JAK POZNÁM, ŽE MINITOR DECHU JE FUNKČNÍ ????????

08.04.2010

Chci vás moc požádat o radu. Koupila jsem si monitor dechu z druhé ruky. Zapla jsem ho a kontrolka svítila zeleně. Na radu jsem přiložila ruku a po chvilce jsem ji dala pryč. Čekala jsem zda-li monitor zpustí alarm a ono nic :\\: . Co mám dělat ? :€\€: . Přece to nenechám být, když jsem za něj dala tolik peněz !!!!!!!!! Máte s ním zkušenost ?
Moc vám děkuji za vaše rady :a:

hlavne mej poradne baterky(alkalicke nove)
normalne nachystej si ho do postylky,pod matraci,poloz na nej ruku a zapni,po nejake chvili dej ruku pryc a odstup od postylky a nedotykej se ji a do 20vterin musi zacit piskat,jestli ne tak je to spatne
a taky nepises jaky mas monitor,zadny neosuzuji
ale byla jsem pritomna v nemocnici kdyz kolegyne vytahla dite z postylky k obedu a maly mel snezenou skoro celou polivku nez to zacalo piskat :a:

In reply to by martina2105

Já jsem to dělala špatně, ale díky vašich rad jsem to zvládla a monitor funguje tak jak má. A povím ti to je, ale hučák, když to začne pořádně :-)) ...Díky moc pa.

Holky zadařilo se. Moc vám děkuji za rychlé rady. Začínala jsem se bát, že je to nějaké vadné, ale po dvaceti vteřinách to začalo pípat a pak během chvilky to byl takový hukot, že jsem to musela vypnou u těch kontrolek :-).
Tak jsem ráda :\x: :\x: :a:

tak co funguje? my kupovali novej a taky jsem to zkoušela a musela jsem ho dát na stůl a nechat ho tam zapnutej a odstoupit aby se stolu nic dodotýkalo, asi po 20 vteřinách to píplo, hned pak to začalo pípat víc a asi za 5 vteřin takovej mazec pískot, že jestli se to někdy aktivuje v noci tak ten alarm probudí celé sídliště,.. a navíc to nešlo vypnout teda aspoň nevím jak.. tak jsem to musela vypnout jako off.. :s: :s:

Dani uz jsem ti psala presne jak pise tady Janinka musis ho nechat volne lezet a nebyt treba vedle nej pac to stale muze snimat tebe....

ahojky, takhle jsem to zkoušela taky a je to blbost, musís tu podložku nechat zapnutou a dat ji nekam dost od tebe....kdyz ji das treba vedle sebe na sedačku, tak ono to senzorujete tebe na sedačce, dej si ji treba do postýlky, zapni a ustup alespon o 3 kroky:)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka