Další ležák :-(

01.04.2010

Ach jo, už nadpis napovídá, jak dnes dopadla poradna po měsíci :(
Jsem dnes 24+6 a mám CS 2. Čípek se prý dost zkrátil, bohužel jsem se zapomněla zeptat na kolik, ale možná je lepší nevědět a taky změkl. A to jsem si myslela, že jsem v poho. Jo, občas mě píchlo v podbřišku nebo zatahalo, ale to mi přišlo normální. Budu brát magnesium 2-2-2, ležet a ležet a za 14 dní kontrola. Jestli to nezabere tak do nemocncice. Prý jakmile se mi nebude něco zdát, tak taky hned jet do nemocnice. Prý lepší zbytečně než pozdě. Přeci prý nechci předčasně porodit. No to opravdu nechci :r:
A to to nejdřív nevypadalo tak hrozně, ale poprosila jsem dr., jestli by Marečka zvážil, tak že prý že jsem to já, tak jo. A že má zhruba 750-780g, tak jsem se zhrozila, že tolik. No a najednou vzal vnitřní utz a já věděla, že je zle, začal se mračit a že ten čípek je opravdu špatný :( Ptal se, jestli nemám kontrakce. No asi ne. Pak mi sestřička řekla, že můžou být i skryté. To je teda fakt super.
Jsem z toho celá přešlá. Jo a jako vysvětlení toho mýho stavu jsou ty loňské revize a operace. Takže jsem s tím měla vlastně počítat.
Sestřička mě pak uklidňovala, že je to jen prevence to ležení a že ona ležela celé těhu. Ale stejně mě to neuklidnilo.
Dneska ráno jsem vstávala ve 4:30 hod. Pak vyzvednout manžela z noční, páč mu ti :€[€: nedali volno. A pak nejdřív do laborky na test na cukrovku. To bylo v pohodě. Nejhorší bylo to sezení tam. Všechno mě bolelo. To mě teď tak napadlo, jak jsem tam seděla, tak mě docela braly křeče do bříška, ale přišlo mi, že to jsou spíš větry :P Mohly to být ty kontrakce?
Teď už ležím na gauči. Občas na zádech s podepřenou pánví nebo na boku. Hlavně prý mám ležet rovně a nesedět a nikam nechodit. Dr. mi stav mýho čípku ukázal i na obrázku a vše popsal. Byl opět skvělý. Byla jsem u něj tak dlouho. Chudáci ženský v ordinaci.
Takže všem přeji klid, žádné problémy a mějte se moc hezky. Já jsem fakt, jak kdyby mě přejel tank.
Jo a Mareček nakonec tolik neváží, prý je to míň. Uff a je hlavičkou dolů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka