porodný

31.05.2010

ach jo, proč musej porodný zrušit zrovna,když jsem těhotná? myslíte si, že to do listopadu stihnou zrušit? ne, že bych byla nějaká socka, ale myslím, že pro rodinná politika by měla zůstat zachovaná, jinak vymřeme. Přece jen s pořízením miminka jsou nějaký náklady a i když 13 tisíc je slabá náplast, tak se hodí. to si za chvilku mimčo budou moci dovolit jen ti, co si na něj předtím našetří, když se kvůli pravděpodobně vyšším daním zdraží i jídlo atd.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Máš pravdu, pořídit si dítě je nákladná záležitost, proto se do druhého dítěte pustím teprve ve chvíli, kdy si našetříme dost peněz, abysme se mohli spolehnout na to, že to zvládneme i bez státu, tedy bez dávek. Porodný jsou peníze, které potěší a které svým způsobem zvyšují porodnost, ale v době, kdy státní dluh neustále roste, je to jen zbytečné vyhazování státních peněz.

teeeda to jsem vůbec neslyšela. Zatím bych byla v klidu. Politici jsou kre.... akorát dělají paniku. do zrušení je daleko. Njn vrazily prachy na předvolební kampaně a hledají kde strouhnout. muj nazor je ze ikdyby to navrhli tak to neprojde

In reply to by monika.diblik

já bych tomu i věřila,Budou brát, kde se dá. A paniku si momentálně děláme sami, Mluvili akorát o tom, co která strana chce zavest a zrušit, no a hned je panika, Já bych fakt neplašila, dyť Klaus čeká, a přemýšlí, koho udělat premierem.

In reply to by Karluša

jsem v klídku vždyt teprve volby skončili a oni se musí domluvit vubec mezi sebou. Jo budou brát kde se dá ale taky by mohli začít u sebe. Akorát tak vyvolají možné stavky a já nevím co. To je to samé jak sebrali materskou a ted jí vracejí. jednou seberou pak vracejí a pořád dokola.At pacholci prodají své audiny a pod na co mají statné dotace a jezdí MHD každej ve vladě má svého šiféra apod. A nám chcou brát. At se podívají do svej řad a pak at vyskakuji. Baráky za stamiliony slušky uklízečky atdat se všeho vzdají

já nevím , ale tady všichni vždycky blázní ještě než se něco děje, No, já teda nevím, volby skončili v sobotu, prezident ještě nejmenoval budoucího premiéra a tady už se ruří porodný., No nevím teda, ale fakt klid, jo. Až se sestaví vláda, tak teprve tehdy budou jednat o zákonecdh a změnách. To všechno může travat ještě hodně dlouho.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka