Poradna 32tt

02.04.2010

Hezký den všem :-),
dneska jsem byla u doktora v poradně a vzala jsem sebou i přítele aby se podíval na macíka.:-)Váhu má orientačně 1500 g prý je to trošku více tak nevím :#o: , je hlavičkou dolů a moc tam sebou mlel, bylo to krásné.Jinak mám slabší krevní obraz a hlavně železo , tak mi ho předepsal. Asi proto jsem furt unavená. No s váhou je to horší , za měsíc mám 3 kila nahoře a celkově to dělá 13 kilo!!!! :€z€: Za chvíli ze mě bude soudek :s: .
Tak se všechny mějte krásně a krásné velikonoce všem :€s€:

Ahojky, my jsme ve 33+3 a v úterý jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá jakou váhu zjistí nám, ale jinak si myslim, že 1,5kg neni vůbec hodně, toho bych se nebála. Když jsem byla u Dr v 29+3, tak jsem byli hlavičkou nahoru, ale mysli, že teď už se otočil, řádi mi v bříšku jak divej :D
A neboj s tou váhou... to vyběháme kolem mimíska, i když už teď si připadám jak velryba :(
Tak ti přeju hezký svátky, užij si je a ať se hezky ťehuklovatí :C]]:

S váhou si nic nedělej , hlavně že mrnousek je v pořádku. Ta váha. Já byla na kontrole v 30+2 a mimísek prý vážil 1,76kg. Tak nevim jak berou ty váhy. Tak at hezky roste :-)

Ahoj,
ta váha miminka 1500 g ve 32. týdnu je podle mě úplně normální, spíš bych řekla, že menší, tak se neboj, že budeš mít obříka :-).
Když jsem byla těhotná poprvé, tak Honzík vážil ve 29+0 tt. už 1400 g a ve 32+3 tt. už měl 2150 g. To jsem si říkala, jakého porodím obříka a nakonec měl úplně normální váhu 3450 g a 50 cm.
Teď jsem na začátku 33. týdne a v poradně na konci 30. týdne mi mimčo vážilo jen 1155 g, takže to teď vypadá, že budeme mít naopak mrňouska :-). Ale co, hlavně, že je v pořádku.
V poradně 7. 4. se taky dozvím výsledky krevního obrazu, tak uvidíme, zda taky budu muset brát železo. V prvním těhotenství jsem ho taky musela ke konci brát.
A s váhou se vůbec netrap, 13 kg není tak moc. Já už mám nahoře 14 kg a pořád to leze nahoru, aniž bych se nějak přejídala, takže asi spíš začínám zadržovat tekutiny. Neboj, po porodu to všechno hezky shodíme kojením a běháním kolem miminka (a já navíc ještě běháním kolem 25ti měsíčního batolete :-)).
Je super, že už máš mimčo hlavičkou dolů - já jsem ho měla naposledy v příčné poloze a ještě dost nízko placentu, tak uvidíme, jak na tom budeme tentokrát (doufám, že lépe).
Tak se opatruj, pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

gratuluju k dobrym zpravam :) Vaha mimiska mi prijde normalni dle toho co jsem tak slysela kolem,cetla atd.a +-deko neni tak dulezite.Zelezo se nahradi a preju at zmizi ta vecna unava.Me o zeleze nikdy Dr.nic nerikal,ale unavena jsem stejne porad,ze si rikam zda se nespletl :) :a:

Ahojky,
my jsme taky 32. týden, ale podle UTZ jsme 33. A orientační váhu máme 1810g!!! nemyslím si, že by 1500g bylo moc... doktor říkal, že ten náš prcek bude pěknej cvalík :s:
Z váhy si nic nedělej, my máme necelých 12kg nahoru, po porodu to půjde dolů :a:

Tak už jste hlavinkou dole,to je dobře,mě ta váha připadá normální a utz se ve váze hooodně klamou,já bych se tím nezabávala ;) pohlad si :€O:

ahojky teda mě příde že ta váha není moc...mě dnes dr říkal že máme snad o sto bo více gramu než ty a to sjem teprv 30tt.Z váhy si tak nic nedělej mám nahoře 12kg taky si říkám hrůza ale myslím že do těch 15kg je to pořád v normě!Tak se držte!

Ahoj zrzlicku,tak to je super,že už máte prcka hlavičkou dolů,teď už se nemusíš ničeho bát ;) !
Jinak já jsem začínala na 58kg,dneska mám 75,5kg a měřim 172cm,takže taky už nic moc :€}€: !-bříško nemám skoro žádný,jde mi všechno do boků,zadku a prsou,což je pak horší na shazování :€\€: !
S tou váhou mimča,tak my jsme měli ve 30tt - 1730g ( http://www.mojetehotenstvi.cz/3d-utz-deniska-novinky ), v úterý jdu do poradny,tak jsem zvědavá kolik budeme mít! Tady si to můžeš porovnávat : http://www.maminkam.cz/tabulka-velikosti-plodu-v-tehotenstvi-tyden-po-t… ,ale UTZ to nikdy nezváží přesně,je to jen orientační!

Tak si užívej svátky :€s€: ,pa Petra!

In reply to by mimilinko

Myslíš, že už v te poloze zůstane???? Nebo bude mít ještě párty v břiše :\x: Bud v klidečku, prsa mám jak vozy fakt :///: , a i zadek se mi zvětšil, ale to mi neva protože jsem ho předtím měla maličky :s: . Já doufám, že to všechno dáme po porodu dolů , tak si pohlaď břuško , už se nám to blíží ke konci :-)

In reply to by zrzlicek

Měli by,jakmile už jsou po 30tt hlavičkou dolů,tak se z 99% nahoru neotočí! Jediný co vím od kamarádek,tak si nesmíš svítit baterkou na břiško :),to by ho pak mohlo donutit k akrobatickým kouskům a mohl by se otočit :)! Držím palce ať tě takhle už zůstane,pa!

Ahoj, tak já taky myslím, že s tou váhou to není tak horké. Já jsem byla na ultrazvuku před dvěma týdny, byla jsem 31+2 a prcek měl odhad váhy 2117g, takže neboj, ten váš není žádný cvalda ;) Váha určitě půjde po porodu dolů! Taky hezké Velikonoce!

Ahojky, vubec se neboj, ze bys mela macika :dance: me na poradne tento tyden v 30+5tt orientacne odhald 2 kila a to vypocitaval 3x. to je pak cvalik :///: a ty kila mam taky tak, ja pribrala 3 kila za 3 tydny ://: jinak parada, ze je u vas vse v poradku. opatrujte se jeste nejaky ten tyden :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky