Tehulky a maminky prosim radu

28.06.2010

Prosim o radu tehulky a maminky, ktere na zacatku tehu spinily...jestli by jste mi napsali, jak dlouho jste spinily, jak silne a barvu???
Nechci psat moje potize, protoze takhle se dozvim vice informaci :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky dekuju za odezvy.
Ja u dr. byla, protoze hnede spineni se zmenilo v silne spineni, ktere bylo do cervena. Jenze tady v Anglii to proste neresi, zjisteni tehotenstvi probiha jen klasickym testem z moci, ktery mi na pohotovosti vysel negativni - bylo to v 8.30 vecer a predtim jsem vypila skoro litr vody a byla na wc asi 10 minut pred testem. Ja zacla spinit 8DC a udelala test a byl pozitivni, vcera to bylo jen 9DC. Otehotnela jsem pravdepodobne asi 3dny pred MS.
No rozhodne sestra ktera se mnou mluvila slysela poprve, ze zena muze menstruovat presto byt tehotna. Nakonec jsem odesla s tim, ze mam 14 dni pockat a testovat znovu. No testovala jsem samozrejme uz dneska a test je pozitivni, ale vypada to slabsi nez predevcirem :( Mohlo by mi to takhle ukazat, kdyz bych vcera potratila.

In reply to by sachmetka

Já myslím, že kdybys opravdu potratila, tak bys nešpinila, ale krvácela a to bys podle mne určitě poznala, měla bys i trochu bolesti. Co jsem vyčetla na netu, když jsem já chtěla těhu a zkoumala kde co, tak pokud se bazální teplota drží přes 37°C i když špiníš, je to známka prospívajícího těhotenství. Zkus se ráno změřit a uvidíš.

In reply to by vodnanka

Merim a teploty pres 37 nemam, ale vetsinou se drz nahore 36.7 - 36.75 jen v utery klesla na 36.40 a dneska byla zase nahore.
Jinak si taky myslim, ze bych potratila, tak bych krvacela vic nez to bylo v pondeli. Bolesti nijake zasadni jsem taky nemela, jen tak obcas me pichne v podbrisku, coz je taky normalni. Neupinam se na to, ze jsem tehu a stejne tak nepropadam zoufalstvi, ze by to nemuselo dopadnout ;)

In reply to by sachmetka

No ono je to lepší brát s nadlhledem právě v tom začátku, ale mě to dost dobře nešlo. Furt jsem lítala po pohotovosti :s: ono to špinění má různý příčiny, buď odchází stará krev takhle v začátku, nebo tam máš někde hematom. Ale stejně by tě měl vyšetřit nějaký specialista, abys věděla, na čem jsi.

In reply to by sachmetka

Ahojda, no já jsem špinila asi v 5 tt. a pak v 8 tt a nakonec i v 12 malilinko. A jsem v pohodě a prcek zdá se taky. Dostala jsem Utrogestan - hormony na podporu těhotenství, Ascorutin - na krvácení a neschopenku. Tak to mě mrzí, že to tam tak neřeší, asi bych se bránila, protože každé sebemenší špinění se musí vyšetřit- tal ať je to v pohodě a dobře dopadneš!

In reply to by sachmetka

No, přála bych Ti aby bylo. Ono dost záleží na příčině. Uvidíš. Je možný, že někde do toho 12.tt to těhotenství neřeší a až pak se s Tebou budou o něčem bavit. Taky jsem špinila a proto jesm ráda, že jsem těhu tady v ČR. Tak hlavně ať to dobře dopadne!

Já přímo teda zkušenost nemám, ale sestra měla normálně 3 první měsíce menstruaci a to fakt jako normální se v ším všudy, takže měla děsný strach o mimi, ona to věděla, že je těhu. Ale dopadlo to dobře ;)

ahojky tak já uačala špinit v 9tt jako slabý MS a tak šla na pohotovost a za dva dny jsme o mimi přišli.Na tvém místě bych zašla k doktorovi at tě vyšetří.Je tu hodně holek co špinili skoro celé těhu a bylo vše ok.

Ahojky, já jsem taky špinila. Už si nepamatuji jak dlouho, ale taky mě to zneklidňovalo. Po tom co ustalo špinění, jsem zase začala mít výtoky a ty jsem měla prakticky po celé těhu. Žádné prášky jsem nejedla a ani nebyla doma a chodila do práce. Teď už mám 8 měsíční trperendu. Pro klid duše doporučuji nadstandartní vyšetření NT+ v cca 12 týdnu a budeš klidná a už budeš vědět i pohlaví, pokud teda budeš chtít :)

Jestli jsi na začátku těhu radši bych si zašla k doktoru něž něco zanedbáš. Každá žena to má jinak a moc bych se nespoléhala na to co kdo měl. Přeji ti hodně štěstí!!!

Spinila jsem cely 3 mesic, bylo to i tmave i svetle, pak treba 2 dny nic a zase, brala jsem prasky a mela jsem klidovy rezim.

Ahoj já špinila cca 14dnů takový nahnědlý výtok od dr. jsem dostala utrogestan a ascorutin pak to sice přešlo ale stejně to nedopadlo dobře.Ale byly tady holky co měly víc štěstí a i přes špinění u nich bylo vše ok.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka