Hory a lyže

25.02.2010

Ahoj maminky! Vy, co lyžujete, kdy jste postavily prcky poprvý na prkýnka? :) My jedem příští tejden na prodlouženej víkend, tak jsem si domluvila, že půjčím ty první lyžičky s medvědem a zkusim na ně Davídka přidělat. :dance: Je mu 17 měsíců, tak je jasný, že na tom vydrží chvilku, ale jsem na něj zvědavá, jak se bude tvářit. :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

hele my jedeme na hory zítra-Vojtovi bude začátkem března 19 měs a beremem mu lyže-teď jel přítel do půjčovny půjčit přeskáče
zkusíme to-on stejně nebude chtít, protože ho to bude omezovat v pohybu, ale je tak, aby si zvykal
jen nejsou prý dobré ty plastové lyže na boty-říkali nám to v tom obchodu s lyžeme-že děti nemají pevnou nohu a snadno z toho vypadnou ato je potom na zlomení vazu-neívm, co je na tom pravdy, ale říkal to ten odborník na lyže

jo a my jedeme do Itálie a tam musí mít všechny děti povinně helmu, takže my se s ním stejně nevydáme na sjezdovku, bude ťapat někde u chaty :-)

In reply to by Kylli

ten má natrénováno z fotbalu! ;) Já vim, že jsou přeskáče bezpečnější, ale bude to opravdu jen šoupání kolem chalupy. Taky tam maj ten kobereček pro děti na vyvezení, to se mu bude líbit. Na bobech sedět nechce, chce se brodit sněhem a skáče tam po hlavě. Takže na ty tři minuty (víc mu nedávám :) ) Davídkovi ty plasťáky stačí. Dyť ten můj méďa se rozeběhne z kopce, ale nožky mu nestačí, tak je furt na tlamičce! Přece ho nepustim z kopečka ještě s lyžema! :s: Kam jedete do Itálie?

In reply to by skořice

je to asi 20 km od Švýcarských hranic
středisko se jmenuje Aprica - není to tak profláknuté středisko, takže to málokdo zná
bydlíme hned u sjedovky a hlavně to už s Vojtou máme z minulého roku natrénováno, takže to snad půjde
bereme mu boby a skoro stejně starou kamarádku, tak se snad děti trochu zabaví
už jen to počasí aby vyšlo :-)

můj manžel je instruktor lyžování a dřív jak ve třech letech říkal, že by děti na lyže neměly...ale je to spíš o rodičích, jestli si myslíš, že už je na to dost "šikovnej" tak ho na ně klidně postavte ;) ..ono jim to neublíži prcíkům, my jsme byli letos poprv s dcerkou a bylo to super, ale tý budou v květnu 4 roky...malýmu jsou 2 a ještě to nebylo ono ;)

In reply to by skořice

my to taky tak bereme
Vojta už od roka chodí, takže je v chůzi fakt stabilní, běhá, kope suprově do míče a už udrží rovnováhu i na odrážedlu
a nohy má svalnatý jak Sáblice :-)
takže to fyzicky zvládne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka