krmě UM a pokroky u 4 mesíčního mimi...

02.03.2010

Ahojky maminy...
mám dotaz ohledně papaní miminek. Nám budou 9.3. 4 mesíce a dosud pil 180 ml sunaru. na krabici vzadu jsem četla že od 4 měsíce se zvyšuje dávka na 210 ml. Tak jsem je zkusila a vybubl to skoro na jeden zátah:-) kolik dáváte svým miminkův vy? Nevím, jestli to není moc. A jak často dáváte další lahvičku u 210 ml?Když jsme bumbali 18O, tak vydržel 4 hodiny a potom řev, dokud nedostal znovu (Vyjma noci, to je různé).
Další otázku mám ohledně pokroků vašich mimísků, co už umíte? My jsme se před pár dny smáli nahlas, záchvat jako blázen, myslela jsem že rosteču jako máslo:), na bok se mu ještě nechce, to se nám podařilo asi jen 3x, hlavičku už krásně drží a snaží se zvedat, když má podložená zádička polštářem:-)ale zatím si moc nebrouká, zžádné bababa,mememe a jiné slabiky ještě nepovídá, jediné co mu jde je grrrr a hůůů:-D
Tak se pochlubte, jak jste na tom vy? Dlouho jsem tu nebyla, tak si aspoň zase počtu a zjistím co je nového.....
Díky a pohladtě miminka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my budeme mít 12.3. 4. měsíce, pijeme Hami, pije 150 tak co 3-4 hodiny, na noc vypije 180 ml. Budí se 1x-2x za noc. Zatím mu ta dávka stačí, ale kdyby se ozýval dřív, tak bych mu jí navýšila. Jinak se taky nahlas smějeme, říkáme grrr. Přetočení na bok vůbec nehrozí. Můžu se zeptat jak dlouho Ti vydrží pást koníčky? U nás tak max. 5 minutek a pak se vzteká. Jinak, ale drží taky pěkně hlavičku, už krásně zvedá nožičky.

In reply to by pepana

5 minut, to jste dobrý...to Kubík podle toho čím ho upoutám a zabavím, ale řekla bych tak 2 minuty a je rudej jako rajče a vzteká se:-)...taky už zvedá nožičky. Jinak štípe jako blázen:-).....je úžasný sledovat ty pokroky....nyní se naučil prskat....dá si sliny mezi rtíky a prská a prská, že má za chvilku tričko úplně mokrý...:)

In reply to by elca274

S tím slintáním jsme na tom úplně stejně, ještě si dá ručičku do pusy a už mu to teče hihi. Byli jsme ted u MUDr. na poradně a říkala, že už by se měl pomaloučku zkoušet otáčet na bok. U nás je to jen že otočí jen nožičky, tak jsem zvědavá kdy to zvládneme.

Ahojky Eli,
přidej se k nám do seznámku kde se s holkama bavíme jak to jen je možné. Máme tam spustu novinek a pořádáme i srazy.

http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-rijnatek

Jinak nám bude včil 8.3. už 5 měsíců a jsme od porodu na nutrilonu a pijeme jen 90ml. Víc do Verči nedostanu, ale jsme už i na příkrmech. takže podle krabice se bohužel neřídíme. Přibývá hezky a tak nám dr. neříkal že bychom měli jíst víc. takže kupodivu pijeme minimum ale přibýváme o 106 :) Jukni k nám na drbárnu a pokud se zapojíš tak holky ti rády odpoví na dotazy. Tady je to takové ztracené a málokdo se sem podívá :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky