druhá svatba

04.03.2010

Dobré ránko všem,včera jsme s přítelem probírali naši budoucí svatbu, :\r/ chceme se vzít,zřejmě příští léto,ted s bříškem se mi do toho nechce,pro oba to bude už druhá svatba a tak nevíme co na sebe a tak.Chceme to jen ve čtyřech,my a svědci,žádní rodiče a příbuzný,to jsme si užili každý už minule.A tak jsem vás chtěla poprosit o radu,jak jste to třeba měly vy :+^*: :+^*: :+^*: Jana :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my to měli taky tak... pro mne to byla druhá svatba, pro manžela sice poprvé, ale udělali jsme to jen s dětmi (Gabčulka měla 14 měsíců, takže byla za družičku), se svědky a mou nejlepší kamarádkou, která po dobu obřadu hlídala malou, a přítelkyní od Tomova svědka, která nás fotila... fotky jsem si pak upravila doma sama, obřad byl malý, ale krásný, ve vedlejší dědině na zámečku, a pak jsme měli objednaný salonek v restauraci v Olomouci, kde jsme poseděli a měli oběd a pak další pohoštění, co si kdo vybral, asi do desíti hodin večer... malá to zládla suprově, všichni jsme byli spokojení a myslím, že je to na nás i vidět... a rodině jsme to oznámili až potom zároveň s fotografiemi, známým a kolegům z práce jsme poslali internetem prezentaci v Powerpointu...
http://www.mojetehotenstvi.cz/tak-je-za-mnou-uz-jsem-vdana-pani-0
Tady je pár fotiček... bílé šaty jsem neměla, koupila jsem si tyhle a využiju je pak i na plesy a další oslavy...

Ahoj, já sice měla první svatbu, ale manžel druhou a chtěli jsme taky jenom malou, vzali jsme se v pátek jen se svědkama, pak oběd taky ve čtyřech a hned jsme odjeli na náááádherný líbánkový víkend tady v čechách, v hotelu jsme měli novomanželské apartmá a romantický program. Šaty jsem si koupila společenské, abych je mohla použít i později. jsem sice z Prahy, ale nejvíc se mi líbil butik www.verino.cz a nedělalo mi problém jet do Brna a byla jsem moc spokojena. Měla jsem "stříbrno-bílé" šaty na raminka, po kolena a k tomu bílé sačko.

Ahojky, tak já se zrovna teď 27.3 budu vdávat podruhé, můj přítel poprvé a k tomu máme půlroční holčičku! S bříškem jsem se vdávat nechtěla a teď bych to brala, protože s malou to bude horor!! Moc si to nedovedu představit, ale pujdeme jen na obřad a na oběd a pak domů, ale i tak..... Snad by to bylo lepší, kdyby malá byla větší, ale přítel se nemůže dočkat.....já to totiž pořád odkládám! Šaty budu mít normálně bílé, všechno jako poprvé. Nechci přítele nějak omezovat, přeci to bude jeho první svatba! Mějte se pá

Ahojda ja se vdavala podruhe v roce 2007 a pro meho manzela to byla prvni svatba a i tak jsme se domluvili ze si ji udelame pekne doma . Mela jsem takove kremove saty a ve vlasech celenku. jinak obrad na urade ,obed v restauraci a pak domu a tam uz se jen slavilo. Rodice tam byli ale jinak kamaradi prisli az potom domu.

ahoj,no já si vzala zase bílé šaty,taky jsme vzali svetky,a rodiče kamarádi se přišli jen podívat na radnici,a poák mjsme meli na zahrade oslavu,pekli sme prase, kdo chtel přišel!jo a k fotakovi jsme taky jeli ,to musí být, ta památka!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka