TRÁPENÍ S TÁTOU DENÍSKA !

13.07.2010

Píšu s tátou Deníska, protože jako můj přítel už se dlouho nechová a to, co se děje teď je snad poslední kapka :n: !
Denis se narodil 25.5.2010, Dušan (přítel) odletěl 13.6.2010 do vojenské polní nemocnice AČR v Kábulu. Je lékař, na tuto misi se připravoval tři roky, ale když jsme zjistili, že čekáme malýho, tak mi tvrdil, že to odvolá!
Když jsme se vrátili z porodnice, řekl mi, že když to chtěl odvolat, bylo mu od ministerstva vnitra pohroženo žalobou, protože již byl speciálně vycvičen a připraven k nástupu! Nechtěl mi to prý říct, aby mě zbytečně nestresoval v těhotenství.
Dobře, tohle vše jsem chápala a brala jsem to celkem pozitivně, Denis je ještě malý, tak jsem si říkala, že pořád lepší, aby jel jednou teď než pak, až to bude prcek vnímat a bude se mu po tatínkovi stýskat.
Tak ale teď k tomu hlavnímu!-návrat měl hlášený (tedy tak mi to řekl, nikde napsané od MV mi to neukázal) na 30.7.2010, včera, když mi jako každý večer volal, tak mi řekl, že mu nabídli, že by tu mohl zůstat až do konce října a že jestli by mi to nevadilo, když jsem sama říkala, že je Denis ještě malej a nevnímá to a že by ty peníze, co za to dostane dal malýmu na knížku a že mu za to ještě jednou poděkuje :00: ! Tak jsem mu položila telefon, zkusil zavolat ještě 2x, pak nic! Myslím, že mi lhal s tím návratem, že už to věděl dávno jako to, že pojede :r: !
Dnes mi psal sms, proč jsem taková, atd. Já mu napsala, že přijde o všechny Denískovo pokroky, o to nejhezčí, jak je teď snaživej, že už se začal smát a on mi napsal : "Myslím, že je fakt lepší řešit s tebou takové věci osobně nebo alespoň hovorem než takhle. Máš svojí hlavu! Snad to Denísek nějak vydrží, čau!"
Holky, já jsem sice silný cholerik, normálně se umím ovládat, ale teď jsem si musela jít bouchnout do peřin, jinak bych asi praskla. SNAD TO DENÍSEK NĚJAK VYDRŽÍ – to snad nemůže myslet vážně :n: !
Odepsala jsem mu jen, že na jeho liebesbriefy nejsem zvědavá, že chci jen, aby měl Denis tátu, že když spolu nebudeme, tak aby ho měl alespoň v ČR a ne někde v Afganistánu.
Už neodepsal, ale volala mi jeho mami, jestli to náhodou moc nepřeháním, že bych bez Dušana neměla ani na plenky, atd. :00: ! Dobře, já jsem "jen" studentka vysoký, bez příjmů, ale mám ty nejlepší rodiče na světě a nejsem na Dušanovi vůbec finančně vázaná, takže jsem se pohádala i s ní :n: ! Chodila jsem na brigády, ikdyž jsem nemusela, ona o mě skoro nic neví a hned mě nařkne, že bez jejich peněz nejsem nic!

Myslíte si, že má pravdu, že přeháním? Mě to hrozně štve a musím říct, že
mi neukapla ani slza, cítím k němu spíš nenávist za to, jak se staví k malýmu!

Večer jedu k našim, až Denis usne, tak se pojedu projet v autě, pustít si nahlas CD a snad se uklidním!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky