VÁHA PO PORODU

18.03.2010

Milé včelky, ať nám to jde lépe dolů a do léta nás křidélka udrží, je tu anketka, kde můžete zapisovat svou váhu v TP a nyní.

Holky, jsem tak nadšená, už jsem s váhou na 62kg, to jsem neměla ani v 18letech :qu: Moc vám všem přeju, aby se vám taky dařilo, mamina se pak hned cítí jak samice k pomi... :s: :s:

Holky to cvičení má opravdu něco do sebe. Dneska jsem zase najela kolem 6km s károu a i to dost pomáhá. Upravěná strava......no jen tak dál. Prostě já ty kalhoty zapnu aniž by mi řezaly barumku co mám po porodu :€):

ehmm, tak já taky aktualizuji, ikdyž nevím, esli to má cenu - pač mě zas ukamenujete :ww: .
Před těhu 46kg
V den porodu 59kg
Nyní opět 46kg
jen doufám, že nepůjdu dolů, to bych nerada. Nebylo by to hecký a už bych asi nebyla vůbec vidět.

Že by svítalo na lepší časy??
původěn: 82kg
porod: 101kg
teď: 89kg

Asi to ale bude tím, že jsem omezila množství jídla, vyloučila sladké a denně 15minut cvičím na prdel a boky. Ale i tak 2kg dole za 10dní (to je super!!! ).

In reply to by evitka

nabrala jsem 19kg (což si myslím, že je ještě v míře) za těhotenství. No a při výšce 176cm musím vážit o něco víc než takové mušky jako jste vy :-)
V porodce jsem nechala 9kg a na zbytku pracuju :-)

Řekněte mi, jak mám shodit, když mi chlupatec udělal tři rohlíky se šunkou a sýrem a bylo to moc dobré a já to sežrala všecko a pod nima byla schovaná nugeta - tu jsem odnesla do kuchyně, ale pak mi tu přinesl horalku, tu jsem odnesla, ale je tu zas. Nějaká věrná horalka... ji sežeru. přísahám už to nevydržím :§)

Tak při těhu jsem nabrala 25kg a ještě 8 musím dát dolů.
začínala jsem na 75 a v porodnici měla rovný metrák........ještě, že jsem nešla přes les ještě by si mě honáci spletli s pra... a šupli mě. :s:
Teď jsem na 83, cvičím dvakrát týdně pilates a denně chodím s károu 8 km. Teď mám, Ale Rozárku nějakou nemocnou tak jsem doma a léčíme se v teploučku. 2 den :h:
Počítám, že do léta jsem na původní váze :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ty kráso.. Hezky pěkně.. Jak to děláš? Já mám nahoře pořád ještě šest kilo :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a kdy si chceš pořídit druhé?já jen abych ještě byla zachovalá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jako kamarádko...za 15let mi bude 40let :00: to se bude rodit v lese a nebo si za porod u nich řeknou 30tisíc a za tatínka u porodu 50tisíc :|€|: a na porodný a mateřskou rovnou zapomen že ti daj :€m: takže šup :*O*: dokud aspon něco dávaj :€):

Takže před porodem jsem měla 76 kg, v těhotenství jsem se dobrala až 91 kg no a po porodu mám zpět svých 76 kg. Ale ráda bych ještě šla s váhou dolů, jelikož jsem před těhu krapet přibrala. no a chtělo by to zpevnit břicho, mám tam špek :sick: Na cvičení zatím nějak nemám čas, chjo :O Tak snad to časem půjde pryč.

Ahoj hokly takže před těhu 65 kg v těhu 75 kg po porodu 65 kg ale potřebovala bych spevnit břicho a cvičit se mi fakt nechce POMOC :) mám teď lítání okolo toho staršího co mám mononukleozu a do toho včelík a domácnost takže když si najdu chvilku na oddych tak se cvičit nedokopu :(

Holky, já vás potěším... Já po porodu už zhubla na svoji váhu, ale teď zase jdou kilča nahoru. Jsem si zvykla jezdit s kočárkem kolem obchoďáku nebo cukrárny :r: Postava docela ujde, ale ten pupek je jak nafukovací. A mě se nechce cvičit :€z€:

Před těhotenstvím 65kg, před porodem 72kg. Po porodu 65kg a nyní, co jedu jak dráha :///: 63kg. To jsem měla naposled ve 20letech, tak jsem z toho :C]]: :qu: :\x: Přeju to vám všem maminám. No ale sexem to není :///: , jsem v šestinedělí.

Ahoj, tak se taky přidávám. Váha před těhotenstvím 87kg, před porodem 94kg, váha po šestinedělí 77kg. :s:

In reply to by matabaja

holky, to nechápu. Jak se vám to povedlo? Já teď končím šestinedělí (v sobotu) a mám pořád 5kg nahoře. A vy už jste v mínusu!!! To jsem zase otrávená a závidim vám...

In reply to by honey82

Ani nevím, cpu se jako nezavřená, takže mám pocit, že jsem od porodu ještě přibrala, bohužel jsem se neměla kde zvážit, takže nevím, kolik jsem měla. Je ale pravda, že jsem hromadu let měla 70kg a pak najednou během měsíce jsem nabrala 15kg a už se jich nezbavila. Tak teď se to snad povede.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

co ten smajlík uplakanej!!! :€[€: . Máš už druhé děcko, tak ti ty kilča hold půjdou pomaleji dolů, ale půjdou ani se nenaděješ kočino a budeš jak twigi :\x: . Jen co začne i Marčelína běhat, tak se nezastavíš a tuky si sbalej kufre a odtáhnou nejmíň do Mexika. Až já budu po druhém dítěti, tak pak budem srovnávat :€m: .
Takže buď v poho a vyhlaš tukům válku :one:

In reply to by evitka

se divíš - tolik týdnů po porodu :one: . Ono tak ani nejde o kila shozená či pozůstalá, ale o rozložení tuků během těhu. Já mám navrch sice jen 2kg a i přesto, že už opět dopnu svoje xxs gatě, tak sem v nich napasovaná a nemůžu je etě nosit - nejvíc mi totiž nakynul zadek a stehna a to se schazuje blbě :|€|: .

tak před 56kg a před porodem 75kg a nyní 62kg ještě furt :r: chci se dostat na aspo 56kg ale ideál je mít 50kg to bycj ale nesměla tak :hu: a taky se trochu :*O*: :dance: no prostě nákej pohyb..nepřídu si tlustá jen mám trochu břicho větší zadek.včera sem si koupila sukni a dneska sem jí ukázala manžovi a on je náká široká ne?no tak to mě potěšil :€\€:

ták já před těhu 69kg
vtěhu na konci 82kg
a tedka mám 71kg není to tak hrozné ale do léta se chci dostat aspon spátky na svou puvodní váhu69kg tak uvidíme chce to cvičit.

Tak já před těhu 59, v termínu porodu 75 a teď 3 týdny po porodu 66, a k tomu pěkně špekatý břuch.

Váha před těhu 58kg, v den porodu 69kg a dnes dva a půl měsíce po porodu 58,5kg :///:
Ale asi jsou ty kila jinak poskládaný, protože mám na břichu špíček :s:

ahoj,před těhu 50,v TP 67 a ted 6 týdnů po 57...no jde to ztěžka,ještě 14 dní po porodu mě pouštěli sednout,asi že jsem těhule... :///:

Tak má váha před porodem 78kg :!k:
váha v těhu 95kg :00:
a teď 5týdnů (no skoro 6) mám 84kg :§)
A můžu říct, že břicho už neni tak vytahaný, ale nějak tam zůstává špek... Chtěla bych začít cvičit, ale čekám až po kontrole u dr (jsem po císaři a tak nevím, zda mohu a co můžu cvičit)...

no to jsem si teda naběhla, myslela jsem, jak budu excelovat a ono čumím jaký jste šikulky a ty kilečka jste snad vyčůraly ne???

před: 82kg
v TP: 101kg
nyní: 91kg

:-(

před těhotenstvím 59kg, v termínu porodu 71kg, nyní měsíc po porodu 62kg ... ale není to žádná sláva, břicho mám jak v pátém měsíci, nosím stahovací korzet, ale jsem myslela, že to pomůže dát to břicho dolů a ono mi přijde, že jenom ho stáhne na dobu, kdy ho mám, jinej efekt teda nevidím a nejsem si jistá, co vše můžu na to břicho po císaři cvičit...

Ehm.... zas někdo prudí s takovýma věcma :s:

V TP 80 (na váze u jiné dr 81 ale já teda budu říkat 80 ju :) ) a nyní, 5 týdnů a 1 den po porodu 68 kg. Buhehe! :(

cau helcoooo... ja pred 65 a ted 68... ty tri kila se me drzej jak kliste...ale je fakt ze dve tatranky ci pulka nutelly denne jsou ted v kurzu, takze se vlastne ani nedivim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky