Prosím poraďte

26.01.2010

Holky prosím Vás už týden mě trápí docela silné bolesti hrudní kosti a žeber, hlavně když ležím na boku nebo sedím.Když se snažím ležet na zádech tak to dlouho nevydržím a horší je, že se začínají přidávat i bolesti kyčlí a to opět hlavně při ležení na boku.Nemáte někdo nějakou radu.Papkám magnézko a B-komplex, polštář mezi kolena už jsem taky zkoušela.Jsem zoufalá.

Ještě mě napadlo. Na noc jsem si za záda dávala polštář nebo deku, o kterou jsem se opřela. Takže jsem ležela našikmo. Abych odlehčila kyčle. Jako když si lehneš na gauči přes roh (na sedák a opřeš se o opěradlo). Snad chápeš jak to myslím. To mi také hodně pomáhalo. pá Renáta a Viktorka pá Renáta a Viktorka

Ještě mě napadlo. Na noc jsem si za záda dávala polštář nebo deku, o kterou jsem se opřela. Takže jsem ležela našikmo. Abych odlehčila kyčle. Jako když si lehneš na gauči přes roh (na sedák a opřeš se o opěradlo). Snad chápeš jak to myslím. To mi také hodně pomáhalo. pá Renáta a Viktorka

ahoj, já jsem to v těhu zažívala také. Kyčle už od 15. tt. Trpím na ně od mala. Jediné co mi pomohlo, tak bylo chodit cvičit nebo si kup míč a cvič doma. Pokud teda nemáš rizikáč. A ohledně té bolesti hrudní kosti a žeber. Mě to dělala malá. Byla v 30.tt už otočená a kopala. Pomáhalo mi sedět naprosto rovně. A hlavně čerství vzduch. Jakmile bylo trochu teplo a vydejchaný vzduch, tak mi bylo také blbě a nemohla jsem moc dýchat. pá Renáta a Viktorka

In reply to by reni.l

Holky děkuji za rady, já stále chodím do práce, učím, a pohybu mám také dost.Máme rertrievra a 3x denně s ním jsem na procházce.Míč mám doma tak to zkusím.No snad se to zlepší, ani moc nepřibírám, zatím 8,5 kg tak se uvidí jestli se to uklidní.Vím, že to k tomu patří ale jsou to nepříjemné bolesti, na které člověk není zvyklý, ale zase si jinak nemůžu stěžovat.Tak hezké těhulkování:-)

In reply to by Jamajka

Ahojky...tak koukám, že jsme na tom stejně...taky jsem v 27.týdnu, přibrala jsem osm kilo a taky pořád chodím do práce...no a s tou bolestí žeber mi ani nemluv..k tomu mám docela potíže se někdy nadechnout, takže na zádech vůbec ležet nemůžu...jediný co mi zabírá je častějc měnit polohu, hodně pít a když sedím tak jen vzpřímeně, nejlíp se neopírat....kdy nastupuješ na MD?

In reply to by Jamajka

Jsem terénní sociální pracovnice na úřadě....zatím to jde, ale každodenní ježdění a jednání s lidma už mě začíná nějak unavovat a přestávám trochu zvládat...já mám zatím nástup 18.března....a co ty děláš?

In reply to by Margee

Ne to vůbec, dá se říci že jsem nevolnosti měla jen první 3 měsíce, to mi pachy a jídlo vadilo, ale teď už ne.Řekla bych,že když celej den chodím tam mi to vadí míň, než když sedím.Jsem sice trochu unavená ale dá se to zvládnout.

Ahoj s tímto zkušenost nemámm. Řekla bych ale že ty žebra a hrudní kost je díky tomu že miminko tlačí nahoru. ...ále jestli je to už týden tak bych si zašla k dr.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky