Hoňka

12.03.2008

Dobré ránko všem, měla jsem v plánu dneska od rána makat. Večer k nám přijede návštěva a budou tu spát do soboty, tak musim uklidit celej byt, uvařit nevim ještě co. A místo toho dělam co? Jsem tu s vámi. To toho zase udělam.

Ahoj Terčulo, tak to moc nepřeháněj ;) Neboj, návštěva Ti 100% neuklidí :-) Leda bych Ti tam poslala mou bývalou kamarádku. Ta přijela na nocleh, vyluxovala, uvařila, uklízela, buchtu mi vyhodila a pekla jinou... poslala nás ysprchovat a převlíct, že smrdíme ( přišli jsme z grilování) ....... :s: :s: :s:

In reply to by terčula

Jo a máme špatnej vysavač ( protože takovej má její tchýně), teče nám z kohoutku divná voda, to sídliště je celý divný, ten výtah dělá kravál ... :s:

In reply to by terčula

ona se nám tetička pomátla dočista. Ten její už nastoupil k policajtům do Brna ( oni bydlí u Prachatic). Taky už to asi chudák neudejchal. Nikča od nich měla půjčenou knížku. A Natálka namalovala "sluničko" na ten přebala vepředu - na úplně čistou bílou stránku. Jinak knížce nebylo nic. Knížku jsem jim poslala poštou a včera mi ta tetka napsala, že musela toho jejího připravit, aby to přežil. Já se ptala, jestli mám koupit novou - to prej půjde jen těžko. Ona ji prý sháněla 2 roky. tak jsem byla tak nazlobená, že jsem ji okamžitě objednala. V pátek nebo v pondělí ji budu mít a hned jim to pošlu. A už s ní nechci nic mít. Ale vůbec nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky