Prosím o POMOC!

26.07.2010

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat.
2.6.010 Jsem měla mentruaci a den na to jsem si začala v pruběhu 14 dnu 2x denjně píchat injekce(darovala jsem oocyty)...na zákroku jsem byla 14.6 010 A 27.6. 010 JSEM DOSTALA MENTRUACI.
Podle výpočtu má další mentruace měla být ted 23.7.010 ale nedorazila četla jsem že smysl pro test je den 25.7. udělala jsem si 1 23.7. a druhý 25.7. jak sem se dozvěděla.Oba testy byli jasně negativní. Jeden test byla klasika (mamatest) a druhý sem si koupila ten plastový který to zjištuje už 10 den po oplodnění.
Myslíte že by se mi to mohlo zdržet těma hormonama po těch injekcí?Jak sem darovala ty vajíčka?Ikdyž sem už jednu mentruaci před tím měla normálně?Mám hrozný strach.Pokud to do téíto středy nedostanu tak dělám ještě jeden test a mažu k doktorovi.
Já si nemohu ted prcka dovolit!!!!
Mám doma 11 měsíční princeznu a 3letou.
Ha sem brala ale před darováním se musela vysadit tak sme používali prezervativ...tudíž ani nevím kdy se to mohlo stát??:(

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

spíš sem čekala na odpověd na ten muj dotaz.
Ale ráda ti dám i k tomu info:)
Já jsem oocyty darovala v KARLOVÝCH VARECH jelikož jsem ze Sokolova.
Předem schuzku (pohovor) mi domluvila sestřička od gyndaře.Má tam známou.Přijela jsem tam na pohovor řekl mi co by mě eventuélně čekalo.3 den mentruace musíš dojet na krevní testy.Jsou to testy genetické(které se dělají pouze 1x za život) a pak testy na pohlavní choroby.Měsíc se čeká na výsledek pak si tam zavoláš a domluvíš další schuzku.(Před tímhle vším se ještě vyplnují dotazníky) ve smyslu kolik vážíš,měříš,barva očí,vlasu a tak dále...
Po těch testech ti řeknou jak ti vyšli...a at jsi ted stale na telefonu že až najdou příjemkyni že ti zavolají(Někde to dělají takto a někde to mají už připravené že ti rovnou dají injekce) Dostala jsem 22 injekcí.12 inzulinek které se píchají do břicha a 10 normálních které se píchají pod sval do zadku.Inzulinky zvládl muj přítel,ty do zadky mi píchala zdrav.sestra(kamarádka) Během tohoto dojedeš do institutu 2x na UTZ.Aby zjistily jak oocyty rostou.Po 2 utz ti řeknou přesné datum a hodinu kdy se na odběr dostavit.Zákrok trvá maximálně 20min.Po 2h jdeš domu.Za darování ti nic nedávájí,ale platí kompenzaci,tvé náklady,čas,ochotu a tak dále.V Karlových Varech to činní 18 tisíc+za dopravu to já jsem dostala + 500 jelikož jsem měla bydliště do 50km.Liší se to podle km od tvého bydliště.
A k tomu dostaneš kopii tvých genetických testu.Což je do života supr.Tak kdyby ještě něco klidně písnu(pokud jsem něco vynechala) :))

In reply to by bambuca

jo promin, uplně sem zazdila tvůj dotaz, na kterej samozřejmě neznám odpověd. Děkuju moc žes to tak podrobně poslala, já jsem z Kroměříže, umělá oplodnění se dělají ve Zlíně, tak až půjdu k doktorce poinformuju se nato. Ty genetický testy tojo to musí byt paráda, aspon víš že si zdravá a pomohla neštastné snažilce :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka