Krupicová kaše

03.07.2010

Ahojky maminky,dáváte svým dětěm krupicovou kaši s kravským mlékem a od kdy?Synovi bylo 14.měsíců a stále dávám instatní kaše k večeři.
V nejaké brožurce jsem četla,že do 3let není vhodná,tak já nevim.A také mi někdo říkal ,že je vhodnější kaše z hrubé mouky než z krupice.Prosím rady a názory,děkuji.

ahojky já je dělám malýmu od 11.měs, ty instanttní mě nechtěl a z um mlíka taky ne e :€\€: a vzhledem ktomu,že už od 11měs jedl naši stravu tak jsem mu ji už dělala :one: neměl ji každý den :) tet ji dělám jen občas máme taky 14měs on radši k véči chlebík nebo něco jiného :///: jinak my jsme na kravském od roka :one: a malýmu chutná víc než um mlíko :one:

Ahojky musíš si koupit krupičku od jednoho roka dítěte některé jsou i od 3let. Já malé dělala krupici od 1roka z kravského mléka ona mi jiné ani nevypije a zatím žádný problém nemá. Nejradši má kaši s kakaem. Pokud by malé bylo po ní těžko tak si tu krupici předem namoč.

In reply to by Renat

ježiš já jsem asi zpomalená,vy už dávate na pití kravské mléko?Toho já se teda strašně bojim,mám na mléko alergii,tak aby jí neměl taky.Jinak jogurty baští bez problému.

In reply to by sylvie.rud.

nejsi zpomalená :) tak určitě pokud máš ty alergii tak je ajsné,že se bojíš my chodily kvuli refluxu do gastro poradny a tam když jsme byli naposledy v 8.měs,tak mě primář řekl,že alergii na kravské mléko malej nemá a at začnu dávat už do jídel atd reflux už pak od 8.měs neměl :qu: a na to pití jsem se domluvila zase s dr na roční,ale pokud vám nevadí jogurtíky,tak si myslým,že alergii nemá,to chce vyzkoušet třeba tou kaší a uvidíš ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka