TRÁPENÍ S TÁTOU DENÍSKA !

13.07.2010

Píšu s tátou Deníska, protože jako můj přítel už se dlouho nechová a to, co se děje teď je snad poslední kapka :n: !
Denis se narodil 25.5.2010, Dušan (přítel) odletěl 13.6.2010 do vojenské polní nemocnice AČR v Kábulu. Je lékař, na tuto misi se připravoval tři roky, ale když jsme zjistili, že čekáme malýho, tak mi tvrdil, že to odvolá!
Když jsme se vrátili z porodnice, řekl mi, že když to chtěl odvolat, bylo mu od ministerstva vnitra pohroženo žalobou, protože již byl speciálně vycvičen a připraven k nástupu! Nechtěl mi to prý říct, aby mě zbytečně nestresoval v těhotenství.
Dobře, tohle vše jsem chápala a brala jsem to celkem pozitivně, Denis je ještě malý, tak jsem si říkala, že pořád lepší, aby jel jednou teď než pak, až to bude prcek vnímat a bude se mu po tatínkovi stýskat.
Tak ale teď k tomu hlavnímu!-návrat měl hlášený (tedy tak mi to řekl, nikde napsané od MV mi to neukázal) na 30.7.2010, včera, když mi jako každý večer volal, tak mi řekl, že mu nabídli, že by tu mohl zůstat až do konce října a že jestli by mi to nevadilo, když jsem sama říkala, že je Denis ještě malej a nevnímá to a že by ty peníze, co za to dostane dal malýmu na knížku a že mu za to ještě jednou poděkuje :00: ! Tak jsem mu položila telefon, zkusil zavolat ještě 2x, pak nic! Myslím, že mi lhal s tím návratem, že už to věděl dávno jako to, že pojede :r: !
Dnes mi psal sms, proč jsem taková, atd. Já mu napsala, že přijde o všechny Denískovo pokroky, o to nejhezčí, jak je teď snaživej, že už se začal smát a on mi napsal : "Myslím, že je fakt lepší řešit s tebou takové věci osobně nebo alespoň hovorem než takhle. Máš svojí hlavu! Snad to Denísek nějak vydrží, čau!"
Holky, já jsem sice silný cholerik, normálně se umím ovládat, ale teď jsem si musela jít bouchnout do peřin, jinak bych asi praskla. SNAD TO DENÍSEK NĚJAK VYDRŽÍ – to snad nemůže myslet vážně :n: !
Odepsala jsem mu jen, že na jeho liebesbriefy nejsem zvědavá, že chci jen, aby měl Denis tátu, že když spolu nebudeme, tak aby ho měl alespoň v ČR a ne někde v Afganistánu.
Už neodepsal, ale volala mi jeho mami, jestli to náhodou moc nepřeháním, že bych bez Dušana neměla ani na plenky, atd. :00: ! Dobře, já jsem "jen" studentka vysoký, bez příjmů, ale mám ty nejlepší rodiče na světě a nejsem na Dušanovi vůbec finančně vázaná, takže jsem se pohádala i s ní :n: ! Chodila jsem na brigády, ikdyž jsem nemusela, ona o mě skoro nic neví a hned mě nařkne, že bez jejich peněz nejsem nic!

Myslíte si, že má pravdu, že přeháním? Mě to hrozně štve a musím říct, že
mi neukapla ani slza, cítím k němu spíš nenávist za to, jak se staví k malýmu!

Večer jedu k našim, až Denis usne, tak se pojedu projet v autě, pustít si nahlas CD a snad se uklidním!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Péťo, úplně tě chápu, taky by mě naštvalo, že se mnou nemluví narovinu. My to prostě bereme jinak než chlapi, máme radost z každého pokroku, který naše miminko udělá. Taky by mi bylo líto, kdyby o to můj chlap přišel, ale na druhou stranu to dělá pro vás. Nemůžu soudit, neznám ho. Vydrž to a buď v klidu, Denísek je ještě malý, takže tátu určitě nepostrádá. No a ke tchýni no comment... Neposlouchej ji a nebo si ji poslechni a mysli si svý, tak to taky dělám. Tak snad bude líp :a:

Peťko, já to zase jakoby vidím z té druhé strany. Já jsem s Karolkou sama a její táta i když bydlí hodně daleko ode mě (tak jako ty), se s ní vídat chce, a já mu to nechci povolit, kvůli tomu, jak mě už moc trápil a nechci, aby trpěla i ona. Je sice pravda, že jsou ti naši prcci ještě moc malí na to, aby jim ten rodič chyběl, ale už i teď poznají kdo je cizí a kdo ne. Vidím to na Káji docela často. A jestli by tvůj přítel odjížděl tak často, ani si malého neužije. Ale říká se, že si tátové svých dětí neužijou, ale když mají vnoučata, věnují jim celý svůj čas. Káji děda moje dětství taky nezažil kvůli práci, ale vnučce se naplno věnuje, i když má jenom dva měsíce.
Nemyslím si, že přeháníš, i pro tebe to bude těžké, když s malým budeš sama tak dlouho :(.

Ahojky Peti... chápu co máš na mysli a tak ti můžu říct, že to rozhodně nepřeháníš...
Já jsem sice s Naty sama, ale otce má zapsaného v RL a ten měl dřív zájem aby ji vídal... jenže ta jeho nová slečna je z toho prý chudinka špatná, že by za ní měl jezdit, tak na to začal kašlat.. viděl jí jen jednou, když se narodila a pak už prostě neměl zájem... Zrovna nedávno jsem se s ním hrozně pohádala, aby si rozmyslel, jestli jí bude chtít vídat nebo ne.. A pokud ano, tak aby okamžitě začal, že v žádném případě nebude jezdit jednou za půl roku a už vůbec ne, že ted mi řekne, že jí vídat nechce a vzpomene si za pár let... Bud bude otcem on a nebo můj přítel, ale ne, že se nám pak do toho bude on plést a Naty v tom bude mít zmatek. Aby se jí pak po něm stýskalo, nebo aby byla smutná, proč jednou přijede a jednou ne.. Sám si taky neuvědomuje, že přichází o její úsměvy a celkově její pokroky...
Od něj už toho moc neočekávám, ale snad aspon u vás se ten chlap trochu umoudří... Však on na to jednou příjde, že peníze nejsou všechno a že mu nevynahradí chvilky strávené s jeho synem... Držím prstíky a hlavně co nejmín nervíků, nezapomen, že tím trpí i Denísek..

In reply to by jane.p

Ahoj Jani, já vím, že nemáte tatínka :(, o to víc je u vás smutný, že je od malý "kousek" a nemá zájem, to já jsem na tom zatím ještě dobře, ikdyž jsme to neměli jednoduchý ani v těhotenství, ale to je věc druhá.
Mrzí mi, že mi to neřekl a vím jakej je a že až se vrátí, tak bude mluvit půl roku jen o misi a co nejdříve se tam bude chtít vrátit. Ono jde spíš o to, že je mu 35 let, mě 22 let, jsme spolu 5 let, věděla jsem, co je jeho záliba, já sama studuju vš na záchranáře, chtěla jsem toho taky spoustu zažít, ale teď mám Deníska a vše ostatní jde stranou a čekala jsem od něj, že už se usadí a to mi taky sliboval, jinak bych od něj už v těhotenství odešla, nebylo to mezi námi vůbec dobrý!
Taky ti moc držím palce ať se "tatínek" rozhodne ať tak nebo tak, ale hlavně ať se to někam pohne ;) ,pa!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

In reply to by mimilinko

Panečku... tak v 35 by mu to snad už mohlo dojít o co se připravuje... Jenže prostě těm chlapům to nepálí tak rychle... Mému bývalému je 31 a člověk by taky řekl, že už snad bude mít rozum.. ale prostě je to chlap a ti snad rozum nedostanou nikdy...
Možná kdyby jsi mu zkusila pohrozit, že i s Denískem odejdete, tak by se začal trochu snažit.. ono většinou tohle na chlapi zabírá...
Tak se s Denískem držte a snad se tatínek umoudří :)

Ahoj Péťo. Tak to mě mrzí, doufám, že se to brzy vyřeší... Hlavně se opatruj a neblbni, ať si nedejbože něco neuděláš, zkus malinko vychladnout nejdřív, vím, že je to těžké, chápu tě a Dušan ti to měl říct narovinu! Ach jo, ty chlapy... měj se krásně a drž se... pa

tak co ja znam lidi co jezdi na mise,tak jsou to vetsinou pulrocni zalezitosti,nikdy nejeli na kratsi dobu,tak nevim jak to ma kdo stanoveny.Ber to tak,ze je to jeho prace a s tim nic neudelas,s tím jsi do toho sla,ze budes mit dite s lekarem,ktery bude bud casto v nemocnici ci nekde v akci ;) .Koukni se nato z jeho stranky,svym zpusobem si tam jezdi kazdy chlap neco dokazat,samozrejme vydelat slusny penize,ktere vas pak muzou dobre zabezpecit.Do rijna to neni tak daleko,myslim,ze ted nema cenu se hadat,ty mas svoji hlavu a vnimas to jinak,vetsina chlapu dite min.do roka moc nezajima-samozrejme ne takhle mysleno,ale tak,ze s nim toho jeste nelze tolik delat,tak tuhle dobu si vetsinou uziva matka,pro chlapa byva dite nejvic zajimave,kdyz uz umi chodit a rozumi vecem,rekne si a on s nim nema tolik prace,takze to uz ho budete mit davno zpet a budete si uzivat spolecne,ted kdyz je v kábulu spis potrebuje tvou podporu,je ve valce a kazdy den i jako lekar nasazuje svuj zivot a jeho psychika z osetrovani zraenych bez rukou,nohou a dalsich prisernych zakroku mu urcite na psychice neprida.Samozrejme to mohl napsat jinak a da se to vzdy vyresit jinak,ale takhle nadalku nic moc nevyresite a delat to jen horsi je myslim zbytecne.Takze prejeme at vam to brzy utece a pak jste stastna rodinka

In reply to by krevetka

Ahoj Romčo, on původně měl tu výpravu naplánovanou už před rokem a měl jet v lednu 2011 a návrat měl mít v srpnu 2011, ale pak se to přehodilo na červen 2010 a to z důvodu výpomoci primářovi nějakého úseku! Nemá to tedy přímo jako misi, jeli tam samostatně ve třech!
Já ho znám a vím, že pokud se mu nabídne znovu ten leden 2011, pojede :(!
Mě to moc mrzí, strašně se mi stýská a proto jsem taková, mám to v povaze (jak napsala maminka níže, jsem rozmazlená), ale teď jsem se neovládla a zachovala se tak jak jsem napsala :(, mrzí mi to, protože vím, že mu tam není nejlíp, ale on mohl přemýšlet, co a jakým způsobem mi tam píše!
Nic, uvidíme, jak to půjde dál, nechtěla jsem si stěžovat, jen jsem to chtěla někam ze sebe vypsat!
Teď už jsem to pobrala i s kamarádkama, které za mnou přijeli a je mi hned líp!
Pozdravuj Emmičku,pa!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

ahoj tak to tě plně chápu...bejt v tvý situaci taky byhc byla děsně nasraná :( divím se že vůbec ti tohle řekl že až do října jestli by ti to nevadilo, dyť to je ještě dlouhá doba a on si neuvědomuje že má doma tebe a ještě k tomu malýho syna :? a to tě jako chce nechat do října jen tak samotnou, bydlíte sami ne, nikdo ti nepomáhá s výchovou malýho nebo jo? jetsli jo bylo by to o něčem jiným, ale jetsli tě takchle nechal samotnou tak to je mazec teda :jawdrop:

ale asi měl vážně strach ti to říct a s tím příjezdem domů,to taky nemusel vědět,to jsou jen dohady jestli ani či ne.Chápu i to,že malý tátu potřebuje.jen teda nechápu jednu věc:věděla si přece,když si ho poznala co dělá a kam by mohl jet a tak.POkládat telefon příteli,který je na misy a jistě mu tam taky není nejlíp,je fakt hloupost,pokud ti nijak neubližuje,neuráží či něci takového.ŘÍJEN je za chvilku. Taky vím,že samotný ti není lehko,ale zkus to pochopit.A peníze navíc,které budete mít taky nejsou k źahození.Tady holky řeší mnohem horší situace, s chlapama CO ZA NIC NESTOJÍ,bijí je a podobně.nechci samozřejmě tvé trápení zlehčovat a nechci popírat ani to,že je lepší,když má dítě tátu doma,ale fakt mi to trochu připadá,jako od rozmazlené fnukny.Toť můj názor.

In reply to by malena

Ahoj, děkuju za názor ;) ! Já vím, že jsem mu to neměla pokládat, ale v tu chvíli si to člověk neuvědomí, teda alespoň já, byl to pro mě hroznej šok!
Chci jen reagovat na tu rozmazlenou fňuknu :), tak rozmazlená jsem, to přiznávám, jsem jedináček a naši se mě pěkně vymazlili, ale fňukna nejsem, to NEE :n: !

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

In reply to by mimilinko

prostě to zkus zvládnout ai ho pochopit.já jsem ve většině případů na chlapy jak ras,jelikož jsem měla "štěstí "na samý "úžasnáky",ale jsou situace,kdy je v tom ten chlap skor nevinně,tedy jeho vina je jen ,že je chlao,a hold jejich komunikační schopnosti nejsou nic moc,kolikrát vypustí ze svý velectěný pusinky,něco,co tak nemyslí,a taky jejich způsob uvažování je jiný,ale nemusí být špatný. :///: ted mám doma chlapa hodnýho amilýho,takže se trochu rovnám a občas je mám i ráda :s: zkus mu naosat něco hezkýho,a že je ti líto,že s vbáma nebude,ale že se tedy těšíš až dojede a bude se vám věnovat a vše vám vynahradí.Ono někdo má doma chlaopa každý den,ale nula od nuly pošla,jelikož jek ničemu,a někdo jen občas a jelepší táta než ten každodení. :one: :a:

já to měla podobně..odjel kvůli práci,když byly malému 2 měs. a byl v republice!! a přesto jsme vše řešili jen v hádkách a odcizili jsme se natolik,že jsme ted bez tatínka a jak říkáš,všechny jeho pokroky prošvihnul..nedával peníze,když už se vrátil,tak furt "NĚKDE NĚCO ŘEŠIL" aby nás zabezpečil,ale ještě ze mě vytáhnul našetřené korunky a já jsem ted na sociálce a žádám oč můžu,ptž nemám ani na chleba..a ted se pán diví,že mu vyhrožuju,že malýho neuvidí,když mi nedá ani 200,- !!! Vím,jak ti je..bolí to a o to víc,ptž je to chlap,se kterým máš mrnouska,ale vše přebolí..musíš se rozhoudnout dle sebe,nikdo ti poradit nemůže,každá máme nějakou zkušenost,tak si od každé něco vezmi..držím palce at se rozhodneš jakkoli,hlavně at jsi na základě toho rozhodnutí potom štastná ty,i Denísek :a:

In reply to by veruuu

Ahoj Veru, děkuju moc za podporu :k: ! Je mi líto, jak to u vás dopadlo :(, já to u nás vidím dost podobně, protože jak Dušana znám, tak až přijede, bude řešit jen misi a určitě pojede znovu, toho se právě bojím nejvíc. Je mu sice 35 let, ale chová se pořád jako dítě, myslela jsem, že ho role otce změní, ale :n: !
Držím palce, ať to u vás nabere lepší směr, alespoň v tom placení na prcka!!!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

Peti ono je to tezky ,myslim ze pravda je na obou straVis ono je to teze i pro tveho pritele tam to neni zadna sranda ,ale chce vas zabezpecit a taky chce aby jste se meli skvele a nic vam nechybelo. Muj manzel jezdi s kamionem a vidim ho den a pul za cely tyden .Ze zacatku to pro me bylo taky tezky meli jsme maleho a taky si ho vubec neuzil ,ale proste kdyz si chceme vsechno zaridit sami tak se neda nic delat.Ted mam par tydnu do porodu a ani nevim jestli to muj chlap stihne. Jo maly tatu potrebuje ,ale oni si spolu jeste uziji hodne srandy . Prece tam nezustane naveky. Tim ,ze se budete urazet a hadat po telefonu stejne niceho nedosahnes ,pokud tam do toho rijna zustane tak domu driv asi nedorazi. Nevim co jineho k tomu rict.

In reply to by jirule

Ahoj Jiři, já vím, že to myslí dobře, že chce vydělat peníze pro Denise, ale bere slušný plat i tady v ČR, nechci aby tam byl, za prvé : mám o něj strach a za druhé : chybí mi, že nemáme doma chlapa a že malý nebude mít žádné fotky s tatím a Dušan neuvidí Denískovo pokroky!-vím, že je to maličkost oproti jiným věcem, ale mrzí to.
Taky to nemáš jednoduché, kamarádka má kamioňáka a vím, jak je vždy smutná, když jí přítel odjíždí a to nemají děti :(!
Držím palce, ať manžel stihne dorazit k porodu, pa!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

No, nezáviděníhodná situace, partner to mohl napsat či říct trošku jinak, ale vem to pozitivně ze strany peněz. Ale chápu to, je to smutný a fakt na prd :(

ahojky Péťo tvojí situaci si ani neumím představit ale ber to zase z lepší stránky že pak budete mít víc peněz určitě to pro vás bude dlouhé čekat než se vrátí tak odjeď za rodičema než se vrátí přijdeš na jiné myšlenky :k: drž se

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Mirko, děkuju moc za odpověď, napsala jsi to moc krásně a dá se říct, že úplně přesně, jak to teď cítím!
Zítra pokud se neozve sám, tak mu zavolám, omlouvat se nebudu, ale promluvíme si a chci, aby ten hovor, ač se mi bude líbít či ne, skončil příjemným pozdravem ;) !
Děkuju za podporu :k: ,pa!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

Ahoj, já chápu tvůj postoj k věci, ale upřímně řečeno myslím, že opravdu trochu přeháníš. Věděla jsi, do čeho jdeš. Fakt je, že táta má za misi asi dost peněz, těžko si můžeš vyskakovat s tím, že vás oba uživí tví rodiče :n: On prostě k malýmu necítí to, co ty, tak mu to nejspíš nepřijde jako takový zlo. Už proto, že s ním takovou dobu není a zvládáte to s malým i bez něj. Určitě mu chybíš víc ty. Píšeš, že ti každej večer volá, to je přeci fajn. A jestli tě naštve jedna malá uštěpačná poznámka, půjčím ti svýho manžela :usmev: Je to taky pěknej cholerik a když ho něco naštve, dokáže bejt zatraceně jedovatej!
Nechápu, proč jsi mu pokládala telefon, když se tě ptal, jestli by ti to nevadilo :? Řekla bych "Jo, vadilo! Hrozně se mi stýská, mrzí mě, že nevidíš našeho synka, jak dělá den co den pokroky, těšila jsem se na tebe, přála bych si, abyses vrátil co nejdřív." Kdyť tvůj syn přeci nepřichází o tátu, nemá z toho rozum. Táta se mu vrátí v říjnu, pokud mu ho maminka nevyžene ;)

In reply to by vood

Ahoj, napsala si to fakt moc hezky :)!
Telefon jsem mu položila, protože jsem byla tak v šoku, že mě v té chvíli nic jiného "chytrého" nenapadlo :)! Jsem taková, jednám často v afektu a pak mě to mrzí. Dnes se to pokusím napravit, aby se cítíl v pohodě po dobu, co tam bude, chci aby dnešní hovor skončil hezky, ať se mi bude líbit či ne, ale nechci aby se tam trápil, když to tam má už tak těžký!
Uvidíme, jak vše dopadne, děkuji moc, že si napsala, ahoj!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

Ahojky, ja ti plne rozumim, skoro manzel mel jet do Afganistanu, a vratit se, kdzy by malemu byli tri mesice, pak se vyskytly problem,y odvolali ho, tak byl silene stasntny, ze tu bude s nami a pak mu zase rekli, ze musi jet, na to on, zer nepojdeme, delaji si z nich srandu sa zustal a nami, manzela chapu v tom, ze ma praci, ze treba jet musi,a el nechapu v tom, proc to tedy nerekne na rovinu, kdy se vrati..vim, ze to musi byt pro tebe tezke,drzim vam moc palce.

Ahojky docela tě chápu není to žádný med být takto sama,ale pro něj to tam taky není takové ružové,jednou jste se rozhodli,že pojede a nic jiného ti nezbude než čekat :? Sama jsem si tím prošla :00: a taky vím,že pár telefonu jsem mu nebrala když jsme se nepohodly on stoho byl pak víc v háji než já,byl pryč poprvé a nějak mě to oznámil podobně jako tobě pak už jsem jen čekala kdy řekne odjezd :? nesouhlasila jsem ale nic jiného mi nezbylo ;) sice jsem miminko neměla ale starší syn měl 7let a nesl to hodně špatně,že táta je ve válce :00: obzvlášt když mu ruzní chytrolíni vtloukali ve škole děsný věci :00: přežili jsme to tet v říjnu mě má manža odjet také a rovnou na dva roky :? po roce přijede domu nějak si to nedovedu představit jak to bude mezi námi atd po tak dlouhé době dělal mi problém pul roku a tet to bude rok a přijede na 14dní domu a zase jede na další :00: zatím to nějak neřeším ještě nemá rozkaz tak jsem v pohodě,ale nic stím nenadělám,taky to tet mezi námi je dost špatné :? ,tak,že nevím vubec jak to bude :€\€: ,oni chtějí rodinu zabezpečit aby jsme se neměli špatně a taky bych řekla že je vtom ten adrenalin...tvuj přítel zase to možnost pomáhat lidem a dostat se do jiné země atd...není to,lehké,ale určitě ho miluješ a věř mi bude to dobré bude te si více vzácní.Být tebou bych se nestresovala a zbytečně se nehádala stejně to nezměníš ten rozkaz má a dřív se nebude moc vrátit možná ti to neřekl,že by si ho nepustila :) netrap se a mysli na malého drž se.Já si taky hodně noci proplakal,když mi bylo smutno a vše na mě padlo :? cítím stebou ;)

In reply to by Mag28

Ahoj Magdi, máš pravdu, že mu tam asi není do zpěvu, je mi ho na jednu stranu líto, protože jsem na něj byla opravdu hnusná a vyhrožovat mu po telefonu tím, že od něj s malým odejdeme, bylo ode mě nefér, ale strašně mě mrzí, že nevidí, jak malej roste, že se nemám doma s kým radovat, když se Denísek zasměje, když hezky pase, atd.! Taky mě mrzí, když holky od nás z květinek přídávají fotky s tatínkama a já mám jen pár z porodnice :(!
Otěhotněla jsem neplánovaně, o potratu u nás nebylo ani slovo! Já jsem s ním žila s tím, že tam pojede, ale ne na tak dlouho, mě to tedy dlouho přijde a už teď vím, že pojede zase a zase, je to pro ně droga :(!
Ty to máš taky moc těžký, na dva roky?-to mi jde mráz po těle, ach jo, je to hrozný! Někdo zastává názor, že by si vojáci a doktoři v misích neměli zakládat rodiny někdo opačný, nevím, teď když to prožívám, tak bych se přikláněla k tomu prvnímu.

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

In reply to by mimilinko

No do zpěvu jim tam není co my manža pak vykládal,že na ně taky dopadá depka jako na nás doma,ty si aspon mužeš jít nakoupit,nebo jít mezi lidi,oni jsou tam jen v táboře a věř mi mě to taky pak mrzelo,když jsem mu sekla s telefonem a honili se mi špatné myšlenky,určitě mu vysvětli vše co cítíš atd a on pochopí, miluje tě a ty jeho a popravdě ty chlypy mimnka moc neberou až ty starší děti a taky to ty starší děti huř nesou,myslím,že tvému přítelovi Denisek hodně chybí,ale ty určitě více ;) Já jsem mu pak hodně říkala do telefonu jak mi chybí a jak se těším až se mi vrátí a přišlo mi,že jsme se i pak více zblížili ;) Já vím,že tě to mrzí,ale neboj brzy se vám vrátí a bude lépe ;) manža byl na měsíc pryč v Německu a i když jsem si myslela,že ho malej tolik nebere ,Adámek měl 9.měs když odjížděl a vrátil se a malej mu šel naproti ke dveřím sám,tak to mu ukápla slza a šlo vydět,že ho to děsně mrzelo,že nebyl u jeho prvních kručku....oni to ti chlapy nedají znát neprožívají to jako my ženský .Hlavně se drž bud ráda,že máš Deniska ...myslým,že by si určitě na něj nečekala kdyby si ho neměla :€\€: já bych tedy nečekala....takto stěmi dětmi to utíká lépe ;)
No jo :? má jet taky do Kábulu na dva roky,ale zatím to nějak ještě neřeším nedonesl papír s odjezdem :) No nedovedu si to představit,ale jede tam halvně aby zaplatil všechny dluhy a my se měli dobře ,prostě ti nic jiného nezbyde než si zvyknout.....jo jakmile jel jednou tak bude jezdit častěji.já si mylsela,že už nepojede a vydíš zase se někam cpe ;) Máš pravdu neměli by mít rodiny,ale pak by na ně čekali jen matky :) držím pelečky a ta ti to rychle uteče ;)

ahoj, nejsem v tvé kůži tak asi nemůžu pochopit jak se cítíš. Na druhou stranu s tímto ale musíš počítat. Vzala sis chlapa, kterýho tato služba baví a naplňuje. To že nastala další možnost tam zůstat je určitě pro tebe nepříjemné, ale hned bych to nesváděla nato, že otom určitě věděl. To musíš vědět ty sama zda by byl schopnej ti v tomto lhát.
Peněz si opravdu vydělá hodně-což taky neni k zahození. Pohádat se takhle na dálku neni vůbec dobré. Aby se jednoho dne něco nestalo a ty sis to do smrti nevyčítala.
Myslim si že se tvému příteli/muži taky po malém i po tobě stýská. Na druhou stranu vidí možnost, jak zabezpečit rodinu. Zkus ho vtom pochopit a podporovat :a:

In reply to by JaMiOn

Děkuji Ti moc za názor! Já mám tedy na prvním místě zdraví, na druhém rodinu a až na třetím peníze. Jsou důležité a pokud bysme byli v nějakém "průšvihu" a věděla bych, že malýho ani sebe neuživíme, tak bych byla ráda, že se snaží, ale tak to není. On vydělá pěkné peníze i tady, sice by mu moc nezbylo, co by dával malýmu, ale za těch 18let, co mu budeme spořit, by se našetřily pěkné peníze :(!
Uvidíme, nějak to dopadne a mě asi opravdu nezbyde nic jiného, než ho do jeho návratu podporovat!
Pa

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

In reply to by JaMiOn

píšeš, že peněz vydělá hodně, ano, peníze v dnešním světě hrají důležitou roli, bohužel, ale rodina má pořád vyšší hodnotu, ne? Dyť si může najít práci tady, já bych manžela nikam nepustila, už tak jsem na malou tady sama, a kdybych neměla ani večer s kým popovídat a on mi ji občas nepohlídal, zbláznila bych se úplně. Navíc mám zdr. problémy a potřebuji ho, kdyby se mi to kdykoliv zhoršilo, vím, že je po ruce. A konečně a hlavně, jsme rodina, a ta má být spolu a ne každý někde jinde. Aby vídal Markétku jen párkrát do roka, to teda pak tátu malá nepotřebuje vůbec. A ještě jedna věc, sestřenky manžel po narození druhé dcery odjel do Států vydělat, a jak to dopadlo, dnes si nemaj co říct, žijí ne spolu ale vedle sebe jak dva známí, nikoliv manželé. Manželé/partneři mají být jeden pro druhého a spolu, a ne každý sám a pro sebe. A pokud to ten přítel věděl, že stejně nebude s rodinou, neměl pořizovat dítě, a mohla to mít mamka s někým, kdo bude s nimi a bude chtít být s nimi, a dítě by mělo tátu doma.Takže asi tak.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale já nepsala, že bych mu něco zakazovala, sám mi řekl, že když čekáme malýho tak to zruší, celé těhotenství předstíral, že nikam nejede a to já chápu, nechtěl mě rozčilovat a teď, když mi to řekl, tak jsem mu ani jedním slovem nic nevyčetla, řekla jsem jen, že nám bude moc chybět, ale co mě mrzí nejvíc, že dělal, jak ho to štve, že mu to vnitro nezrušilo a teď, když může jet domů, tak nechce? A ještě píše, že snad to malej vydrží!-tohle mi mrzí a zároveň štve nejvíc. Už teď je mi jasný, že dopadneme jako naši známý, Dušanovo kolega a nejlepší kamarád :r: tam jel před 5ti lety jen na zkoušku a teď podepsal smlouvu na dva roky a za tři měsíce odlétá :n: !

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to sice vedela pred 3lety ze odjede ale proc ji nerekl rovnou jak to je ze kdyz se pokusil(at uz je to nebo neni pravda)to odvolat a to nevyslo a proste tam musi (nebo jen chce)jet.a to ze ji nechtel strestovat v tehu...za tuhle vymluvu bych vrazdila. myslim si ze pokud vedel hned ze odjede a nic nerekl tak si myslim ze vedel i o tom do kdy tam zustane a je byl srab a nerekl to na rovinu.sice neznamena ze ma hodit sny a zaliby za hlavu ,ale uzpusobit je rodine !!rodina ma byt na 1.miste stuj co stuj.zastavam nazor at uz manzele ci partneri kdyz se rozhodnout byt spolu tak at sou spolu a neat je deli pulka sveta to si mohl delat kdyz byl bez zavazku a ne ted kdyz ma zavazky.

In reply to by cupinka

No to je sice pěkný, ale jak znám chlapy, je pro ně důležitější (ne příjemnější!) rodinu zajistit materiálně, než je oblažovat svou přítomností. Takže to nemusí být nutně sobecká touha opustit manželku a dítě pro svoje potěšení, ale prostě šance líp je zabezpečit. My to prostě vidíme jinak než oni, ale to ještě neznamená, že oni to myslí špatně :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

souhlasím stebou Engly ;) jenže věštinou člověk nepochopí tohle dokud to nemá doma ;) Je to trochu jiné a vždycky je tam velká tolerance ;) třeba muj manžel byl voják až po 5letech manželství a ze začátku to byl pech než jsem vše pochopila a smířila se,že mi už nebude doma každý den :00:jenže popravdě vím co to je když mě byl doma bez práce a neměli jsme peníze a nic ,hodně jsme se hádali a bylo to šílený tet vím,že se snaží nás zabezpečit a vše aby jsme se měli dobře ;) a člověk si musí zvyknout nic jiného mu nezbývá my druhé dítko počali po návratu z mise :///: tehdy mi taky řekl že už nikam nepojede atd a hle uběhl přes rok auž se snažil zase někam dostat kvuli penězum :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

pokud bych to věděla, zařídila bych se tak, aby se mě to nedotklo, respektive asi bych si ho vzala až jak by vše dopadlo a nepořizovala si s ním dítě. A pokud to tu mamka věděla, a souhlasila, tak tedy ať si teď nestěžuje. To asi nevěděla takhle dopředu, že... Je to jeho vina, to je můj názor. Já manželovi neberu jeho život, nezakazuju mu když chce jít do hospody, nebo tak, ale tohle prostě ne. A za tím si stojím, ať se Ti to líbí nebo ne. Já si to s manželem vyříkala před svatbou, a mám klid. A navíc štěstí, že on bez nás nedokáže být ani týden, když jedu k některé babi na víc dní, tak už doma brečí ať se vrátíme. A nedej bože, když on má jet na týden na služebku, to je z toho špatný už měsíc předem.

Ty jsi v právu a máš pravdu, já bych udělala pěkný čoro moro už dávno. Buď jste rodina, a jestli on to tak nebere, vykašli se na něj. A na jeho matinku tuplem, další pozitivní tchýně, koukám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka