Sladká svačinka

12.02.2010

Ahoj holky,jelikož už i můj mladší kluk chce od všeho zkoušet,přemýšlela jsem,že bych upekla něco ve smyslu Brumíka,dělala to už některá z vás? Potřebovala bych inspiraci,přemýšlela jsem,že bych upekla obyčejný piškot,třeba mázla tvarohem s máslem a cukrem a přikryla zase piškotem,potom nakrála,akorát ty náplně,na ty hledám právě inspirace,pomůžete mi? :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslím,že s tím tvarohem to bude moc dobrý,já takhle dělám piškotové dorty,protože nemáme rádi máslové náplně.Nevím kolik je prckovi,ale jestli už je starší tak bych tam místo másla přidala do toho tvarohu zakysanou smetanu.A pokuď budeš chtít třeba krém čokoládový,tak k tomu přidej granko-je to super a mňamka :hu: :hu: Ach jo,škoda,že jsem na dietě :(

In reply to by kockral

No myslím,že cpát se sladkým zrovna nemusím :) Jím vše,co potřebuju,kojím,tak nemůžu moc drasticky,stejně toho nejsem příznivec.Už mám dole šest kilo od začátku roku,fakt docela dobrý,byla jsem jak :pig: :pig: Teď mám 63 kilo a 164 cm :) Už se začínám podobat člověku :)

In reply to by lucininenka

Ty jo,tak to bych se na nějakou dietu vyprdla,hele,já přibrala u prvního jen 11 kilo,do měsíce po císaři jsem vypadala,že to nemůže být ani moje dítě a u druhého šupa jak blázen,přibrala jsem 23 kilo a to jsem se nepřejídala,ani jsem neměla nic moc chutě a nemůžu to dát dolů,teda 19 kilo jsem dala do půl roku,ale zbytek se mně drží zuby nehty,já mám teď 170 cm a 65 kg,neřeším to,nikdy jsem nedržela žádné diety a stejně to šlo dolů a je to lepší než nějak hubnout najednou,protože mně se nikdy kila nevrátila. Ale teď jsem už na to rezignovala,přecejen mám už dva kluky,tak je to znát a hlavně na břichu. :(

In reply to by kockral

Ha ha,vážíš skoro stejně a máš o pět cenťáků víc :) Já nabrala v těhu jen šest kilo,ale pak za půl roku doma jsem se dokázala vyžrat o šest kilo :00: :00: Teď jsem na váze,když jsem šla z porodnice :) A pak,že kojením se hubne :00: :00:

In reply to by lucininenka

No jo,no,to jsou ty hormony,taky jsem při plném kojení neubírala,přišlo mi,že se mi ty špeky spíš ještě víc hromadí,přitom jsem neměla žádné chutě ani jsem se nepřejídala,prostě normálka,akorát jsem dodržovala jíst ještě později večer kvůli mlíka,což nejsem zvyklá,normoš jím tak do pěti a maximálně potom něco malého,leč hoooodně kalorického.

Jejda, jsem někde četla návod na bábovku, si to už přesně nepamatuju, ale normálně se udělá těsto(klidně ten piškot), dá se půlka do formy, na to kolem dokola nutela, nejlíp asi takový kolo, aby to nabylo úplně do krajů a pak zbytek těsta a upečeš.

In reply to by kockral

no, to nevím, jsem to ještě nezkoušela, ale zas je to aspoň dvoubarevný. Nebo mě taky napadlo, že by se to možná dalo upíct a pak to třeba tam pak jen namazat. Jinak my zatím jen jogurty, ovoce(jedem na Hippáckejch jednodruhovejch, nemůžem jablka,), občas banán, teď měl banánovej sunar. Chleba s máslem nebo sýrem, to už jsem taky zkoušela, zkusila jsem lučinu, ale ta mu nejela. Taky jsem přemýšlela, že bych zkusila marmeládu(mám jich doma plno a holka je nejí), no a chtěla bych mu uvařit pudink, tak až se dostanu do obchodu pro to tekutý kojenecký mlíko, tak se do toho pustím, Jinak taky nevím, je to pořád dokola.

In reply to by Karluša

No jo,vy jste vlastně květnoví!!! Vůbec jsem si to neuvědomila! My už máme rok,tak už právě zkouším vše,Kubík má strašně rád jogurt s ovocem (banán,mandarinka,sušenky),rohlík mi jí k mlíku ke snídani,tak mu ho nechci cpát i na druhou svačinku,dopoledne bych chtěla zachovat nějaké to ovoce a odpoledne právě něco takového,ať ho taky už pomalu zvykám,že nebudou jen mističky atd.,protože jsem zjistila,že pokud on nemá jídlo ve své misce,tak ho nechce a trvá to,než ho překecám. Právě,že je to pořád dokola,tak chci zkusit něco nového,starší mi nechtěl nic,ale Kubu je tě6ko uživit a předražené Brumíky apod. se mi nechce kupovat.

In reply to by kockral

no, my máme ještě chvilku čásku. ale taky jsem vyčetla, že (a to bych už mohla i já dát) lze dát cormflaky s mlíkem(s um)Teď došla Bára ze školky s buchtou, co jí moc chutnala, tak to byl taky nějaký piškot, či co, ale jak se do ní strouhá mrkev, a to je teda co říct, naše Bára si dost vybírá

In reply to by Karluša

No,já jsem taky moc nespěchala,začala jsem dávat takové věci až tak před rokem. Buchta s mrkví,jo? Tak to se mrknu na receptík,takovou jsem ještě ani nepekla. Přemýšlela jsem i nad koláčema,ale to je zajímavé,že koláč malý nechce,spíš takový nějaký piškot,to mu fičí.

In reply to by kockral

Tak naše Bára jede loupáčky, vánočku, koblih bez náplně, občas bábovku, ale nějaká bublanina nebo buchty s náplní, to moc nemusí. Ale ona je tak nějak obecně na sladký celkem málo, sladký obědy nejí, palačinky max. s nutelou. sem tam čokoládu a miluje želé. Jinak je masová a šunková. Jo a teď mě napadly vafle, teda jestli je máš na čem dělat, ty jsou taky moc dobrý a stačí je jen třeba posypat skořícovým cukrem a k tomu třeba jogurtový mlíko. Mnam, taky bych si dala.

In reply to by Karluša

Jééé,tak vaflovač mi ještě schází v mém kuchařském náčiní a abych řekla pravdu,tak jsem je nikdy nedělala,vím,že je to jednoduché,ale vaflovač nemám,mám jen toustovač,to je jediné tomu podobné. My jsme zase rodina hodně buchtová,na sladké. Jo a želé,to u nás taky fičí maximálně! :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky