpověď,ono asi na každého to působí jinak,já tady sedím a je to různé a nevím jestli se něco děje nebo ne,ale malej mě hodně tlačí dole že se mi špatně chodí a do toho mi nepravidelně tvrdne břicho tak nevím. nechci zbytečně plašit ale pak taky ne pozdě jet do porodnice.tak uvidíme :)

Ahoj Alísku, tak mě dělal hamiltna ve čtvrtek, ale moc to nepomohlo, dva dny jsem špinila, odcházely mi zbytky zátky a bolelo mě břicho a bedra, ale po dvou dnech se to uklidnilo. Byla jsem otevřená na 1 cm. Tak nevím, ale ty už máš po termínu tak by to mohlo zabrat :) . Tak dej vědět co a jak a pozdravuj Domču :c:

In reply to by verru

no tak to je blbý že ti to zase odeznělo.ale jinak podobný to mám teď já,je to teda v nepravidelných intervalech
no já byla překvapená že doktorka řekla že je to celkem pěkný nález a na dva prsty :)
tak uvidíme jestli se malej rozhoupe nebo ne :)

ahojenky :)

tak já jsem týden přenášela. Na ozvy a poslední dvě kontroly jsem už docházela do nemocnice. Dr. mi taky udělala hamiltona - no tééda bylo to hrozně nepříjemné (úplně jsem se na té koze kroutila) :D pak mi řekla ať si dám projistotu vložku že můžu krvácet (ale naštěstí to bylo v pořádku) :) na druhý den mi odešla hlenová zátka a další den po odchodu hlenové zátky jsem rodila :D tak uvidíš ..většinou se říká že po odchodu hlenové zátky do dvou dnů se rodí (ale taky to není pravidlem) :) jinak nějak jsem na sobě změny nepozorovala - cítila jsem se normálně :) tak ať brzo máš u sebe toho drobečka a vše je v pořádku :) opatrujte se

In reply to by hawaika

děkuji za komentář.Tak já se nekrotoutila,ale cítit to bylo že něco dělá.No uvidíme jak to bude,pořád mě nepravidelně bolí podbřišek a bedra,tak třeba už :)
Děkujeme a mějte se s prckem fajn :)

In reply to by Alísek

tak u mě to bylo tím, že už jsem něco čekala tak jsem nebyla vůbec uvolněná a to udělalo své :D mě začaly bolesti do kříže a do konečníku - do břicha mi to vůbec nešlo (to bylo něco děsného - nemohla jsem sedět, ani ležet ani stát - hrozná bolest ) :) ale za to to stojí mít zdravé miminko v náruči :)

In reply to by hawaika

mě jsou takový jako až křeče do podbřišku a při chůzi mě tam teď dost bodalo,dala jsem sprchu tak uvidíme co to bude :)
ale ty bedra cítím tak nějak pořád trochu takovej tlak,tak třeba do zítra bude prcek venku :) už se nemůžu dočkat až bude s námi :)

Ahojky Ali já ti teda neporadím páč jsem hamiltona neměla ale mrkám sem každý den ať nepropásnu tvyho broučka až se rozhodne na svět:-);-) už to bude každou chvilku držím pořád pěsti jestli začalas špinit tak třeba se to rozjede pá Evik

In reply to by Evanesa

jsi hodná že na nás myslíš :) já čekám až dorazí přítel a vlezu do sprchy,sama nějak nemám odvahu kdyby se to mělo zrychlit tou teplou vodou a on není doma :)
Děkujeme za pěsti a snad to bude už brzo :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka