kočárek hartan

19.01.2010

ahojky...

nějak jsem se zakoukala do kočárku hartan topline x.. ale bohužel jsem ho v reálu ještě neviděla.. máte s ním někdo prosím jakoukoli zkušenost nebo byste věděli kde by byl k vidění - nejlépe na jižní moravě?..

děkuji za každou reakci..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, ja tedy nemam Hartan Topline, ale Hartan Racer S, je trochu vetsi a robustnejsi. Nedam na nej dopustit, jezdi se nam s nim skvele, je vysoce kvalitni a o tom, ze nekdo rika, ze je Hartan tezky budu diskutovat - ram maji kocarky od Hartanu z aluminia, coz je celkem lehky material, takze je urcite lehci nez kdejaky jiny sportak.
V porovnani s Topline je ten nas urcite o neco tezsi.
Pokud chces videt hodne velky vyber kocarku - a urcite i Topline, sice nevim, kde na jizni Morave, ale kdyz si udelas vylet do Vidne, tak v kazdem velkem nabytkovem dome (jako Lutz, Kika, Leiner), maji oddeleni pro miminka a obrovsky vyber kocarku vsech moznych vyhlasenych znacek. Dokonce i mivaji neustale nejake doprodeje, takze se treba lonsky model da sehnat i za velmi slusne penize.
Preji stastnou ruku ve vyberu :a: :/;x:

In reply to by Natalid

takže moc děkuju za radu!!!! kočárek je doma.. z Mistelbachu z Kiky - doprodej 2009... sice bych si vybrala normálně jiný potah.. ale i tenhle je hezký.. a hlavně o 5tis levnější než model 2010.. a mám tam i záruční servis - jen 30 km daleko.. když jsem ho na prodejně vzala do rukou.. je to jako když si po delší pauze na sladké dáte čtvereček čokolády do pusy:-)

In reply to by Goroien

Tak to je fajn, hlavne, ze jsi spokojena. Pozarucni servis je v Rakousku naprosto bezna vec a mne rekli, ze kdyby se v prubehu tehotenstvi cokoliv stalo, vezmou kocarek zpatky (koupili jsme ho v 15. tydnu).
Pokud se ti bude chtit - hod sem fotecku, at se taky pokocham.
Hezkou nedeli :a:

In reply to by Goroien

Vidis a mne se zase moc libi ten Tvuj. Ja mela predstavu o kocarku, kde bude v kombinaci cervena. Uz jsme si dokonce v katalogu vyhledli Hoco. Jenze pak jsme zabloudili uplnou nahodou do Lutzu a tam byl prave vyprodej. Kdyz jsem tam videla stat ten cerny Hartan za opravdu suprovni cenu (oni se totiz jeste spletli, na listecku byla jedna cena a kdyz jsi ho otocila, byla na druhe strane jeste jednou, ale nizsi. A protoze v Rakousku porad jeste plati nas zakaznik, nas pan a spotrebitel je chranen, tak nam samozrejme museli dat tu nizsi), pak uz nebylo co resit, zarezervovali jsme si ho a nechali hodinku projit hlavou a koupili.
Jinak co ja vim, tak se na Hartanech da potah sundat a vyprat, pripadne vymenit, ale to uz zase neco stoji.

Moje mimi uz neni az tak male, uz beha po byte vytahuje vsechno, co mu prijde pod ruku. Takze ted uz si uzivame sportaku.
A kdy mas terminek, ze jsem tak zvedava?
:a:

In reply to by Natalid

Hoco měla moje sestra.. a kdybych se do Hartana nezamilovala.. tak to odjezdím asi ještě v něm.. sice je už po 2 dětech ale jezdil výborně.. nějak asi tíhnu k německy mluvícím zemím:-) ale ta kvalita tam opravdu je..

a jinak opravdu super kup:-) to se podaří málo kdy:-) asi vám byl předurčen.. a jak se malý neposeda jmenuje?.. my bychom měli rodit 13.3... tak uvidíme na kolik se trefíme..

Mě moc nevyhovoval,ale znám spoustu lidí,kteří na něj nedají dopustit-je kvalitní,ale dost těžký.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka