33.tt

13.04.2010

Ahoj holky,
tak dnes jsme začli 33.tt...musim říct,že cítím stále víc pohyby a nejde si jich nevšimnout...začínám být dost unavená a podrážděná,taky bulim..moje nálada se pěkně houpe..Konečně jsem dnes zapaltila vajíčko..dobrej kup přes aukro za 400,-Kč i s poštovným a je opravdu výborný a hlavně jako nový.Má ho kamarádka a nemůže si ho vynachválit.
No,jinak už bych nejradši rodila,ale začínám mít bobky :) a do toho se začínám strašně bát,že se stane něco malýmu..nevim proč..poslední dobou se mi zdaj fakt hnusný sny,budim se celá spocená..brrr..vždycky mrknu do snáře,abych se alespoň uklidnila,že to nic neznamená.Jinak jsem teď přišla z práce a vyfotila bříško,tak přikládam foto a ještě sebe a přítele :)) abyste taky vlastn viděli,jak vypadám :D
No...a co vy?jste někdo z Pardubického kraje?Já jsem z Hlinska..jen jestli někdo náhodou nejedete rodit do Chrudimi :)
Já mám termín 28.5. a 8.6.
Tak hezký zbytek dne,maminy pusinky mimískům,čekatelky pohlazení pupíčkům a snažilkám brzy dvě // :))
strašně to utíká :))

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojda,já sem sice z pardubického kraje,ale rodit budu v Pardubicích,mám to blíz a hlavně tam od začátku chodím do rizikový poradny.-)
Taky mám ted hrozný nálady,jsem protivná,brečím,vztekám se a vše vidím černě!Uz mě je 37 roku a budu rodit po 12,5 letech a prijde mě to horší nez tenkrát,to nebyl internet,tak sem o zádných problémech a rizikách v těhotenství moc nevěděla,ted je toho plná televize,furt nějaký hruzy ve filmech,tak trochu stresuji:-)
V Hlinsku,to trochu znám:-)asi pred šesti lety,jsem tam měla takový kratkodobý techtle:-)))
Divím se ze chodíš do práce,já sem to vzdala hned na začátku.-)Taky sem uz z toho pěkně zlenivěla,to mě bude bolet celej člověk,az mě ta holčička zaměstná.-)

ahojky moc hezkýfotky jsem ve stejném t´dnu a ty hnusácký sny mam taky........a stach o malou čím dál větší:-( moje nálady jsou taky k smíchu:-D.............................ty chodíš ještě do práce??? :jawdrop:

In reply to by sonaa

Jo jo chodím..chci chodit co nejdýl..dělám jen 4 hodiny,ale i tak mě už vyháněj,že prý mě za 14 dní už nechtěj vidět..Moje mamka je současně moje nadřízená :)) jinak mě nevznikl nárok na mateřskou dovolenou,takže budu pobírat jen rodičovský příspěvek...takže každá koruna dobrá.
Už takhle mám co dělat,abych vyšla..ještě že mám pjacovitýho přítelíčka..hihi :)
Jj Ty sny,ani na to nechci myslet,je to děs...a Ty nechodíš do práce?Odkud jsi?

In reply to by DomcaaB

týýý jo tak to já bych se do práce už nedokopala :s: pškně jsem zlenivěla,já jsem doma hned od začátku těhu kdy jsem se to dověděla-asi ve 4 měsíci........ :k: jsem zdravotní sestra a fakt to nešlo chodit na dvanáctky a taky jsem se bála,že tam něco chytnu............... :( takže teď na ně ještě marodim..........na peníze si zatím stěžovat nemužu,ale znáš to ://: mohlo by bejt líp............no obdivuju tě....já jsem líná a mám co dělat abych se vubec zvedla na záchod :s: :s: umeju nádobí a pak jsem pulo dne vyřízená............. :s: :s: teď se mi začla ukládat voda v těle-hnus.........takže za 1 den mam o 3 kila víc :r: jinak jsem z Nových Hradu...to asi neznáš :s: taková řiťka :s: a ty??kolik už si nabrala???

In reply to by sonaa

Hehe,já jsem taky líná :)) ale doma mě to taky nebaví...teď už tu sedim dobrou hodinu a chce se mi na záchod a taky ne a ne se zvednout..zachvíli příjde mužíček z práce,tak ho ještě pošlu na nákup,ten bude mít radost :)
No,tak jako zdrav.sestra se Ti nedivim,to bych se tak bála,abych něco nechytla...No já jsem od poslední poradny..30.3. nabrala 8,5 kg a od té doby jsem se nevážila..vždycky počkám až k dr. protože naše váha váží blbě a mě je to stejně tak nějak fuk :)
jinak jsem z Hlinska,taky taková prdel světa.A co se týče tý vody,tak se mi taky zadržuje,ale co naděláš,to je holt asi osud těhulek :D

hezké fotečky a hezký pupík , úplně Tvé pocity chápu , chce to ale hlavně klid a uvidíš že vše dobře dopadne , taky se mi ty sny zdáli , já jsem ještě 5. března byla taky ve 33 týdnu a 6tého se mi narodil náš Míša teď už mu je měsíc a něco a od 1. dubna ho máme konečně doma , byl v inkubátoru a trochu mi jej dopékaly :-) hlavně se nestresuj a buď v klidu všechno dobře dopadne , přeji hodně zdravíčka .

In reply to by Hanysek

Já jsem v klidu,jen už mě to nebaví :)) A sny,hrůza...Tak gratuluji k miminku a pořádně si ho užívej :)
Já si příští týden snad půjdu koupit ten čaj z maliníku...ale ráno jsem měla takový bolesti,že jsem myslela,že nevtsanu z postele :))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka