Tak se ke mně vrátil:-)

11.07.2010

Holky,konečně jsem štastná,přítel se k nám vrátil a budeme úplná rodinka:-)Potřeboval si to jen srovnat v hlavě,sice mu to trvalo 4 týdny,ale ted už opravdu ví co chce,je to na něm vidět:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Marcelii

ja jsme z Anglie ;-( no to je prave ten duvod..protoze ziji v UK...ahc jo..jenze tady bohuzel nemam narok na nic..Steve vydelava vic nez je tady v tabulkach.takze mame jen detsky pridavek coz je do 16ti let a to je vse...Materskou na ni pravo nemam :-9 pracovala sem kratce a pred tim sem si delala svou praci..takze grrrrrrrrrrrr..ale beru to tak,ze si nedelam deti pro penize :-( takhle se tim radeji uklidim..radeji nemyslim na nic..jinka bych..ale ve skutecnosti mi to PEKNE STVE!Sem ted vazana na Steva a to tak nemam rada..takze si heldam nejakou vecerni rpaci..chci mti sve penize..blby Zakon.. :-)

když pomyslím na to,jak se tady holky kvůli tobě hádají...Včetně mě!!! ty fakt nejsi asi normální...No ale i s takovejma jako ty musíme žít!!! Měla jsem jednoho kamaráda kterej tak lhal,že už ani nevěděl co je pravda a co lež,až se tak do všeho zamotal,že nevěděl jak se jmenuje....Jdi si nechat něco píchnout,nebo naopak!!! Už to nehul!!!!

In reply to by saimone

No tak to se slečny musím trochu zastat :usmev: Za to, že se ty hádáš a některé další hádají ona rozhodně nemůže ;) A jestli tě tak rozčiluje jedna nezralá holčina, co neví co sama se sebou, natož s dítětem, tak to nečti a máš po problému :) Kéž by bylo všechno tak snadný!

In reply to by saimone

no ale bohužel jsou tu ještě ty co se jí i tak zastávají. Ale myslím jsi že 95% má jasno kde je pravda a jak se věci mají. Ani počasí se tak rychle nemění. Však ona zase zítra nebo za týden napise ze odesel pac zjistil že to není jeho :8_/:

In reply to by monika.diblik

jj,všimla jsem si,ale já nereaguji...Jsem přeci ta nejlepší a nejdokonalejší matka ,no ne? No nemá cenu se hádat...Já si myslím svoje... Jsem zvědavá co bude za pár dní nového? samovolnej potrat? to už by byl konec!!!

In reply to by Petulka_S

Nikdo nejsme přeci dokonalej. A co aspon tady není nuda ne? No a kdo se jí chce zastavat at se zastává. spon bude mít velkou návštevnot v disuzích :-) admin by mel vyhlasit soutěž o nejnavštěvovanější diskuze a myslím že by vyhrávala kdyždý měsic. Jen co jí dáme jako výhru???

In reply to by monika.diblik

Ona má právě ty intervaly krátké na vkládání nových diskuzí, to by se admin strhal chudák, kdyby šlo o anketu týdne a kdyby to byla anketa měsíce, tak by obsadila první čtyři místa :°:
A hlavní cenu bych stanovila: natočení filmu, dle jejího scénáře :C]]:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:C]]: :C]]:
No joo, ona možná čeká vetřelce, to by byl námět k diskuzi :C]]:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

prej byla na ultrazvuku u doktorana ale nepsala u kterého tak byla asi na veterine pač jí nevystavil ani průkazku

Zrovna jsem se tak dobře napapala,,,a ted zase tohle!!!???? no chce se mi :€z€: Ale tak dobré jídlo nepustím...
Holka,ted už nepochybuji že si jen dělás srandu! Jinak ti ale přeji hodně štěstí,budeš ho potřebovat!

Jéééžiš.Já ti na to už nemám co napsat.Jen jsem se tě chtěla zeptat, proč nám neodepisuješ na naše komentáře? :?
A ještě.Vrátil se k tobě bývalí, nebo ten s kým miminko čekáš?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já myslím, že jo, jen jsem doteď z jejích článků nepochopila, s kým to mimi vůbec čeká... :€[€:

A za týden od tebe odejde, tak zase bude diskuze, že od tebe odešel a nějaké sprosté slovo a za další týden budeš zase zlomená a za další týden budeš své dítě nenávidět a za další týden se nebudeš zase moci rozhodnout co s miminkem a nakonec stejně skončíš u adopce a zase bude bouřlivá diskuze a ty zase nebudeš reagovat a tak pořád dokola.....
Holka, ty už mne opravdu ale opravdu nebavíííš :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka