Otoky a křeče

04.03.2010

Ahojky holky, tak nejprve chci gratulovat k již narozeným březňátkům a těm co to teprve čeká jako mě, tak jim přeji pohodový a rychlý porod...Já mám dnes přesně týden do porodu dle UZ a dva týdny dle poslední MS. Tak dva týdny nazpátek mi začaly natýkat nohy a postupně i ruce. Tento týden respektive poslední dva dny se to rapidně zhoršilo..mám je hodně nateklé nonstop i přes den a hodně to bolí a do toho jsem dnes v noci poprvé dostala příšernou křeč do lýtka, to jsem myslela že mi ta noha snad upadne. Máte s tím taky někdo problémy? A nemáte někdo zkušenost jestli to třeba není známka blížícího se porodu? V úterý na poslední poradně jsem měla zevní branku na prst..tak nevím , ale už bych šla hned rodit...Omlouvám se za dlouhý příspěvek a děkuji všem co vyslechli mé skuhrání...Mějte se krásně a březnátka šup šup ven:-)

Ahojky, tak já jsem "teprve" 36+4, ale otoky nohou mám už od 34t, ale u mě je to asi od křečovek, poslední dobou cítím i ruce a připadám si jako koule vody :00: . Dle mudr. je to normál, napíše mi vždycky Detralex na žíly a basta :-/) , koupila jsem si gel na nohy od Oriflame, docela příjemný a chladivý. Ted jsem si k tomu ještě objednala od nich koupel na nohy a podle toho jak mi ulevoval ten gel se na ni docela těším :s: . Tak pa, pohlaď bříško a ať se brzy klubete :///: a máte to bez problémů za sebou.

jako to že zadržuješ moc vody, já už vyzkoušela všechno možné, stáhout si ruce na noc obinadlem, jemně, ledovat, dolgit :-) dnes jsem si v zoufalství koupila koňskou mast forte a namazala si nohy a ruce.....to byla úleva :-) sice na chvilku ale byla takže já už mám svoji favoritku :-)
jinak je to fakt děsné ty otoky......piju i čaj z černého bezu abych se trošku odvodnila.

Ahoj Hani bohuzel ja to mam taky jak ty,uz 14dni me natykaji silene moc nohy a ruky a nic mi na to nepomaha ani je dat nahoru, ani studena voda a blizici porod nevim.. ale kez by :-) jsem 40tyden takze uz by to taky brala :-) A ty krece v lytku me zas chytaji do cele nohy kdyz se prekulim z jedne strany na druhou...a klidne si zaskuhrej jsme tu od toho aby jsme vyslechli a pomohli :-) jinak taky preji rychli a nejlepe bezbolestny porod :-p pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka