operace

24.04.2010

Ahoj holky, už jsem dlouho nic nenapsala, nemám na to moc času, ale teď ve mě hlodá takovej malej červík. Jednak se trošku potřebuju vypsat a také se chci zeptat jestli některá z Vás má s tímto zkušenosti a jaké. S malým 22 měsíců zítra nastupuji do nemocnice, budou mu operovat vodní a pupeční kýlu dohromady. Jsem z toho nějaká špatná, vím že je to rutiní zákrok, ale obavy ve mně jsou, už dva dny mám náladu na bodu mrazu :€\€: no a samozřejmě to přenáším na Honzíka. Nevíte některá z Vás jak to při takové operaci chodí? Předem děkuji za nějakou odpověď. Teď už si jen přeju aby to měl co nejdříve za sebou a byli jsme zase doma.

ahojik neboj to urco zvladnete,male deti to zvladaji podstatne lip nez dospeli,
ale neboj my uz na operaci byli a pujdem zase 13.5 taky na hydrokylu a triselnou kylu,a za asi pul roku pujdem zase
zkus si to nepripoustet a bude to ok,zamestnej se nejak treba na prochazkach s malym a
nebo treba udelej jarni uklid :s:
ja si to nejak nepripoustim,to bych se asi musela zblaznit
od 2h nesmi jist,rano ho vezmou,pripravi vrati a pak ti ho po operaci vrati,ale asi bude cely den ospaly a mrzuty a pokud bude vse ok tak pujdete dalsi den domu
aspon takove mam infa ja,snad sem te trochu uklidnila
:a:

já jsem byla s malým na operaci tříselné kýly, když mu byly 2 měsíce. Byla jsem z toho na nervy a dokonce jsem z toho dostala i teplotu, ale malej byl úplně v pohodě :s: Nastoupili jsme do nemocnice v úterý, ve středu ho operovali a v pátek jsme šli domů. Jizva se mu krásně zahojila a dneska už skoro ani není vidět. Myslím, že se vůbec nemusíš ničeho bát, ikdyž vím co těď asi prožíváš. Ty dětičky to snášejí líp, než my maminky :) Tak držím palce a pak napiš jaké to bylo :a:

Ahojky,tak nám před dvěma dny objevili vodní kýlu ve varlátku,zatím to viděl dětský chirurg na poliklinice a ten říkal taky na operaci.. Uvidíme,co nám řeknou ve špitále. Budu moc držet palce a jestli tě můžu poprosit,mohla bys mi napsat,jak to probíhalo? Co nás čeká? Do jaký nemocnice nastupujete! určitě bude všechno ok a brzo půjdete domů,nám říkali tak 4 dny.. Taky mám obavy,nám jsou dva měsíce :(

In reply to by Fionka

a to vás ženou na operaci tak brzy? My jsme jí měli od malička pak se mu vstřebala a asi v 1 roce se mu zpátky vrátila až teprve po té jsme byli hlídaní po půl roce kontrola a před čtrnácti dny nám doktorka z chirurgie takovým klidným hlasem řekla - tak maminko to už se asi nevstřebá tak to říznem co? no a já jen mlčky pokyvovala :) pupeční se nám udělala až v roce a půl a teď mám ještě podezření že se mu udělala i tříselná ale to jim hned zítra řeknu ať mi řeknou jestli ano nebo ne. Ale určitě dám vědět jak to probíhalo.

Ahoj, je normální, že se strachuješ, ale ti malí bobánci to snášejí líp než dospělý člověk. Mohu posoudit dle naší zkušenosti. Na začátku března jsme byli na operaci ...Stázinka měla 11 měsíců. Rostla ji cysta u obočí levého očička a odstranili ji to v celkové narkoze. Sice to asi není takový zásah do organismu jako u tvojeho bobánka. Stázinka to zvládla na výbornou, byli jsme u ní hned jak se začala probouzet a když jsem ji viděla jak spinká, tak mi jí bylo tak líto, ale po té co se probudila, byla hned aktivní, mohli jsme ji dát džusík a pak mlíčko a za hoďku jsme jeli domů.
Vás asi hned nepustí, ale Honzík to určitě zvládne. Určo bych se v nemocnici před zákrokem na všechno vyptala a také po zákroku. Držíme vám pěstičky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka